92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

''Bazen dayanmaktır sevmek; hayat nereden vurursa vursun ayakta durabilmek… Bazen yaşamaktır sevmek; soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracağını bilmek… Bazen ağırdır sevmek; sevdiğine layık olabilmek… Ve bazen hayattır sevmek; birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek ''

Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşum..senden öncesi yoktu,seninle var olmuşum..sende bütün umutlar,sende bütün duygular..beni sende arama,ben artık sen olmuşum...

kızlar allah yardımcınız olsun valla asker yolu beklemek zor ben evli beklemiştim 89/4 kral tertib neler yasadım neler simdi ise bir oglum var 1bucuk yasında döner gelir ne günler gecer sag saglim sizde kavusun

Gozun aydin hatice hayirlisiyla gelmek ve gorusmek nasip olsun insallah. Bende kavusucam ALLAHİN izniyle cuma hayirsiyla geliyor iku gunluk izne

canım benım tşk ederim amin ... Oooo çok gzel tatlım yaa çook sewindim , 2 günde olsaa görmek çok güzel olur senın için

haticemmmmmm çk sewindm çk mutlu oldm inan 15 eylüle bşi kalmadı hazırlklara yawaş yawaş başla derim bn kaç gün kalck

Gözdecmmmmmm canmmmm çooook tşk ederim sevincime ortak oldugunuz için , aynen yaa bişi kalmadı 4 gözle bekliyorum gelmesini, 10+2 günlüğüne geliyo tatlım Allah izin verirse, 2 günü yol izniymiş :))

Gözdecmmmmmm canmmmm çooook tşk ederim sevincime ortak oldugunuz için , aynen yaa bişi kalmadı 4 gözle bekliyorum gelmesini, 10+2 günlüğüne geliyo tatlım Allah izin verirse, 2 günü yol izniymiş :))

çok sewndmm hatcemmm
kızz 14 gncükk kalmışş
hadii eylül ayınıda siz yiceksiniz inş.safaktan...eylülüde bitiricez...

Kızlar bana bir akıl verin yaaa, pff ...

ben normalde 2 ekımde askerimin yanına gunubirlik olarakgidicektım (annemden gizli olarak)
kızkardeşim ve bi kız arkadaşıyla beraber bugun dısardaydık kızlar bırden gaza geldı ucuz bilet bulursak gidelim bi aksamda kalalım dediler
biletler pahalı gorunuo ama yenere dedim ki sen bilet aldığın yere bi sor bakalım sadece askerlere mı bilet satıolar biz ordan bilet alabılır mıyıs dıe, yener izin biletını cok ucuza aldı
o da hemen komutanından dısarda evcil kalabilmek için izin almıs yaa (en sona yapacağı işi en başta yapmış yanii)
annemın huyunu bilio annemı ıkna etmek cok zor, ayrıca bilet satan firmayı da yarın arayacak bakalım ucuz bilet de bulabilecek miyiz belli değil daha...
çok heveslendi yaa, inş bir aksilik çıkmaz ve planı uygulayabliris
ucuz bilet bulamazsak ve annemı ıkna edemessek cok zor işim, yener o zaman cok uzulucek (bunu dusunmek bile ıstemıorum)
olmazsa da ben yıne 2 ekımde gızlıgitmeye calıscam..

Sizce nasıl davranmalıyım, yarın bakalım neler olacak

Tuğbacım git kuzum yaa her fırsatı değerlendir, anneni bir şekilde ikna etmesinin yolunu bulursun sen

İnşallah annenden izin alabilirsiniz canım

Bileti ucuz derken ne kadar fiyat farkı varki arada?

İnşallah annenden izin alabilirsiniz canım

Bileti ucuz derken ne kadar fiyat farkı varki arada?

cnm ben buradan baktım gidiş dönüş en aşağı 250tl, ama o ordan bi firmadan kasımda izne geleceğı biletini gidiş dönüş 70e alıo.. ya tek başıma gitsem yada sadece kardeşimle gitsem parasına bakmıcam ama kardeşimin arkadaşı da gelıceıı ıcın dusunmek zorundayım, onlar mızıkcılık yaparlar fiyat yuzunden... Kalacak yeri de biz gitmeden yener uyguna bir yer ayarlıcak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…