• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

bir kez beğendim ama fırsatım olsa tekrar tekrar beğensem gerçekten çok düşündürücü sözler. teşekkürler :34:
çok etkilendim.kmi neyi ne kadar neden seviyruz ? aklım karıştı ... bende sana teşekkür ederim :31:
off kızlarrrrrr bak aramıo gördnzmü :47: nilüfercim öle kwga etmedn kapatma diildi o sesszlkte fırtınalar esti kwga etmedn bozuştk işte aradığnda hç bşi yokmuş gbi konuşamamm wala ohhh ne güzel adam yıllardr ii günümde kötü günümde hç bi günümde yanımda olmasn uzaktn telle işi idare etsn gzdede herzaman her koşulda onu burda beklesin kebap bu iş wala erkan yerinde olmk wr yaa wallaha:47: aramıo bile gözü görmüo bni bide kızdı gönlüde unuturmu aklına düşüreyim bn bi kndimi bile demiooooooooo demio wallahi derisini yüzer post die odanın girişine koyarım :47:

sabret askerden gelsin bi aklını başına getirirsin ama şimdi sabır bebeim biraz daha ...

uuullllllllaaaaaaaaaaaaannnnnnnn ben 3 gündür hiç ama hiç konşmyrum küsüm, ne diyosnuz siz:47:
hem kvga edysnuz hem konşysunuz:33: bizde öyle olsak öpcem başıma koycam:ssz:
ben artık konuşmamamızın sfağını sayıyorum 3 gün beee aahh ulan ahhhh...

ne diyelim nasip artık beaa....elbet bir gün buluşacagııızzzzzzzzzzzzz diye kapaatyorum :16:

töbeeeee yarabbim ya ne bedduası kız .hani yaşayacakların bnlar ilerde kendini yıpratma şimdiden diyorum da kötü br şy demiyorum .mehmet nereye geliyor ben anlamadım şimdi :44: işin inşallah hayrlı olur da ddiğin gibi saat başı ücret alacağın için yolda uzaksa aldığın para zaten oraya gider.hakkında hayırlısı ne öğretmeniydin sen şimdik ? hee polislkte demişsin nerden aklına geldi kız öyle inşallah hangisi hayırlısıysa o olsun cnm senin için artık gelsin çeyizler de :52:

:1: biliyorum kuzum ben başıma gelecekleri :1: Allah vere de daha kötüsü olmaya :18: ankaraya geliyor canım gataya mr çekilecek :26: inşallah hayırlı olur yavrum sağ ol :54: hesapladım belediye otobüsü ile 100, özelle 160 lira tutuyor yol parası :30: zaten alacağım en fazla 850 :31: polisliğe de babamın ısrarı üzerine başvurdum :ssz: pazartesi okul kesinleşir artık

off kızlarrrrrr bak aramıo gördnzmü :47: nilüfercim öle kwga etmedn kapatma diildi o sesszlkte fırtınalar esti kwga etmedn bozuştk işte aradığnda hç bşi yokmuş gbi konuşamamm wala ohhh ne güzel adam yıllardr ii günümde kötü günümde hç bi günümde yanımda olmasn uzaktn telle işi idare etsn gzdede herzaman her koşulda onu burda beklesin kebap bu iş wala erkan yerinde olmk wr yaa wallaha:47: aramıo bile gözü görmüo bni bide kızdı gönlüde unuturmu aklına düşüreyim bn bi kndimi bile demiooooooooo demio wallahi derisini yüzer post die odanın girişine koyarım :47:

yavrum bu ne hiddet, bu ne celal :30: çocuk bu düşüncelerini bilse arkasına bakmadan kaçar gider :9: hem bakıyorum da sen kızınca ne kaa acımasız oluyon yaa :52::52::52: korktum inan

her yere yeteris biz kuzum kendi topiğimizi de bş bırakmayalım dimi :1:

hehe aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz tubik :16:

bence de karantinada kalsınlar :52:

gelince önce beni sonra seni topa tutacaklar :9:

Elimiz kolumuz uzun doğru, ahtapot gibiyiz :9:

Hepiciği de mi sorunlu yahu :26:

ahh ahh biz çok fenayız :21:

maalesef canım, körle yatan şaşı kalkar misali tek tek dökülüyorlar. bize de yakındır uğraması :52::52::52:

gönüller bir canım :16:

bundan eminim ama napıyım aslında onlar daha mı şanslı ne, özlem daha beter acıtıo canı.. onlar hiç deilse bi kavga edıolar 2-3 gun konusmuolar kızıolar zamanı gecırıolar o kızgınlıkla :33: (satışşşş :52:)
aman Allah korusun ya,şaka bi yana umarım onlarda en kısa zamanda toparlarlar durumu

gönüller bir canım :16:

bundan eminim ama napıyım aslında onlar daha mı şanslı ne, özlem daha beter acıtıo canı.. onlar hiç deilse bi kavga edıolar 2-3 gun konusmuolar kızıolar zamanı gecırıolar o kızgınlıkla :33: (satışşşş :52:)
aman Allah korusun ya,şaka bi yana umarım onlarda en kısa zamanda toparlarlar durumu

:9: hey allam psikopatça düşüncenin bu kadarı yani :9::9: kızım bu kadar olumlu olma, kalpten gitcem bak :52:

:9: hey allam psikopatça düşüncenin bu kadarı yani :9::9: kızım bu kadar olumlu olma, kalpten gitcem bak :52:

cnm ben yener gittiğinden beri psikopata bağladım ztn, işyerındekıler bile farkındalar halımın o yuzden yanasmıolar bana pek...
ayrıca ne olumluluğundan bahsedıosun, yenerle ben askerlıın baslangıcından berı hiç kavga etmedık tartısmadık kı.. askere gitmeden once bırbırımızı yıyoduk kedı kopek gibi ama sanırım uysallaştık artık :nazar:

amin canım ama bizim aramız bu ara haddinden fazla iyi :nazar: büyük bir patlama bekliyorum ben; fırtına öncesi sessizlik :25:

böyle düşünürsen 2 gun sonra sende bana yanaşma :52:

Back
X