• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

neyi anlatayım yavrum bildiğin sanayideyim otomotiv sektöründe ön muhasebe.öğrenmye çalışıyorum işte bakalım.kısmet her şey... özlemek var ben seni...:21:

çok sewndm ablacım..bnde özledim senikonşamyrz hiçççç...
bnde sanayideyim haa....yoksa bz senle kardeşmiyiz:27::1:
ne güzel muhasebe otrdgn yerde....
kim bldu nasl olduu?

nası olalım bu hbrlerden snra tubikim bunlar bze ülkeyi dar edio hytı zindan edio ne pkk mış beee allahın duymuo sesimzi nilüfercim bn konuştm çk üzüldü oda afyonda bide uşağa çk yakın yne çk yakın erkana:14:

erkanın yanında yöresinde dolanıyorlar Rabbim bir an evvel uzaklaştırsın bu belayı ondan da bizden de...

çok sewndm ablacım..bnde özledim senikonşamyrz hiçççç...
bnde sanayideyim haa....yoksa bz senle kardeşmiyiz:27::1:
ne güzel muhasebe otrdgn yerde....
kim bldu nasl olduu?

: valla birbirini sevmek için ya da özlemek kardeş olmayı gerektirmiyo kuzum gönüller bir olsun.kız benimki bildiğin araba tamirinin olduğu yer servis yani.gelinin kız arkadaşlarını sahneye oynamaya alalım deseler benimkilerin hepsi erkek ve sanayici:52::52::52: tanıdık buldu işte kuşum.oturduğun yerde tabide gelen giden işler güçler bazen kafa bir milyon oluyor:23:

nası olalım bu hbrlerden snra tubikim bunlar bze ülkeyi dar edio hytı zindan edio ne pkk mış beee allahın duymuo sesimzi nilüfercim bn konuştm çk üzüldü oda afyonda bide uşağa çk yakın yne çk yakın erkana:14:

haklısın cnm gerçekten çok kötü oldum bende :ssz: Allah ailelerine ve yakınlarına sabır versin.. Hergün yeni bir şehit haberi daha duymaya alışan bir ülke olduk maalesef :ssz: ben askerimle konuştum ama bu olayları anlatamıorum, kendisi orda gazete okuduğunda yada nete girdiğinde gördüğünde öğrenio ama hiç konusunu acmıorum.. biz kıbrıs ta olduğumuz için bu konuda şükür cok rahatız...

tuğbacım şu fotonuza bayılıorm yaa :nazar: çk güzel çıkmş allah hç bozmasın inş yarabbim yener ne kdr mutlu belli sn sewdicğnin omzuna gömülmşsn inş allah szi hep korusun:nazar:

sağol bitanem Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın inş :nazar: Amasya'da yemin töreninden çıktıktan sonra gezintimizde çekilmiştik :40: pff özledim yaaa :ssz:

haberleri izliyrum ve suan agliyrum...
afyonda 25 sehitten snra yarim saat oncesi hakkardede bir sehit verdkk..
basimiz sagolsun,bu ewlre smdi ates dustu ve canlar yandi.

sewgli tayyip;kurtajla, 4+4 le bilmem nlerle ugrascgna su pkk illetne dur de artik canlar yanmasin ocaklara atesler dusmesin!!!!!!!

haberleri izliyrum ve suan agliyrum...
afyonda 25 sehitten snra yarim saat oncesi hakkardede bir sehit verdkk..
basimiz sagolsun,bu ewlre smdi ates dustu ve canlar yandi.

sewgli tayyip;kurtajla, 4+4 le bilmem nlerle ugrascgna su pkk illetne dur de artik canlar yanmasin ocaklara atesler dusmesin!!!!!!!

şu yaz bitsin havalar soğusun artık Allahım yoksa bunların duracağı yok durduran da yok :14:

birde dokunulmazlık olayı var adamlar birimize dokunursanız grürsünüz diyor içime kadar soktular allah belesını versin bunların :47::47: bnm dilim varmyr vtan sağolsun demeye :19:

şu yaz bitsin havalar soğusun artık allahım yoksa bunların duracağı yok durduran da yok :14:

öyle duracağınımı sanıyosun onlar kıştan plan yapar pusuya yatar uygunn zamanı kollayıp kalleşler gibi arkadan vururlar.ne istiyorsunuz ya bu vatan hepimizin bu topraklar için savaşırken hepimiz bir olmadıkmı türküde kürdüde zazasıda arabıda gürcüsüde lazıda hepimiz birdik şimdi ne olduda ayrı devlet ayrı dil istiyorsunuz ? Kime kimle neyin mücadelesi bu ? Büyükkleriniz size bunlarımı öğretti ? Bu saltanat ayrı devlet millet ne demektir ? Neden kendinizi soyutluyorsunuz toplumdan.sizin çocuklarınız kan kavga savaş istemiyor barış istiyor.bu baskı bu öfkeee niyeee ??? Bu zihniyette olup arka planda kalan bunlara sebep olanlara lanet olsun asıl!!!!

benim de hiç dilim vatan sagolsun demeye varmyo!!!!
şehit verince vatan sağ olmyo !!! kimse kusura bakmasın!!!

aynen öyle kübüşüm o analar öyle ağlarken çocukları eşleri sevgilelerinin ciğeri yanarken vatan sağolsun denmez diyemeyiz bi onların değil bizimde içimiz kan ağlıyor mecliste birikenler açılım yapanlar sessizler bi taraflarından ışık göremedik !!!

erkanın yanında yöresinde dolanıyorlar Rabbim bir an evvel uzaklaştırsın bu belayı ondan da bizden de...

ewt nilüfercim hepte erkanın etrafındaki komşu şehirlerde oluo yarabbim çk korkuorm ztn şu antep bombacılarıda manisada 15 20gün sözde keşif yapmış ya bna yaklaşıolar ya erkana yaklaşıolar töbe yaaaa dünden beri bütün hbrleri takip ediorm oturumların hpsini izledm kaza falan diil şmdide denetim içn die hbr çıkardılar sbhtan beri dün bütün üst rütbeli askerler konuştu belliki pkk sempatizanı askerlerin yaptğı işş die hala bzi uyutmaua çalışıo basında o ş....siz hkümette hala etkisindeyim olanın yaa hala ağlıorm bugn şehit askerllerin ailelerine hbr werilirkn çekilen videolar wr izleyin bzde onlardan biri olabilirz duyarsz olmamk lazım hele bi tnesinin 6ay snra çocuğu olckmş:14:

$adsız.webp

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X