• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

hoşgeldin, anladım canım zor olurdur haklısın, siteyi yeni gördüm sizinde yazdıklarınızı görünce üye oldum birazda olsa kendimi rahatlatmak ve tanışmak amacıyla ısptlıyım, şafak 425 diyelim :) sizinki kaç cnm ?

Şafağı saymıyorum ama 430larda falan :)) şafak saymakla geçmio... Burda birbirimize destek oluyoruz ancak kendimizi biraz da olsa rahatlatıoruz işte,Nerde askelik yapıosunuz bizim Amasya'da..

canım göremiyorum diğer sayfayı daha doğrusu giremiyorum, en iyisini yapıyorsun bnde saymıyordum da giderken söylemişti oo anda takıntı oldu canım , benimkide Bilecik/söğütte Canım...

canım göremiyorum diğer sayfayı daha doğrusu giremiyorum, en iyisini yapıyorsun bnde saymıyordum da giderken söylemişti oo anda takıntı oldu canım , benimkide Bilecik/söğütte Canım...[/QUO

Hangi sayfayı cnm? Sizinde acemi uzun süre mi, dağıtıma geldi mi?

canım hani yazılan mesajları görmek için ilerliyoruz ya onu, malesef canım 75 gün acemiliği 2 gün izin aldılar oo arada görüşme fırsatımız oldu. Sizinde mi öyle canım ?...

evt cnm bizim de öyle ama maalesef deme bence çok daha iyi, daha fazla zamanını acemi de geçiriyor, bu biras daha işi kolaylaştırır:72:

evet canım çok haklısın malesef dememek lazım ve dediğin gibi işimizi kolaylaştırıyor. Allahımdan tek istediğim sağ sağlim gelmeleri usta birliğinin hayırlı yerlere çıkması. Senin ki ne olarak görev yapıyor acemilikte canım ?

Back