92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

aman Allah ımmmm imdat die bağırır benimki artık

neyse hepinize adıos pancos amıgos ve artık ben kaçar ii geceler gece kuşlarım

geçer geçer buda geçer yavrumm ,sal gitsinnn
mehmetin nesi vardı başı hiç dertten kurtulmadı oğlaanın ya ama böylside iyi en azından görüşüyorsunuz hakkında hayırlısı canım ya 850 alacaksan yine iyi nilüşüm hiç yoktan iyiidir ya .üç beş alırsın bir şeyler..

gıcıklayyyyyy nasıl muhabbet etmişler. tubişş bayıldım fotolarınıza aman maşallahhh ya ben hepinizi merak ediorum hem çift olarak hem ayrııı

buarada kızlar nezmndır sıla görünmüo en son ıraktamıydı o :26: atçede görünmüo:44:

hatçe geliyor ya arada.biiri daha vardı nickini hatırlayamıyorum sağlık okuyordu hatırladığm o onu göremiyorum ne zaamandr.aliside göremedim inş iyidir

nold u yine söyle bakım

ne sylymkii sylencek bsey yok...
akşam msj attm yarn carsya ckar dye face sfresni degstrmştm haberi olsn dye..hemde bahaneydi..
yok olmadı barsmadk barışamadık...olmyo olmyoo hç bsey olmyo...
ne ben ne de onun katır inadı adım atmyo...
yok yaaa uufff hç bsey olcagna degl bizden bi cacık olmaz....
hç bsey de yapasım yok artık

yavrum bu inat ömür byoyu gider değiştiremezsin.oyüzden artık sende benim gibi yapacaksın.uzatmıcaksın idare ediceksin ,sakin olacaksın adam yumuşamaya başladımmı büütün hıncını alacaksın.bu develeri artık böyle gütmeli.huyunu suyunu biliyrsun artık.sen yerden göğe haklı olursun o başka mesele.bizde şuan aynı durumdayız oda bende ısrarla inat ama irtibatı koparmıyorum günlük haberlerimi veriyorum vs vs ...

hala öküzlük yapyo...bn msj atyrm bi şeklde..tamm konşma ayrldk btti dmi dyo ne konşysn hala dyo...
çabala dyrm bak bu yuzden kaybdysn sende caba grmynce grdgn gbi bnde cabalmyrm dyorm...
paşa bnlün blr dyo .... ndemk yaa ndemk paşa nlün blr...verdgi cvplar hep tınlmama cvplar...
her zmn byle bu...yok kendn blrsnler,farketmezler, paşa gnln blrler blmem nler...
silmş brakmş yani olrsa olr olmazsa olmaz...tınmyo...

bnm dır dırımdan cenemden bıkmış mış sıkılmış mışş...
hep aynı seyleri syleyp dryoo...iyi dedm sklmycagn birini bul.

anam benimkinde şeytan tüyü var belayı da çekiyor dizinde futboldan kalma bir rahatsızlık var ama askeriyede arttı ağrıları. gataya sevk ettiler yine. bu kez görüşemicez sanırım

canım aslında girdiğim ders saatine bağlı benim ne kadar maaş alcam. 1 saat ders ücreti 7,14 llira

kızım sinirle söylenen sözcükler gideceğini bitirdiğini kararlı olduğunu anlasın bak nasıl tutuşuyor.sen alttan alır gibi yap yumuşat sonra ver yansınn ersanın birazda sen kaybetmekten korkmaya ihtiyacı var.ona onu asla bırakmayacağına okadar inandırmışsınki yani bitmeyeceğini bildiği için rahat

kübüm onu hepsi söylüyor inan bir de erkekler gerçekten çok acımazsız oluyorlar kızdıklarında. ben mehmetle kavga ettiğimde onu kendime o kadar uzak, yabancı hissederim ki... mehmete karşı iyiysen eşit derecede iyidir; ama kötüysen iki katı kötüdür

Son düzenleme:

normalde nerde asker ki ? birde sen Ankaradamı oturuyordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…