- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
benim has torunlarımmmmmmmmmmm biletlerimmmmmmmmmmmm napıosunuz bakıyımmmmmmmmmm![]()
Havan kime

Benim de gelecek toruncuklarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim has torunlarımmmmmmmmmmm biletlerimmmmmmmmmmmm napıosunuz bakıyımmmmmmmmmm![]()
Havan kime
Benim de gelecek toruncuklarımsıra bende
![]()
Merhaba Kızlar,
Benim de sevgilim 92/1 amasya da asker, onu çok özlüyorum( Bu sayfa da çok hoşuma gitti, biraz da olsa sıkıntımızı paylaşabilmek çok güzel birşey..
Herkese hayırlı teskereler diliyorum.
ewt onlarda gelsin onlarda bastoncuklarım olucakkkkkkk
Mayıs'a kadar idare ediver beni anacım![]()
Hoşgeldn canm...Allah kawstrsun....
bnkide hataydaa
safak=karanlık
ama bir kere yaşanıyor esra napıcaz:18:
Merhaba Kızlar,
Benim de sevgilim 92/1 amasya da asker, onu çok özlüyorum( Bu sayfa da çok hoşuma gitti, biraz da olsa sıkıntımızı paylaşabilmek çok güzel birşey..
Merhaba Kızlar,
ay bilmiyorum amaa gitmekde istiyorum onu yeşiller içnide görmek de isityorumm:2::2:
kızz biz yolarız seni amaa
canım hoşgeldin aramızaa
burda cidden birbirimize destek oluyoruz çok iyi geliyor :)
şafak = 438
Hosbulduk cnm saol, bizim yemin törenimiz de 23 mart da, bir aksilik olmassa bebegimi gorucem sabırsızlıkla bekliyorum o günü![]()
nerde yapıyor askerliğini?
Amasya'da yapıyor cnm inş usta birliği de rahat edeceği bir yer olur
22 şubat perşembe akşamı ailesi ile birlikte yola çıkacağız. 1 gece kalmayı planlıyorum ama dönüşümde uçak saati çok erken nasıl ayarlıcam bilmiyorum. Ailesi gibi bende 3 gün yanında kalmak istiyorum aslında pff![]()
ailen izin verdi mi ki gitmene?
ay bilmiyorum amaa gitmekde istiyorum onu yeşiller içnide görmek de isityorumm:2::2:
kızz biz yolarız seni amaa
canım hoşgeldin aramızaa
burda cidden birbirimize destek oluyoruz çok iyi geliyor :)
şafak = 438
ah tatlım herşeyle sırayla oluo işte bende geçen sene sizin gibiydim bakın şimdi biletlerimle konuşuorum..sizde bunu tadıcaksınız hayırlısıyla..![]()
Evet cnm bizim ailelerimiz biliyor ztn, ağlaya zırlaya izin aldım :) Zaten evlenmek için tek engelimiiz askerlik olduğu için tecilini bozdurup gitti. Askerliğimizi bitirince inş güzel günlere kavuşacağız![]()
tertipler hiç uğramıyomusunuz topiğe yaaa daha hiç konuşamadıkmoraller nasıl
![]()