• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

pekii bn anlamadm... 92/1 tertpler en son 24 subatta teslim oldu...

sennki nden 27 teslim oldu? ne dewresi buu? ara dewremi gittii? anlayamadım:27:

biz de bir anlasak bu tecilliydi tecili 25. de bitmiş mi ne çocuk gecen sene marttan beri askere gitmeyi uğraşıyor tecilliydi yani. demişler ki 25. şubatta teslim olcaktın kaçaksın bilmem ne pzt oluyor bunlar işte 1 gün yol izini verdiler :s

o zmn 25 subattan düşmeye baslycaksn canmm...nereye teslim oldu? uzn dönm mi?
diğer topictede 27 sevk trihi diyor allak bullak oldum yemn ederim.uzun dönem ANKARA ETİMESGUT bugün gitti çok zordu bugün ya.arayamadı baksana :5:

vallahi canm sende tam bilmedgin için bsey dyemyruz..aradgnda sor silüs tarhin kaç dye..

ilk gün arayamazlar canm.. artk bu saatten snrada bekleme aryamaz uyumştr çooktan...

yarın arar artk..il gn çünkü kyafetlerni veryolar iştma v.s.çok işleri olyoo....

ankara bde zor.. hep orgeneraller v.s...:ssz:

Allah kavstrsn canm ilk 3 gün zor olcak senn için..snra alşmaya başlysn..bde aradkça o dha iiyii olysn....

hoş 2 3 dakka konşp kapatyolar :1:

arasa iyiyim dese dünyalar benim olucak kübra yemin ederim.bu safak söyle 27 yazdım 422 diyo :53: canımm benim üşüyomu , mutsuz mu aç mı bunlar beni mafediyor:59:

ordan hesaplarken 30 gnde izinn eklceksin orayaa öyle hesaplcan...

arar canm yarn meraklanma

şimdi teslm oldu ya neler oldu acaba bugn çok merak ediyorum işlemlerden geçti bölüğü belli olmuşmudur .yarın kaçta arar acaba yarın olmaz bana artık huff..kızlarıda alsınlar askereee:37:

yarın akşam 6 7 gbi arar canmm..
aradgnda sor dcem ama pek fazla konşlmyo..br sürü sra olyoo..yat kalk koş yapylar iştee...:27:

yarın akşam 6 7 gbi arar canmm..
aradgnda sor dcem ama pek fazla konşlmyo..br sürü sra olyoo..yat kalk koş yapylar iştee...:27:

inşallahh arar ya inşallah . ya hiç yokmu aranızda askeri ANKARA ETİMESGUTTA acemi birliğinde olan azıcık sorardım ne yapıyorlar diye huff

üfff neden bu topiğin yarenleri yok nerdesiniz kızlar yaa .. hani karargah destekkk :59:

kızlar siz şafak attırmaya 21 şubatta mı bşladınız 20 şubat ta mı??Eğer 20 şubat akşamında yani 21 e bağlayan gece attırdıysanız sizin dediğiniz doğru..Ben 21 şubat gecesinden sayıyorum:40::40:

saymıcam şafak mafak yavv biten günleri saymaya karar verdim ben .ustasından sonra şafak saymak daha mantıklı sanırım :35:

benim şafak şimdi 444 mü yoksa 443 mü?ben anlamadım:17::17:

benim buralardan anladığıma göre canım şubat ayında gittiyse 455 ten düşüyorsun.silüsünü eline aldığı gün asker sayılıyor 21 de aldıysa mesela 21 den sayıcaksın ..

Back