• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kmsennkini görmyrm bn ticker:27:
sorma yaa bayramdan sonra hep temzlikle gecti, koltuktu perdeydi, halıydı...

topiğin bu bak annen baya yordu seni desene:1: temzlk yapmayı sewerm ama en nefret ettğm kapı we mutfak dolaplarını silmek aman allahımmmm ne nefret bşi hele o kapı silmkkkkk:47:

RMSZp3.png

iki çeyiz baktım gözüm gönlüm açıldı yaa :1::16
oooo tickerlar gelmiş:46:
:

bn cmt akşam kipadan 2kişilk tepsi aldm çk güzel pembe alacalı böle tutma yerleri kayık gelio çk tatlı çk hoşuma gtti bnm mutfak eşyaları siyah kırmızı beyaz oluo pembe çk alakasz ama çk bayıldm düşünmedn aldm:23:

bn cmt akşam kipadan 2kişilk tepsi aldm çk güzel pembe alacalı böle tutma yerleri kayık gelio çk tatlı çk hoşuma gtti bnm mutfak eşyaları siyah kırmızı beyaz oluo pembe çk alakasz ama çk bayıldm düşünmedn aldm:23:

iyi günlerde kullan..:16:
bnde ewmi siyah beyaz yapcam..inşallah...özellkle banyo mutfak..sadce syah ve beyaz..:16:

Oooooo hocalarinnn bitanesii kizarmisinn ya sen:52: sana kirmizi cok yakisiyor:23: napim bende bebisle vakit geciriyorum bol bol Iki dk gormiyeyim ozluyorum :16:

Heee öyle oldu tatlım yaa :27:

Öyle güzel bir şey işte yeğen sevgisi, benim iki yeğenim de yaz nediyle yanımdalardı, yakında göndereceğim Antalya ya, yalnız kalmalar başlayacak hayatımda... Taa ki eşim gelene kadar öyle işte çok da alışmıştım yeğenciklere... :31:

Selam kızlar şu an mevki hastanesindeyiz mehmet röntgen çektiler sonucunu bekliyoruz aşkım yanımda oturuyor ama sadece bakabiliyorum :)

Selam kızlar şu an mevki hastanesindeyiz mehmet röntgen çektiler sonucunu bekliyoruz aşkım yanımda oturuyor ama sadece bakabiliyorum :)
Gecmis olsun. Beraber oldugun her sn ve salisenin tadinu cikar :)
Heee öyle oldu tatlım yaa :27:

Öyle güzel bir şey işte yeğen sevgisi, benim iki yeğenim de yaz nediyle yanımdalardı, yakında göndereceğim Antalya ya, yalnız kalmalar başlayacak hayatımda... Taa ki eşim gelene kadar öyle işte çok da alışmıştım yeğenciklere... :31:
Yani anlatacak kelime yok bulamiyorum ben cocuk cok severim bide canin olunca deymeyin keyfine :)

Gecmis olsun. Beraber oldugun her sn ve salisenin tadinu cikar :)

Yani anlatacak kelime yok bulamiyorum ben cocuk cok severim bide canin olunca deymeyin keyfine :)

şu hastaneden çıksaydık bi hoş ben oturuyorum mehmet koşturuyor beni de kaldırtmiyor yerimden çok özlemişim ama ya bakıp bakıp sen gerçek misin diyorum :) etraf asker ve rütbeli kaynıyor ilk başta sivil almıyoruz falan dedi kapıdaki asker biraz ısrar edince dayanamadı :)

şu hastaneden çıksaydık bi hoş ben oturuyorum mehmet koşturuyor beni de kaldırtmiyor yerimden çok özlemişim ama ya bakıp bakıp sen gerçek misin diyorum :) etraf asker ve rütbeli kaynıyor ilk başta sivil almıyoruz falan dedi kapıdaki asker biraz ısrar edince dayanamadı :)

Onun ilaci yaninda biraksin kosturmayi:52:

Back
X