92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Merhaba Kızlar,

Benim de sevgilim 92/1 amasya da asker, onu çok özlüyorum ( Bu sayfa da çok hoşuma gitti, biraz da olsa sıkıntımızı paylaşabilmek çok güzel birşey..

Herkese hayırlı teskereler diliyorum.

Hoşgeldn canm...Allah kawstrsun....
bnkide hataydaa

safak=karanlık

ama bir kere yaşanıyor esra napıcaz:18:

ay bilmiyorum amaa gitmekde istiyorum onu yeşiller içnide görmek de isityorumm:2::2:

benim has torunlarımmmmmmmmmmm biletlerimmmmmmmmmmmm napıosunuz bakıyımmmmmmmmmm

kızz biz yolarız seni amaa

canım hoşgeldin aramızaa

burda cidden birbirimize destek oluyoruz çok iyi geliyor :)

şafak = 438

HOŞ GELDİNN tertip :)

Hosbulduk cnm saol, bizim yemin törenimiz de 23 mart da, bir aksilik olmassa bebegimi gorucem sabırsızlıkla bekliyorum o günü

nerde yapıyor askerliğini?

Amasya'da yapıyor cnm inş usta birliği de rahat edeceği bir yer olur
22 şubat perşembe akşamı ailesi ile birlikte yola çıkacağız. 1 gece kalmayı planlıyorum ama dönüşümde uçak saati çok erken nasıl ayarlıcam bilmiyorum. Ailesi gibi bende 3 gün yanında kalmak istiyorum aslında pff

ailen izin verdi mi ki gitmene?

ah tatlım herşeyle sırayla oluo işte bende geçen sene sizin gibiydim bakın şimdi biletlerimle konuşuorum..sizde bunu tadıcaksınız hayırlısıyla..

Sen VATANa yemin ettin, ben sana ASKERİM.

ÖLüm oLsa ucunda ß e k l e y e c e ğ i m.

Şafak=437

ah tatlım herşeyle sırayla oluo işte bende geçen sene sizin gibiydim bakın şimdi biletlerimle konuşuorum..sizde bunu tadıcaksınız hayırlısıyla..

inş cnmm hayırlısıyla bi dönsünlerde:)

Evet cnm bizim ailelerimiz biliyor ztn, ağlaya zırlaya izin aldım :) Zaten evlenmek için tek engelimiiz askerlik olduğu için tecilini bozdurup gitti. Askerliğimizi bitirince inş güzel günlere kavuşacağız

inş cnmmmm

tertipler hiç uğramıyomusunuz topiğe yaaa daha hiç konuşamadıkmoraller nasıl

burdayızz kızzz burdayızz hep :)

şafak 437

tertiplerim nerdesiniz çok yalnız kaldım buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…