Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tertiplerim nerdesiniz çok yalnız kaldım buralarda![]()
Allah sabır versin size biz 155 nasıl geçer diye paralıyoruz kendimizi siz 400lerden bahsediyorsunuz Rabbim yardımcınız olsun
bizde bir zamanlar sizin gibi aynı duyguları hüzünleri korkuları yaşadık. vay be ne kadar geçmiş. bizim yarılamamıza az kaldı
sizleri bekliyoruz![]()
bizde bir zamanlar sizin gibi aynı duyguları hüzünleri korkuları yaşadık. vay be ne kadar geçmiş. bizim yarılamamıza az kaldı
sizleri bekliyoruz![]()
bizim de 4 gün sonra 14 ayımız kalıyor işteee
1 ayı yedik bilee
öyle yadaböyle geçiyor yaa
zor ama geçiyorr
başta yine geçiyor yemin töreni vs derken de ondan sonrası biraz zor geçiyor bikaç ay sonra alışılıyor ama. 7. ayımızdan gidiyoruz bizde. uff bitecek inş.
çevremdekiler moralimi bozmasa daha gusel olcak.![]()
canım yaaa bir ay doluyor dedin ben efkarlandımm..
Ticker'da yazan 1 yıl yazısından düştüğüm günü dün gibi hatırlıyorum nasıl seviniyordum
nasıl mutluydum
artık bir yıl bile yok demeye başlamanın mutlulugu inan süper bişey
1 yıldan düştüğünde daha bir mutlu oluyorsun tezzz zzamanda bir yıldan düşüüün inşaAllah
.
acemi birliğinde arayamayabilir hem telefonlar çok yoğun hem de acemi oldukları için her istediklerini yapamıyorlar. sıkmayın ama canınızı
rahatça konuşacağınız günler de gelecek. mektup yazabilirsin kargodan 1-2 günde gidiyor. güzel de oluyor.
başta yine geçiyor yemin töreni vs derken de ondan sonrası biraz zor geçiyor bikaç ay sonra alışılıyor ama. 7. ayımızdan gidiyoruz bizde. uff bitecek inş.
çevremdekiler moralimi bozmasa daha gusel olcak.![]()