• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Merhaba Kızlar,

Benim de sevgilim 92/1 amasya da asker, onu çok özlüyorum :(( Bu sayfa da çok hoşuma gitti, biraz da olsa sıkıntımızı paylaşabilmek çok güzel birşey..

Herkese hayırlı teskereler diliyorum.

Merhaba Kızlar,

Benim de sevgilim 92/1 amasya da asker, onu çok özlüyorum :(( Bu sayfa da çok hoşuma gitti, biraz da olsa sıkıntımızı paylaşabilmek çok güzel birşey..

Hoşgeldn canm...Allah kawstrsun....
bnkide hataydaa :72::72::72:

safak=karanlık

ama bir kere yaşanıyor esra napıcaz:18:

ay bilmiyorum amaa gitmekde istiyorum onu yeşiller içnide görmek de isityorumm:2::2:

benim has torunlarımmmmmmmmmmm biletlerimmmmmmmmmmmm napıosunuz bakıyımmmmmmmmmm:27::27::27:

kızz biz yolarız seni amaa:9::9:

Merhaba Kızlar,

canım hoşgeldin aramızaa

burda cidden birbirimize destek oluyoruz çok iyi geliyor :)

şafak = 438:72::72:

Merhaba Kızlar,

HOŞ GELDİNN tertip :)

ay bilmiyorum amaa gitmekde istiyorum onu yeşiller içnide görmek de isityorumm:2::2:

canım hoşgeldin aramızaa

Hosbulduk cnm saol, bizim yemin törenimiz de 23 mart da, bir aksilik olmassa bebegimi gorucem sabırsızlıkla bekliyorum o günü ;)

nerde yapıyor askerliğini?

Amasya'da yapıyor cnm inş usta birliği de rahat edeceği bir yer olur :(
22 şubat perşembe akşamı ailesi ile birlikte yola çıkacağız. 1 gece kalmayı planlıyorum ama dönüşümde uçak saati çok erken nasıl ayarlıcam bilmiyorum. Ailesi gibi bende 3 gün yanında kalmak istiyorum aslında pff :(

Amasya'da yapıyor cnm inş usta birliği de rahat edeceği bir yer olur :(
22 şubat perşembe akşamı ailesi ile birlikte yola çıkacağız. 1 gece kalmayı planlıyorum ama dönüşümde uçak saati çok erken nasıl ayarlıcam bilmiyorum. Ailesi gibi bende 3 gün yanında kalmak istiyorum aslında pff :(

ailen izin verdi mi ki gitmene?

canım hoşgeldin aramızaa

ah tatlım herşeyle sırayla oluo işte bende geçen sene sizin gibiydim bakın şimdi biletlerimle konuşuorum..sizde bunu tadıcaksınız hayırlısıyla..:nazar::nazar::nazar:

Sen VATANa yemin ettin, ben sana ASKERİM.

ÖLüm oLsa ucunda ß e k l e y e c e ğ i m.

Şafak=437:72:

ah tatlım herşeyle sırayla oluo işte bende geçen sene sizin gibiydim bakın şimdi biletlerimle konuşuorum..sizde bunu tadıcaksınız hayırlısıyla..:nazar::nazar::nazar:

inş cnmm hayırlısıyla bi dönsünlerde:)

Evet cnm bizim ailelerimiz biliyor ztn, ağlaya zırlaya izin aldım :) Zaten evlenmek için tek engelimiiz askerlik olduğu için tecilini bozdurup gitti. Askerliğimizi bitirince inş güzel günlere kavuşacağız :(

inş cnmmmm:nazar:

tertipler hiç uğramıyomusunuz topiğe yaaa daha hiç konuşamadık:50:moraller nasıl:29:

burdayızz kızzz burdayızz hep :)

şafak 437 :72::72:

tertiplerim nerdesiniz çok yalnız kaldım buralarda:59:

Back