• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Allah sabır versin kuzum, konuşamamak kadar kötü bir şey yok, benim eşim sık sık arar ona rağmen gündüz aramadığında ya da gece az konuştuğumuzda çok canım sıkılıyor bu duruma... Biz böyle dert yana yana bitecek sanırım askerlik :31:

aynen bacım sürekli sölenir moddayım ama napiim hele 3gndür can çekişiorm karakolda çk az asker wrmış kimisi doğuya sewke gtmiş kimisi hstanede yatan mahkumların başında kalıomş ondn sürekli nöbet tutuo karakolda kalan 2kişide brz önce aradım yne ulaşamıorm ulaşamıorm:47::47: konuşamayınca iice kötü gelio askerlk hele şu askerde görüşememktn ayrılan insnları hç anlamıorm nası ayrılınca görüşülmüo die bn özlemktn aklımı oynatmk üzereyim gelince sewerkn öldürcm onu okdr hırsım wr yani :9:

aynen bacım sürekli sölenir moddayım ama napiim hele 3gndür can çekişiorm karakolda çk az asker wrmış kimisi doğuya sewke gtmiş kimisi hstanede yatan mahkumların başında kalıomş ondn sürekli nöbet tutuo karakolda kalan 2kişide brz önce aradım yne ulaşamıorm ulaşamıorm:47::47: konuşamayınca iice kötü gelio askerlk hele şu askerde görüşememktn ayrılan insnları hç anlamıorm nası ayrılınca görüşülmüo die bn özlemktn aklımı oynatmk üzereyim gelince sewerkn öldürcm onu okdr hırsım wr yani :9:

Kuzum yaa gelsin de sağ salim seversin elbette bol bol, konuşmaya ve görmeye çok alışkınız ya aramadılar mı sesini duymadık mı rahat edemiyoruz... Aslında haklısın insan görmedi mi daha çok özler nasıl ayrılır ki, demek ki bazı şeyler oturmayınca bir de kısmet olmayınca olmuyor... Ben çok inanırım kader ve kısmete... Allah ömür boyu bizleri sevdiklerine yazsın inşallah.... :nazar:

Kuzum yaa gelsin de sağ salim seversin elbette bol bol, konuşmaya ve görmeye çok alışkınız ya aramadılar mı sesini duymadık mı rahat edemiyoruz... Aslında haklısın insan görmedi mi daha çok özler nasıl ayrılır ki, demek ki bazı şeyler oturmayınca bir de kısmet olmayınca olmuyor... Ben çok inanırım kader ve kısmete... Allah ömür boyu bizleri sevdiklerine yazsın inşallah.... :nazar:

sesini duymadmmı çk geriliorm bn tef gbi dolanıorm ztn 2 3 gündür tahammülüm yk çnkü aşkımın o güzel sesini duyup rhtlayamıorm anlatamıorm neler yaşadğmı :14: annem nişandan önce hep hyrlıysa olsun die dua et derdi hep bnde allahım sn onu bana hayır et die ederdm :16:

sesini duymadmmı çk geriliorm bn tef gbi dolanıorm ztn 2 3 gündür tahammülüm yk çnkü aşkımın o güzel sesini duyup rhtlayamıorm anlatamıorm neler yaşadğmı :14: annem nişandan önce hep hyrlıysa olsun die dua et derdi hep bnde allahım sn onu bana hayır et die ederdm :16:

İnşallah hayırlıdır canım, inşallah her şey gönlünüzce olur, şu askerlikten bir kurtulsak rahatlayacağız ama en çok konuşmak istediğim ve kendimi kötü hissettiğim zamanlarda arayamıyor, işte buna çok bozuluyorum... Bir terslik olunca üst üste geliyor hepsi.... :31:

polismi ahh canım bnmmmmm ne mutlu eşine nekdr kutsal bi görew yarabbim allah yardımcısı olsun hep yanınzda olsn bnmde eniştem terörle mücadeledeydi doğuda bilirim nasıdır ablamdan :ssz::72:

kesinlikle çok gurur veriyor bana :16:
henüz eşi değilim ama bir ömür gururla yanında olmayı çok istiyorum...
Allahım isteyen herkese de nasip etsin...

