AhahahahahaDuuu ben de bulayım dicek bişey... Immmmm çişim geldi
![]()
bu arada çiş demişken aldığım duyumlara gore 200den duserken hanı ıslatıolar yaa, işte o ıslattıkları su çişleriyle karışık oluomuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahahahaDuuu ben de bulayım dicek bişey... Immmmm çişim geldi
![]()
bu arada çiş demişken aldığım duyumlara gore 200den duserken hanı ıslatıolar yaa, işte o ıslattıkları su çişleriyle karışık oluomuş![]()
geçer geçer buda geçer yavrumm ,sal gitsinnnuuullllllllaaaaaaaaaaaaannnnnnnn ben 3 gündür hiç ama hiç konşmyrum küsüm, ne diyosnuz siz
hem kvga edysnuz hem konşysunuzbizde öyle olsak öpcem başıma koycam
ben artık konuşmamamızın sfağını sayıyorum 3 gün beee aahh ulan ahhhh...
ne diyelim nasip artık beaa....elbet bir gün buluşacagııızzzzzzzzzzzzz diye kapaatyorum![]()
mehmetin nesi vardı başı hiç dertten kurtulmadı oğlaanın ya ama böylside iyi en azından görüşüyorsunuzbiliyorum kuzum ben başıma gelecekleri
Allah vere de daha kötüsü olmaya :18: ankaraya geliyor canım gataya mr çekilecek :26: inşallah hayırlı olur yavrum sağ ol
hesapladım belediye otobüsü ile 100, özelle 160 lira tutuyor yol parası
zaten alacağım en fazla 850
polisliğe de babamın ısrarı üzerine başvurdum
pazartesi okul kesinleşir artık
yavrum bu ne hiddet, bu ne celalçocuk bu düşüncelerini bilse arkasına bakmadan kaçar gider
hem bakıyorum da sen kızınca ne kaa acımasız oluyon yaa
korktum inan
buarada kızlar nezmndır sıla görünmüo en son ıraktamıydı o :26: atçede görünmüo:44:
nold u yine söyle bakımdaha da bom b*k olduk..hiç biseyn düzelcgi yook
![]()
nold u yine söyle bakım
ne sylymkii sylencek bsey yok...
akşam msj attm yarn carsya ckar dye face sfresni degstrmştm haberi olsn dye..hemde bahaneydi..
yok olmadı barsmadk barışamadık...olmyo olmyoo hç bsey olmyo...
ne ben ne de onun katır inadı adım atmyo...
yok yaaa uufff hç bsey olcagna degl bizden bi cacık olmaz....
hç bsey de yapasım yok artık
yavrum bu inat ömür byoyu gider değiştiremezsin.oyüzden artık sende benim gibi yapacaksın.uzatmıcaksın idare ediceksin ,sakin olacaksın adam yumuşamaya başladımmı büütün hıncını alacaksın.bu develeri artık böyle gütmeli.huyunu suyunu biliyrsun artık.sen yerden göğe haklı olursun o başka mesele.bizde şuan aynı durumdayız oda bende ısrarla inat ama irtibatı koparmıyorum günlük haberlerimi veriyorum vs vs ...
mehmetin nesi vardı başı hiç dertten kurtulmadı oğlaanın ya ama böylside iyi en azından görüşüyorsunuzhakkında hayırlısı canım ya 850 alacaksan yine iyi nilüşüm hiç yoktan iyiidir ya .üç beş alırsın bir şeyler..
kızım sinirle söylenen sözcükler gideceğini bitirdiğini kararlı olduğunu anlasın bak nasıl tutuşuyor.sen alttan alır gibi yap yumuşat sonra ver yansınnbnm dır dırımdan cenemden bıkmış mış sıkılmış mışş...
hep aynı seyleri syleyp dryoo...iyi dedm sklmycagn birini bul.
bnm dır dırımdan cenemden bıkmış mış sıkılmış mışş...
hep aynı seyleri syleyp dryoo...iyi dedm sklmycagn birini bul.
anam benimkinde şeytan tüyü var belayı da çekiyordizinde futboldan kalma bir rahatsızlık var ama askeriyede arttı ağrıları. gataya sevk ettiler yine. bu kez görüşemicez sanırım
canım aslında girdiğim ders saatine bağlı benim ne kadar maaş alcam. 1 saat ders ücreti 7,14 llira![]()
normalde nerde asker ki ? birde sen Ankaradamı oturuyordun.
yozgatta canım, ben de ankaradayımaslen yozgatlıyım, doğma büyüme ankara
![]()
şansa bak aslolduğun şehirde asker yaşadığın şehire geliyor şanlı kızsın vesselam