kübüm onu hepsi söylüyor inanbir de erkekler gerçekten çok acımazsız oluyorlar kızdıklarında. ben mehmetle kavga ettiğimde onu kendime o kadar uzak, yabancı hissederim ki... mehmete karşı iyiysen eşit derecede iyidir; ama kötüysen iki katı kötüdür
kavga ettiktubik cadısı mutlu ol tamam mı mutlu ol
dır dır degide ne biliyomusun..
gecen mesaj attım ulaşamyrm, her zaman sylerim bişey yapysun atamcaksan cevap yaz bana syle...
gecenler de akşam 1 saat 2 saat 3 sat oldu yok..merka etmye basladım saydrdım küfürdü blmem ne 2 3 tane üst üste mesaj kızdm flan
nden ben saydrmşım dır dır yapmş mışım bıkmış mış...ulan bu mu dır dır...
dır dır baska bseydr bnm bildgim sende msaj at syle bna işin oldgnu...
simdi konşyrz baktm dün yanaşyo konşmak istyo bnde konştm iste...
ayyy nolcak byle blmem....
siz nye kavga ettnz yeni okdum? iyidiniz..
öbür taraftan okdum..
sizde msn hç yramyo...
biz grmyiz nete...zaten telde srekli msjlaşyrz, iki haftada bir msnde suratnı 1 2 saat grsem yeter yni öle yapyrz....
bnde snr olrm bnle ilglnsn konşsun isterm, ama inanki öle olmyo bi yerde tıkanysn ve kalysn..bakysn mal mal...
snra hayde bişey blysn iillaa kavga edysn....
hiç uzatma bnce, o suan takmydr blee eminm sende umursma bsey yok gbi dawran..
canım ben çok az konuşurum zaten herkes sessiz sakinsin der bana dırdır yaptığım söyleyen tek kişi mehmetkendileri merak etmedikleri için bizleri de öyle sanıyorlar. kendilerini bizim yerimize bir kez koysalar... onlar da aynı şeyi bize söylüyor
ben onu göremeyince kendimi çok kötü hissediyorum. saatlerce karşımda öyle otursun istiyorum. zaten konuşmuyoruz hiç sadece bakışıyoruz. biliyorum sadece benim için giriyor ama facede arkadaşları yazıyor, haberlere bakıyor. bir de ben çık girme diyorum girsem de öevrimiçi olmam diyorben buna kızdım en çok
erkek işte yaa cidden hepsi aynı düz manyık..
biz kadınlar gbi degil...
en iysi onlar gbi düşnp taklcksnda malesef olmyooorr
öyle valla küb. ben de çok alınganlık gösteriyorum. ben kimseye bu kadar anlayışlı yaklaşmamıştım. sen de bu durumu kullanıyorsun diyor bir de :26: bir de misafir geldi, konuşmamız bölündü. çok yorgun hissediyorum kendimi :105:
uzatma canm yani yapcak bsey yok suan için...
aranz düzeldmii yaparsn yne ypcagnı
suan bn öyle yapyrm
kimleeer burdaaaa
nilüüüüüüüüüm
Ben burdayım ama giderim 11 e doğru
yazını gördüm cnm, sana sabahçılık düşmüş hee ... Vardır bunda da bi hayır sıkma canını
Öyle canım yaa, dua et Salı günü için, eşim doktora gidecek, bari hava değişimi verseler... Offf
ahh cnm dualarım sizinle, inş hava değişimi verirler de biraz rahatlar... bari o da doktora ozellıkle biraz psikolojisinin bozuk olduğunu belirten davranışlar göstersin
tubik nerelerdesin sen yaa :26: dün gece de uğramadın. hesnam hayırlı olsun. sabahçı olmak iyidir aslında; ama asker beklerken öğlenci olmak daha iyi olurdu sanırım
tubik nerelerdesin sen yaa :26: dün gece de uğramadın. hesnam hayırlı olsun. sabahçı olmak iyidir aslında; ama asker beklerken öğlenci olmak daha iyi olurdu sanırım
Ya deme öyle deme yaaa... sırf onun için öğleci olmak istemiştim, geri kalan günü nasıl geçireceğim ben
maalesef ki dedim bilefarklı uğraşlar bulsan kendine. ben gazinin kurslarına gitcem. bilgisayar, yabancı dil, diksiyon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?