• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

sewgili cumhurbaşkanımızın kulağı şey olmş resepsiyon iptal hadi ülkeyi sattılarda türk ruhunuzudamı sattınız beeeee:47:

tekrar selam kızlar. bugün askerimle muhteşem bir gün geçirdik ama sonunda yine kavga ettik :5: hava değişimi falan vermediler tekrar birliğine yolladılar. haftaya salı yine gelecek mrı çekilecek. bana doğum günü hediyesi olarak kepini getirmiş :16: çok mutlu oldummm. ben birazdan samsuna gitmek üzere yola çıkcam orada girebilirsem girerim. öpüyorum

tekrar selam kızlar. bugün askerimle muhteşem bir gün geçirdik ama sonunda yine kavga ettik :5: hava değişimi falan vermediler tekrar birliğine yolladılar. haftaya salı yine gelecek mrı çekilecek. bana doğum günü hediyesi olarak kepini getirmiş :16: çok mutlu oldummm. ben birazdan samsuna gitmek üzere yola çıkcam orada girebilirsem girerim. öpüyorum
Kiz gezinti yine nereye gidiyorsun sen ?
hiç sohbet edemiyoruz yaaaw ablam

Hakket ya denk bile gelemiyoruz. Senin is bizim bebis firsat vermiyor :) ama olsun elbet bir gun bulusacagiz :27:

Buarada olana kadar kesin konusmayi sevmesemde mehtap 2 :31::17:

günaydın gözdoşş....
yok o bizden degl misafir o sadce melikenin ilşksni merak edip geldi...
asker yareni degl anlycagın.....

şanslı kesimden o desene:ssz:

:ssz: üzüldüm yaa..ama frsat buldkça illaki arydr seni dmi..

arıo cnmcım ama sormk we anlatmk istedğm şeyler wr onları konuşamıorm günde bi kere bn nöbete çıkıorm diip kapatıo işte sn napıosn kız bi ara szde bzde baya arka arkaya kwga ettk şmdi duruldk hee:9:

hoşgeldn heupss senndemi askerin 92/1 nerde

hayır ben BLUE17' nin de söylediği için melike arkadaşımızın konusu için yazmıştım :31:

pek şanslı olduğum söylenemez aslında... bende polisimi bekliyorum ve benim bekleyiş ömür boyu sürecek :17:

hepinize hayırlı tezkereler :34:
Allahım biran önce kavuşmanızı nasip etsin sevdiceklerinize...

hayır ben BLUE17' nin de söylediği için melike arkadaşımızın konusu için yazmıştım :31:

pek şanslı olduğum söylenemez aslında... bende polisimi bekliyorum ve benim bekleyiş ömür boyu sürecek :17:

hepinize hayırlı tezkereler :34:
Allahım biran önce kavuşmanızı nasip etsin sevdiceklerinize...

polismi ahh canım bnmmmmm ne mutlu eşine nekdr kutsal bi görew yarabbim allah yardımcısı olsun hep yanınzda olsn bnmde eniştem terörle mücadeledeydi doğuda bilirim nasıdır ablamdan :ssz::72:

arıo cnmcım ama sormk we anlatmk istedğm şeyler wr onları konuşamıorm günde bi kere bn nöbete çıkıorm diip kapatıo işte sn napıosn kız bi ara szde bzde baya arka arkaya kwga ettk şmdi duruldk hee:9:

HEE UZUN SOLUKLU KONŞAMYSUNUZ YANİ....
AMAN BNDE BIKTRDI SREKLİ MSAJ...:d
ARADA KAVGA EDYRZ AMA UFAK SEYLER ANALDIMKİ KAVGA ETMYNCE SKLYORUM...Bİ EDYRZ IKI GN KONSMYRZ KENDME GELİYORUM:52::52::52::52:

HEE UZUN SOLUKLU KONŞAMYSUNUZ YANİ....
AMAN BNDE BIKTRDI SREKLİ MSAJ...:d
ARADA KAVGA EDYRZ AMA UFAK SEYLER ANALDIMKİ KAVGA ETMYNCE SKLYORUM...Bİ EDYRZ IKI GN KONSMYRZ KENDME GELİYORUM:52::52::52::52:

allah canını almasın kız:9: bnde öle sürekli msj atınca çk bunalıodm şmdi mumla arıorm bnmki tel sokamıo ya uzun soluklu diil 2gndür hiç konuşamıorz brz önce yne aradım yk ddiler yüzüme kapattılar:9:

kısçeler nasılsınz:4: aşkımla hç konuşamıorz artk karakolda çk az asker kalmşlar sürekli nöbette:50:

Allah sabır versin kuzum, konuşamamak kadar kötü bir şey yok, benim eşim sık sık arar ona rağmen gündüz aramadığında ya da gece az konuştuğumuzda çok canım sıkılıyor bu duruma... Biz böyle dert yana yana bitecek sanırım askerlik :31:

Back
X