hoşgeldin, anladım canım zor olurdur haklısın, siteyi yeni gördüm sizinde yazdıklarınızı görünce üye oldum birazda olsa kendimi rahatlatmak ve tanışmak amacıyla ısptlıyım, şafak 425 diyelim :) sizinki kaç cnm ?
Nbr kuzum geldim sizin topiğe baktım muhabbet koyu salça olmıım dedimsafak attırmaktan vazgctım mehtap attırmak bana daha iyi gelio
Sen nasılsın bebeiiim
Nbr kuzum geldim sizin topiğe baktım muhabbet koyu salça olmıım dedimsafak attırmaktan vazgctım mehtap attırmak bana daha iyi gelio
Sen nasılsın bebeiiim
Sen nasılsın bebeiiim
Sen nasılsın bebeiiim
Sen nasılsın bebeiiim
gir gir kuzum muhabbete nolcak..mehtabın kaç tatlım?
iim tatlım bende sen nasısın?
Sen nasılsın bebeiiim
Sen nasılsın bebeiiim
gir gir muhabbete kuzum nolcak..mehtabın kaç cnm?
bende im napıyım şafak eritmece..
hoşgeldin, anladım canım zor olurdur haklısın, siteyi yeni gördüm sizinde yazdıklarınızı görünce üye oldum birazda olsa kendimi rahatlatmak ve tanışmak amacıyla ısptlıyım, şafak 425 diyelim :) sizinki kaç cnm ?
Nerdesin kaçtın mı haticem
canım göremiyorum diğer sayfayı daha doğrusu giremiyorum, en iyisini yapıyorsun bnde saymıyordum da giderken söylemişti oo anda takıntı oldu canım , benimkide Bilecik/söğütte Canım...[/QUO
Hangi sayfayı cnm? Sizinde acemi uzun süre mi, dağıtıma geldi mi?
=)) yok canım kaçmadım kaçarmıyım hiç tutukluk yapıp duruyor int onunla uğraşıyorum :)
canım göremiyorum diğer sayfayı daha doğrusu giremiyorum, en iyisini yapıyorsun bnde saymıyordum da giderken söylemişti oo anda takıntı oldu canım , benimkide Bilecik/söğütte Canım...[/QUO
Hangi sayfayı cnm? Sizinde acemi uzun süre mi, dağıtıma geldi mi?
canım hani yazılan mesajları görmek için ilerliyoruz ya onu, malesef canım 75 gün acemiliği 2 gün izin aldılar oo arada görüşme fırsatımız oldu. Sizinde mi öyle canım ?...
canım hani yazılan mesajları görmek için ilerliyoruz ya onu, malesef canım 75 gün acemiliği 2 gün izin aldılar oo arada görüşme fırsatımız oldu. Sizinde mi öyle canım ?...
evt cnm bizim de öyle ama maalesef deme bence çok daha iyi, daha fazla zamanını acemi de geçiriyor, bu biras daha işi kolaylaştırır
Çok mu bilgisayar yoksa canım :))evt ya bnim de net takıldı pcyı deiştirdim :)
Çok mu bilgisayar yoksa canım :))
evt cnm bizim de öyle ama maalesef deme bence çok daha iyi, daha fazla zamanını acemi de geçiriyor, bu biras daha işi kolaylaştırır
evet canım çok haklısın malesef dememek lazım ve dediğin gibi işimizi kolaylaştırıyor. Allahımdan tek istediğim sağ sağlim gelmeleri usta birliğinin hayırlı yerlere çıkması. Senin ki ne olarak görev yapıyor acemilikte canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?