henüz okuyor sevdiceğim.. o yüzden sıkıntılarla yeni yeni tanışıyorum ve daha da fazla şeyler mücadele ediyorum...
farklı şehirlerde, öyle hasret çekiyoruz...
telefon desen kısıtlı kullanabiliyor.. hafta sonu gelsin ki dışarı çıkabilsin internete gitsin kamerada konuşabilelim..
o da şayet hafta sonuna nöbet yazılmadıysa....
komiseri izin versin ki iki mesaj atabilsin, iyiyim diyebilsin...
ekiplerle çıksın ve konuşmayı geçiyorum uyumaya vakit bulamasın...

daha okul aşamasında bile vakti olmayan bir sevgiliyi ömür boyu bekleyeceğim işte...

:72:yeter ki Allahım tüm polisleri, askerleri korusun.. içlerinde sevdiceğimi de...
ben beklerim ....

neyse
bana dokunan dokunduğuna bin pişman :1:
iki dakikada topiğinize gelip kendi sorunlarımı yazdım yaa pes bana :17:

şafak kartım nasıl olmuş kızlar??:10::10::10::8::8: $adsız.bmp.webp

kesinlikle çok gurur veriyor bana :16:
henüz eşi değilim ama bir ömür gururla yanında olmayı çok istiyorum...
Allahım isteyen herkese de nasip etsin...

henüz okuyor sevdiceğim.. o yüzden sıkıntılarla yeni yeni tanışıyorum ve daha da fazla şeyler mücadele ediyorum...
farklı şehirlerde, öyle hasret çekiyoruz...
telefon desen kısıtlı kullanabiliyor.. hafta sonu gelsin ki dışarı çıkabilsin internete gitsin kamerada konuşabilelim..
o da şayet hafta sonuna nöbet yazılmadıysa....
komiseri izin versin ki iki mesaj atabilsin, iyiyim diyebilsin...
ekiplerle çıksın ve konuşmayı geçiyorum uyumaya vakit bulamasın...

daha okul aşamasında bile vakti olmayan bir sevgiliyi ömür boyu bekleyeceğim işte...

:72:yeter ki Allahım tüm polisleri, askerleri korusun.. içlerinde sevdiceğimi de...
ben beklerim ....

neyse
bana dokunan dokunduğuna bin pişman :1:
iki dakikada topiğinize gelip kendi sorunlarımı yazdım yaa pes bana :17:

Yazcksn tbi burası sdce asker topiği diil dostlar topiği:16: herzmn dinlerz kndim yaşamadm nası bşi ama ablamdan birebire şahit oldğm içn çk çk kutsal bşi ne mutlu sewgilin bukdr kutsal bi görewde olcğı içn takdir ediorm yürekten:42:

şafak kartım nasıl olmuş kızlar??:10::10::10::8::8:Eki Görüntüle 499021

bayıldm kızzzzz nası yaptn wala brawo bn sıksam böle şeyler çıkmz bnden :9:
İnşallah hayırlıdır canım, inşallah her şey gönlünüzce olur, şu askerlikten bir kurtulsak rahatlayacağız ama en çok konuşmak istediğim ve kendimi kötü hissettiğim zamanlarda arayamıyor, işte buna çok bozuluyorum... Bir terslik olunca üst üste geliyor hepsi.... :31:

ewt bnde aynen 3gndür çk mutszdm konuşamıodk bugn sbh brz konuşma fırsatımz oldu bi 10dk bu seferde o çk olumsz:1: dengemz kaçtı iice artk arayamıyabilirim ddi şmdi aklım onda kalck hep:5:

kızlar ... hepinize hayırlı günler diliyorum öncelikle , haberim war sizlere, artık uzun bi süreçten sonra bende Fatihle görüşücem inşallah dualarım kabul oldu çoook şükür yaaa , eylül 15'nde izne geliyorrrrr ... :))

kızlar ... hepinize hayırlı günler diliyorum öncelikle , haberim war sizlere, artık uzun bi süreçten sonra bende Fatihle görüşücem inşallah dualarım kabul oldu çoook şükür yaaa , eylül 15'nde izne geliyorrrrr ... :))
Gozun aydin hatice hayirlisiyla gelmek ve gorusmek nasip olsun insallah. Bende kavusucam ALLAHİN izniyle cuma hayirsiyla geliyor iku gunluk izne:31:

haticemmmmmm çk sewindm çk mutlu oldm inan 15 eylüle bşi kalmadı hazırlklara yawaş yawaş başla derim bn:34: kaç gün kalck

