• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

sorma esra en yakın 2 arkadasım da evlılık hazırlıgında yaza evlenıolar bı de kuzenım evlenıo. sıyırcam yanlarında. uyus oluorum. ama askerim dönünce intikamım acı olacak :23::27:

valla önceden dusunmuodum. para bırıktırırıs vs dıodum ama bu ara anormal burnumda tutuo yakalarsam bırakmam :27::52::48:

şafak=432:72:
bu 30lar çok yavaş geçiyo yaa umarım 20ler daha çabuk geçer:50::50::50:

Son düzenleme:
kızlar yaa ne duydunuz merak ettim???

Bu arada benim yarimin olduğu yerde 28 gün yapacak olanlar da 75 gün yapacakmış... Amasya'da

Çatlıcam duyulan şey ne acil cevap :46::46::46::46:

kızlar yaa ne duydunuz merak ettim???

Bu arada benim yarimin olduğu yerde 28 gün yapacak olanlar da 75 gün yapacakmış... Amasya'da

Çatlıcam duyulan şey ne acil cevap :46::46::46::46:

nası yaaa seninki de mi???

Slm cnm nasınsın, ya bu bahsedilen duyum neymiş bilio musun çok merak ettim :emir_bebek:

saol cnmm ii gibiyim 3 gündür sesini duymuyurum sevgilimin:S
81 ilde olağanüstü hal ilan edilmiş askeri alanda . telfonlar filan çok sıkı denetleniyormuş. sanıırm o yüzden arayamıor benim sevgilimde.

ama yukarıdaki arkadaş ne duymuş bilmiyorum??

nası yaaa seninki de mi???

saol cnmm ii gibiyim 3 gündür sesini duymuyurum sevgilimin:S
81 ilde olağanüstü hal ilan edilmiş askeri alanda . telfonlar filan çok sıkı denetleniyormuş. sanıırm o yüzden arayamıor benim sevgilimde.

ama yukarıdaki arkadaş ne duymuş bilmiyorum??

aa nasıl yanii olağanüstü hal derken kastedilen nedir ki cep tel ee başka ? acemilerde ne gezer tel :ssz:

kızlar 75 gün olan acemilik 60 güne düşmüş diye biliyorum daha önce 18 aydan 15 aya düşerken de 90 gün olan acemilik 75 güne düşmüş.Bana da askerim söyledi büyük ihtimal düşecek diye çavuşlar öyle söylüyomuş..Hem başbakan anneler gününde asker annelerine sürpriz yapacak diye de haberler çıkmıştı.Dünde nette gezinirken 2012 nin ikinci yarısından sonra düşeceğini okudum yani inş düşer askerlerimiz çabuk döner bi umut işte:8::8::8::50:

Son düzenleme:
Back