92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

iyi akşamlar tertipler ben geldim ilk defa topiğimizi bu kadar hareketli görüyorum hoşgeldin hatice:13:

Yüreğim bir mavzer gibi. Yarınıma umutla baktığım bir orman gibi içimde taşıdığım sevdam. Sana seni anlatmak istiyorum bazen. Aslında içimde büyüttüğüm senden bahsetmek istiyorum. Nasıl bir ummana atığından bahsetmek istiyorum beni. Uzun zamandır hissetmediğim hatta unuttuğum o güzel o tarifsiz hisleri anlatmak istiyorum. Yazamadığım mektuplarımı yazmak istiyorum yüreğine. İçimdeki seni kısacası. O tarifsiz akşamların buğusuna yazdığım engin denizlerimi. Ve ben kayboluyorum çıkmazlarında. Haykırmak istiyorum dağlara taşlara senden benden bi haber her bir çekirdeğe “SENİ SEVİYORUM” diye haykırmak. Ne zaman sen gelsen aklıma garip bir heyecan sarar tüm bedenimi. Aklımı karıştırır ismin ne yapsam içim ürperir. Ben sende kendimi bulurum tıpkı sensizliğimde kendimle çatıştığım gibi. Ne güzel şey senle olamak ne güzel seni yaşamak. Biraz daha kokunu çekiyorum içime öylece. Daha bisen oluyorum akşamlarımda. Sabah güneşim oluyor doğuyorsun karanlık odama gece aydınlığım oluyor ısıtıyorsun içimi farkında bile olmadan belki. Seni senle yaşamak ne güzel sevdiğim. Yüreğine dokunmak o koskoca yüreğinden öpmek ne güzel. Sana kalemimden daha aydınlık bir kalp yaşatıyorum bağrımda. Ve bunun farkında kılıyorum seni en derin sevgim uğrunda umarsız. Artık korkmuyorum karanlıktan fırtınadan ve yalnızlıktan. Biliyorumki artık sen varsın hayatımda. Kaderimde yaşamak seni ve yalnız geçen gecelerimde zihnime kazınmış gözlerin beni aydınlatacak ve taşıyacak yarınlarımıza. Sana seni anlatan cümleler kuruyorum yazbaharımda rüyalarımda resmini alıyorum kucağıma. Gözlerimi her kapattığımda yüzünü getiriyorum ve aydınlatıyorum karanlık zamanlarımı. Sana aşkımı anlatmak istiyorum bazen. Kendimden geçtiğimi farkediyorum. Ne söylediğimi bilmeden konuştuğumu sonra. Bir bakıyorum hep sen varsın cümlelerimde. Noktam sensin virgülüm sen… Bir insanın yüreğine dokunabilmektir sevmek bazen. Bazen bir şarkı sözleridır dillerde söylenen bazende bir mısradır gözlerine bakıp okunan. Boyun eğmemektir kadere bazen bazende kapışmaktır yaşamla herşeye inat. Uyuyamamaktır onu düşündüğün gecelerde yazmaktır gözlerini düşünerek en derin satırları. Herşeye inat yaşamaktır sevmek sevilsende sevsende sadece. Armağandır sevgin bazen bir bakış bazen bir yazı bazende sadece yürüyüp gitmektir ardına bile bakmadan. Seni seviyorum her ısramda ve her hücremde. Gözlerimdeki ışıkla üstelik. Kalemimdeki karanlıkla seviyorum hemde. Kalbimin en küçük kapakçığı ile seviyorm hemde. Ey yüreğimden beni alan o sevgili. Bu yazımı sana adıyorum her cümlesiyle her harfi ve her satırıyla. Ben SENİ SEVİYORUM diyorum. Gerisini bu şehrin ışıkları…

wowwwww çoook güzel çokça beğendimm ....

ayy kızlar bakın şarkı hoşuma gitti valla bizim baharımızda mayıstaa ama seneye mayıs
[video=youtube;Y1sQQzothRI]http://www.youtube.com/watch?v=Y1sQQzothRI[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…