Gozun aydin hatice hayirlisiyla gelmek ve gorusmek nasip olsun insallah. Bende kavusucam ALLAHİN izniyle cuma hayirsiyla geliyor iku gunluk izne:31:

annnnnaaaaammmm şuna bak yaa topik byrm yerine döndü ne güzel hbrler arka arkaya tatlım çk çk ii değerlendrmenz gerekio wakti çk az bi wakit bnmki gbi olck sennde tadı damağında kalck aman allahım nazar değmesn topiğimze herkesin keyfi yerinde:46:

annnnnaaaaammmm şuna bak yaa topik byrm yerine döndü ne güzel hbrler arka arkaya tatlım çk çk ii değerlendrmenz gerekio wakti çk az bi wakit bnmki gbi olck sennde tadı damağında kalck aman allahım nazar değmesn topiğimze herkesin keyfi yerinde:46:

COk sukur gozdem aynen dedigin gibi tadi damagimda kalcak cuma gelip pazar doncek kismetse insallah. Uzakligin gozu kor olsun iste yalnizca bi gun gorusebilcez tabi bunada sukur.

Son düzenleme:
COk sukur gozdem aynen dedigin gibi tadi damagimda kalcak cuma gelip pazar doncek kismetse insallah. Uzakligin gozu kor olsun iste yalnizca bi gun gorusebilcez tabi bunada sukur.

olsun olsun hç öle düşünme bzde hç bşi anlamadk brzda kötü olmştuk ama son gce başbaşa çk güzel bi mekanda 2kadeh bşiler içtik falan çk güzeldi herşye değerdi ondn çk güzel olck sznde çk ii gelcktir eminim ohhh beee topikdaşlarım mutlu:16:

olsun olsun hç öle düşünme bzde hç bşi anlamadk brzda kötü olmştuk ama son gce başbaşa çk güzel bi mekanda 2kadeh bşiler içtik falan çk güzeldi herşye değerdi ondn çk güzel olck sznde çk ii gelcktir eminim ohhh beee topikdaşlarım mutlu:16:

İnsallah gozdecim ya artik son ayrilislar son birakip gitmeler olsun biktik artik ben onu gonderirken o beni arkasinda birKirken ...

Bugün şafak 265 :(

Zaman geçmiyor, sanki bu şafak denen şey hiç azalmıyor... Yoruldum sensizlikten, yoruldum kokunu boynundan derince içimi çekememekten, yoruldum kendimi sensiz tek başıma savunmasız hissetmekten ve insanların hissettirmelerinden... Yoruldum be ömrüm, hiç bıkmadan sıkılmadan bir tek seni sevmekten yorulmadım, son nefesime kadar da yorulmayacağım tek şey sevgimiz... Seni öyle çok özledim ki, ah bir kokunu içime çeksem, elini tutsam, gözlerinin içine doyasıya bakabilsem...

Gel artık nolursun...Ben hiç alışmadım sensizliğe, alışamadım, hiçbir zaman alışmak da istemedim. Gel sevgilim, gel ki günlerim bana zehir değil yeniden bayram olsun yine... Gel ki özlemimiz bitsin, kaldığımız yerden devam edelim yine... Gel işte artık yaa gel, sana gel dememin bir sebebi mi olmalı illa.. Sebep ararsak çok.. Birbirimizi severken de sebepsiz sevmedik mi zaten...

Çok özledim çooook...
Sensiz nefes alamıyorum...
Boğazımda hep bir düğüm...

Back
X