• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ayy kızlar bakın şarkı hoşuma gitti valla bizim baharımızda mayıstaa :8::8: ama seneye mayıs:72:
[video=youtube;Y1sQQzothRI]http://www.youtube.com/watch?v=Y1sQQzothRI[/video]

ayy gerçektende çook güzel tek kelime ile içim bi hoş oldu , en hüzün yanı özlemen gurur verici tarafıda beklemek çok güzel bişi yaa..

hatice heycanlı mısın?:52::52: bi gün daha yaklaşıyoruz yarimize:8::8:

:)) bu zmana kadar olmadığım kadar heyecan dolu içim canım bazen korkuyorum biliyor musun aklıma türlü türlü şeyler geliyo yalnız kalınca bilmem sennde oluyor mu ama yaklaşma ümidi ile biraz olsun acısı gidiyor, peki sen ne kadar heyecanlısın bakalm :)

:)) bu zmana kadar olmadığım kadar heyecan dolu içim canım bazen korkuyorum biliyor musun aklıma türlü türlü şeyler geliyo yalnız kalınca bilmem sennde oluyor mu ama yaklaşma ümidi ile biraz olsun acısı gidiyor, peki sen ne kadar heyecanlısın bakalm :)

bende çoook heycanlıyım valla gün gün yaklaşıyoruz:8::8:alt devremiz geldiğinde daha güçlü olucaz inş en yeni biz varız sonuçta bi an önce gelsin mayıs:10::10:
ben ondan haber alamadığım zaman bi de terör olaylarını duyduğumda canım çıkıcak gibi oluyo:43:

Merhaba kızlar nasıl gidiyor ziyarete geldim sizi,,, sizinde oldugu gibi bizimde gözümüz yollarda valla gelsin artık bizim biletler 92/2 ler :))
Konu açmalarını sabırsızlıkla bekliyorum :17:

bende çoook heycanlıyım valla gün gün yaklaşıyoruz:8::8:alt devremiz geldiğinde daha güçlü olucaz inş en yeni biz varız sonuçta bi an önce gelsin mayıs:10::10:
ben ondan haber alamadığım zaman bi de terör olaylarını duyduğumda canım çıkıcak gibi oluyo:43:

ayy kıyamam :) evet canım oo günlerde gelicek inş daha güçlü olucaz vede biticek bütün zorlu günlerimiz. Aynı durum bende de var canım kötü oluyorum nererde şuan senin sevgilin cnm ,biz hep dua edelim Allahm korusun hepsni

Merhaba kızlar nasıl gidiyor ziyarete geldim sizi,,, sizinde oldugu gibi bizimde gözümüz yollarda valla gelsin artık bizim biletler 92/2 ler :))
Konu açmalarını sabırsızlıkla bekliyorum :17:

merhaba hoşgelsin :) nasıl gitsin gün bitirmek ile uğraşıyoruz canım , seninkide yolculuğa hazır sanırım :)

Back