• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

çarşımız iptal oldu ve ben çok üzgünüm :14: kimsenin çıkmasına izin vermemişler. neden anlamadım. güvenlik önlemiymiş. neyin önlemini alıyorlar ki. askerleri korumak içinse demek ki kötü bir durum var :14: çok kötüyüm kızlar

çarşımız iptal oldu ve ben çok üzgünüm :14: kimsenin çıkmasına izin vermemişler. neden anlamadım. güvenlik önlemiymiş. neyin önlemini alıyorlar ki. askerleri korumak içinse demek ki kötü bir durum var :14: çok kötüyüm kızlar

üzülme canım aklına kötü şeyler getirme , sadece herşey onların güvenliği için, neredeydi senın askerin ?

Sen tatildemiydin ? Neden girmedin nerdeydin kz

heee ya bayramla birlikte 9 gün kullandım..:1:
simdi pztsi iş bası yapyrm...
ewdeydim hep, annemin büyük temzliği vardı,bayram bitmi basladık temzlğğe, halılardan tutta koltkları yıkamaya kadar...:25:
ancak bugün bittide popomu yeni koyyrum koltga:ssz:
bu yaz tatilim ölü gibii geçti....
senye yazaa artık fazlasıylaa hakettgi gbi yaz tatlini geciricem allahın izniyle inşallah...umutluyum..azmlii ve kararlı....
topikte kmseckler yok ablam..sen yoksun..gözdecik yok...v.sv.s....bi gryrum in cin top oynyo....tanımadığım yüzler ve insanlar göryrm:52::52:
(şair gibi konştum haaa :52::52::52::52: ))))))

hee bu arada giriyorum..gidip çeyizleree bakyrm iki..gözüm gönlüm açılıveryooreeee öyle yaniii:51:

sen napirsin..çok yazmışım yawww:30:

sabahı iple çekiyorum canım, yaptığım şey bu :10: yarın 12-17 çarşımız var da...

bayram tatiline girmiştin sanırım. ne iş yapıyordun sen :26:

sabahı iplee cektin ve carsı iptal...üzücüü....
he ya 9 gnlk tatildeydim...
satış temslcsiym telde...bnde blmyrm ne iş yaptgmı sallaa gitsin..taklyrm isteee kendi çapmdaa:51:

Back
X