hy n oldu ki öyle? bn seni işe yeni girdin snıyorum
yok bee cnm 4,5 yıldır aynı yerde çalışıorum, diğer topikte yasdım ordan bak tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hy n oldu ki öyle? bn seni işe yeni girdin snıyorum
4,5 yılımı verdiğim işyerinden ayrılmak üzereyim, çok canım sıkkın![]()
konuştum askerimle ama hiç iyi değilimbizim mehtap doğan güneşe ulaşamayacak maalesef
çünkü evraklarını alaydan hala yollamamışlar
geçen hafta da bu yüzden ertelenmişti zaten
bir de bir sürü görev yüklemişler bugün. saban 6-9 nöbet tutmuş, 13-19 arası adliyeye mahkum götürmüş, 22-24 gece nöbeti yazmışlar. 24-6 arası kamera odasında görevliymiş. sabah 6-9 tekrar nöbet tutacakmış
böyle bir sistem olabilir mi ya, üstelik hasta o
bir de üzerine ben yüklendim. çok ağır şeyler söyledim. her hafta ümitlendiriyorsun, gelmiyorsun artık bana söyleme dedim
![]()
abbooowwwww
bnde yenii ayrıldım ctsi gnüü işten tubiişşş....
hayrlısı...iş bulda çık barii.![]()
cnm yaa üzülme sen trıp falan atıp yuklenırsen o daha da kotu olur, snein moral vermen lasım... Bi ara benım askerımde olee cok calısıodu cok yoruluodu, bugünlerde gececek elbet, sabır dile sıkma canını![]()
moral veremiyorum ben ona çok anlayışsızsın dediben bunca şey yaşıyorum bir de üstüne senin özleminle bu yaptıklarını çekiyorum benim için daha zor dedi
ama ben de kötü şeyler yaşıyorum
ona anlatmak istemiyorum. bu seferde başka şeyler söylüyor. onu özlemekten çok yoruldum
kalbim sıkışıyor
canım bak hepimiz onların yokluklarında bazı sıkıntılar yasıoruz ve elımızden geldıınce bellı etmemeye çalısıoruz ama sen bunu neden basaramıosun... herkesın yasadıı zorluklar var ve onu daha cok uzduunu bile bile kendıne nasıl engel olamıosun, silkelen ve bir an once kendıne gel!!!
yapamıyorum çünkü benim de bir sürü sorunum var ailemle problemlerim var, işim yok, maddi anlamda çok zor durumdayım, arkadaşlarım hep atanıyoronu arayacak kontörüm bile yok
en iyisi ondan ayrılmak
ona da zarar veriyorum yoksa. onun tüm enerjisini tüketiyorum. tüm bunlara rağmen o benden daha neşeli açıyor teli
![]()
bence sacmalıosun, ayrılmak da ne demek yaa... senın ıcın sevgi değer bu kadar basit mi.. yarı yolda bırakayım o zaman kafam rahatlar onunda kafası rahatlar dıosun yanı... bu kadar basit mi goruosun sen ilişkinizibak kendinde soluosun o herseye ragmen benden daha neselı konusuo telde dıee... sen ondan daha kotu durumda olamassın su an... o eler yasıo orda sen neler dusunuosun burda... bu sozlerıne gerçekten cok kızdım... herkes sorunlar yasıo bi tek sen değil.... bende askerım gıttıınden berı hayatımdakı cou arkadaşlarımı sildim, kimseyle gorusmuorum bile dogru dusgun, hep sınırımı ailemden cıkarıorum, daha bugun yazdım iş durumumu da, sınav stresı vs.. derken ne kadar bunaldıımı işten ayrılacağımı yasdım.. ama kımse senın gibi yapmıo! emin ol su an benden de kotu durumda olamassın ama askerımın sevgısı benı yıne de ayakta tutuo, güçlü olmak zorundayıs onlara bu askerlıı ıskence halıne getırmek yerıne tam tersıne moral vermelıyız, unutma onlar da bizden guc alıolar, duymamıs olayım bu sozlerını de
![]()
bence sacmalıosun, ayrılmak da ne demek yaa... senın ıcın sevgi değer bu kadar basit mi.. yarı yolda bırakayım o zaman kafam rahatlar onunda kafası rahatlar dıosun yanı... bu kadar basit mi goruosun sen ilişkinizibak kendinde soluosun o herseye ragmen benden daha neselı konusuo telde dıee... sen ondan daha kotu durumda olamassın su an... o eler yasıo orda sen neler dusunuosun burda... bu sozlerıne gerçekten cok kızdım... herkes sorunlar yasıo bi tek sen değil.... bende askerım gıttıınden berı hayatımdakı cou arkadaşlarımı sildim, kimseyle gorusmuorum bile dogru dusgun, hep sınırımı ailemden cıkarıorum, daha bugun yazdım iş durumumu da, sınav stresı vs.. derken ne kadar bunaldıımı işten ayrılacağımı yasdım.. ama kımse senın gibi yapmıo! emin ol su an benden de kotu durumda olamassın ama askerımın sevgısı benı yıne de ayakta tutuo, güçlü olmak zorundayıs onlara bu askerlıı ıskence halıne getırmek yerıne tam tersıne moral vermelıyız, unutma onlar da bizden guc alıolar, duymamıs olayım bu sozlerını de
![]()
sadceee sabbbııırrrrrrrr....
dencek laff bulamyorumm..tutyrm suan kendimi
topik olmuş yol gecen hanı gelen gecen safagını yazıp yazıp gdyo selam yok sbah yok....
yaaaa sabbııırrrrrrrrrrrrrrr
ŞŞŞ sakin olmasın sakin olmalısın![]()
gayet skiniim...
samanyolunda küçük sewglm var ablam onu izlyrm...
basrollerde cüneyt arkın ve filiz akın....
şu hatuna baylyrm yaa barbi bebek gibymiş çok gzelmişş![]()