Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eerreesssciiiğiiimmm![]()
Gidisib donusu vardir elbet :a napiyon kizE
bn cevap weryim sna...hoşgeldn topgmze
barışmadılar..barsırsa oyarım zatiiii![]()
Kiz gezinti yine nereye gidiyorsun sen ?tekrar selam kızlar. bugün askerimle muhteşem bir gün geçirdik ama sonunda yine kavga ettikhava değişimi falan vermediler tekrar birliğine yolladılar. haftaya salı yine gelecek mrı çekilecek. bana doğum günü hediyesi olarak kepini getirmiş
çok mutlu oldummm. ben birazdan samsuna gitmek üzere yola çıkcam orada girebilirsem girerim. öpüyorum
hiç sohbet edemiyoruz yaaaw ablam
teşekkür ederim, hoşbuldum
sanırım bu sefer fena karışık ki durumlar böylesi tepki veriyorsunuz..
ee hayırlısı diyeyim![]()
hoşgeldn heupss senndemi askerin 92/1 nerde
kısçeler nasılsınzaşkımla hç konuşamıorz artk karakolda çk az asker kalmşlar sürekli nöbette
![]()
günaydın gözdoşş....
yok o bizden degl misafir o sadce melikenin ilşksni merak edip geldi...
asker yareni degl anlycagın.....
üzüldüm yaa..ama frsat buldkça illaki arydr seni dmi..
hoşgeldn heupss senndemi askerin 92/1 nerde
şanslı kesimden o desene![]()
hayır ben BLUE17' nin de söylediği için melike arkadaşımızın konusu için yazmıştım
pek şanslı olduğum söylenemez aslında... bende polisimi bekliyorum ve benim bekleyiş ömür boyu sürecek
hepinize hayırlı tezkereler
Allahım biran önce kavuşmanızı nasip etsin sevdiceklerinize...
şanslı kesimden o desene
arıo cnmcım ama sormk we anlatmk istedğm şeyler wr onları konuşamıorm günde bi kere bn nöbete çıkıorm diip kapatıo işte sn napıosn kız bi ara szde bzde baya arka arkaya kwga ettk şmdi duruldk hee![]()
HEE UZUN SOLUKLU KONŞAMYSUNUZ YANİ....
AMAN BNDE BIKTRDI SREKLİ MSAJ...:d
ARADA KAVGA EDYRZ AMA UFAK SEYLER ANALDIMKİ KAVGA ETMYNCE SKLYORUM...Bİ EDYRZ IKI GN KONSMYRZ KENDME GELİYORUM![]()
kısçeler nasılsınzaşkımla hç konuşamıorz artk karakolda çk az asker kalmşlar sürekli nöbette
![]()