ahahah kübra öğrendimde öğretiyorum baksanaee kimlerden öğrendimmm
benim buralardan anladığıma göre canım şubat ayında gittiyse 455 ten düşüyorsun.silüsünü eline aldığı gün asker sayılıyor 21 de aldıysa mesela 21 den sayıcaksın ..
hmm benim yaptığım doğru o zaman burdaki arkadaşlarla silüs tarihimiz aynı da onlar benden 1 gün önden gidiyo o yüzden kafam karıştı:44: Teşekkürler kuzum şeyy yani devrem:13:
şafakk 441
nerdesiniz kızlarrr
biz burdayız canım y a sen yoksun
bend burdayım canlarr
ee yemin törenine gidiyomusunuz sevgililerinizinn??
yaramı deştin esra çook ama açook yüksek ihtimal gidemicem çok moralim bozuk aşırıkimler gidiyor ?
canım yaa:26: bende gidemiycem ne yazık kigitmek için elimden geleni yapıcam yinede
seninki nerdeydi?
bende isterdim elimden geleni yapmak ama elden gelmiyor ,belki mucize olur :) Ankara'da .Senin askerin nerede?
manisada cnm 8 saat sürüyor yol otobüsle
uçakla gidersem izmirde inip manisaya 2 saat yol gitmem lazım
yani sabahın 5inde filan çıkmam lazım evden
bilemiyorum aa gidememe ihtimalim çok yüksek
sen nerdesin?
bende sakaryadayım burda 4 saat felan.tek gitsem istemez tek başıma yolculuk yaptırmadı buzamana kadar.ailesi gidicek onalrlada nasıl gidicm bilmiyorum yani gidemicem büyük ihtimal canım cok sıkkın
evet itşe ben giderim gitmesine de ailem o kadar yola izin vermez onun ailesitlede orda karşılaşmak istemem
çokk özledim amaaa napcam bilmiyorum
telefonda çok özledim gel dedi bilmiyorum ama
huff yaa ben ailesii ile tanışıyorum gitme ihtimalim olsa onlarla giderim herhalde de babasından çekiniyorum bir onunla muhabbetimiz yok. bütün bunların dışında ailem beni mahveder öğrenirseeğer ist gelirse 2 günlüğüne gitmem artık napalım
bende tanışıyrum ama ailemden izin alsam uça uça giderim hiçbişe engel olmaz bana
zaten ilk teslim olacağı gün manisaya kadar gittim onunla ailesine görünmeden
süpriz yaptım sevgilime
ama akşam 10 du eve geldiğimde ve sabah 6da kalktı otobüs.
yemin töreni muhtemelen 10 gibi olur hayatta gidip dönemem kii
ailem asla izin vermez zaten söyleyememde .. çok gitmek istiyorum ama inanılmaz şekilde nasıl yaparım hiç bir fikrim yok demek gibi benim sabah çok erken arabaya binmm lazım evdn nasıl çıkıpp gidicem hiç bir fikrim yok.12.30 kadR tören bitmiş olurmuş huff:18:
valla bebeğim ben sevgilimi manisaya kadar bırakmak için saat 5te çıktım gizlice evden. kimsenin ruhu duymadı
ama yemin töreni için aynı aksiyonu kaldıramam:26::26:
ayrıca şafakkk 439
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?