gözdemmm napan kuzumözledim yavru seni
bu erkeklerin ailesi önce canım cicim deyip kendilerini sevdiriyorlar sonra da karşına geçiyorlar ya![]()
Napayım be yawru çalış çalış çalış ama 5kuruş biriktireme kuş gbi maaş alırsan birikmz tbi onun dışında bşi yaptğm yk hee dün pilatesim başladı tekrardan bşkada bşi yaptğm yk çk sıkıldm artk bitsede şu askerlk acık sosyalleşsek sn neler yaptn bnde çk özledm wala sohbetini

çok sağol cnm yaa bana bayağı pahalıya patladı pegasustan aldım, ordan aldığım biletle rvardı çünkü bilet iptali/değişikliği yaptım ayrıca kredi kartımadakı puanı da kullandım kardeşimle ikimizinki bunları da düştükten sonragidiş dönüş 320 tl ye geldi.... Zaman yakın olduğu için daha da pahalı oluyor... Halbukı be kampanyadan şubat mart ayına kadar mesela 4-5 tane b,let aldım. Bilet başına gidiş dönüş 100tlye gelmişti.. Kampanyaları takip ediyorum. Onur air in sabiha gökçenden uçuşu yok, bana en uygun olan buydu şu anda... aman sevdiceğimle haftasonunu birlikte geçiricem o kadarını da gozum gormuo artık :) Bakalım kalacak yeri ne kadara ayarlıcas :))
ohhhh maşşallah bide orda masraf yapcksn anasını satim öde öde bitmi şu kartlar kapanmıo nakit para göremiorm maaş yattımı kkarta havale yapıorm nakit para görmedn elim maaş para