• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

bızım ev cok kucuk ama 70 kısı deıl 15-20 kısı zar zor sıgar sıgmaz bile. onda da aile büyüklerinden 1 çift vs olsa anca yani hiç dışarı açılamayız. annemde öle olmaz böle şeyler 1 kere oluo dio. bilmiyorum ne yapacağımı. :14:

aynen bakalım haziranda tanışma+söz yapalım diyoruz bizimkileri ikna edebilirsem :52:
şubatta da nişan düşünüyoruz. nişanı salonda mı evde mi yapsam karar veremiyorum.. masraf olsun istemiyorum. :31:

bizde öyle demiştik yazın tanışma + söz olsun ama öyle olamayacak galiba, geldikten sonra Allahın izniyle jet hızıyla hepsini yapmayı planlıyoruz..
benim evim çok küçük oyle sıgdıramam nişanda herkesi evde olsun istemiyorum, bize yakın güzel bir salon var yaparsam Allahın izniyle orda yapacağım, biraz pahalıya poatlayacak ama sonucta bir kere olsacak inşaAllah güzel olsun istiyorum :69:

.

bizde geldikten sonra düşünüyorduk ama sevgilimin ailesi bi tanışalım artık söz vs olsun 1,5 senedir tanışacaz güya die sölenmeye başlamışlar emre de artık lütfen yani die bana baskı yapıo :14:
dedim gelin artık napiim..
dışarda yapsam; düğün salonu, davetiyesi, şekeri, kıyafeti, kuaförü vs derken 6-7 bıne gelio :S o parayla evimin beyaz eşyalarını alırdım :53:

bizde geldikten sonra düşünüyorduk ama sevgilimin ailesi bi tanışalım artık söz vs olsun 1,5 senedir tanışacaz güya die sölenmeye başlamışlar emre de artık lütfen yani die bana baskı yapıo :14:
dedim gelin artık napiim..
dışarda yapsam; düğün salonu, davetiyesi, şekeri, kıyafeti, kuaförü vs derken 6-7 bıne gelio :S o parayla evimin beyaz eşyalarını alırdım :53:

ya sorma benim emremde başımın etini yedi anneme de söyledim ama bizim babamız biraz sert :31: askerlik bitmeden olmaz yani..
o yüzden geldikten sonrasına düşünüyoruz Allahın izniyle..

sorma ya ben hesaplıyorum en azından herşeyiyle 6 bin 7 bin i buluyor..
artık duruma göre eger paramı biriktirebilirsem peşin yapacağım biriktiremezsem yapmayacağım..

çok feci idareye geçtim zaten :27:
hiç ne kıyafet nede başka bişey alıyorum, hiçbir gereksiz harcama yapmamaktayım.
rabbim kolaylık verirde biriktirebilirim inşaallah ya.. :31:

.

aynen bende hiçbir gereksiz masraf yapmıyorum. kk extrem çeyiz alışverişle dolu.
benim babamda sertti ama artık herkes öğrendi kulaktan kulağa yayıldı bari bi söz olursa daha ii olur die düşünüyorum ben ama daha babamla konuşulmadı :52:
yani işte bi nişan yapcam millet gelcek die paramı sokağa atmak istemiyorum açıkcası.. yeni evlenecek arkadaşlarımı görüyorum zor valla herşey para yetmiyor diyorlar o yüzden bende aşırı lüx içine girmek istemiyorum.
kardeşimde il dışında okuyor. çok masrafı oluyor. o yüzden annemlerden de pek bi beklentim yok. :14:

Size diyorummmm en iyisi ev diye :)
Düşünsenize takılan takılarda bana kaldı.. Hemde çok güzel yemek verdik evde, pastamızı kestik halay bile çektikkkkkkkkkkkkkkkk..
Bizim evde bildiğiniz 110 m2 bir apartman dairesi öyle kocaman bir ev değil :1:

sığdırabilsem bende evde olsun diyorum da bakalım. 75 metrekare bizim ev. oturma odamız bile yok. salonda ufak haliyle :14:
evde olmicak sanırım kuzenlerime arkadaşlarıma da mı sölemicem yaaaa :14:
kışın olacağı için belki salonu ucuza kapatırım yazdan kapora vs verirsem.

aynen bende hiçbir gereksiz masraf yapmıyorum. kk extrem çeyiz alışverişle dolu.
benim babamda sertti ama artık herkes öğrendi kulaktan kulağa yayıldı bari bi söz olursa daha ii olur die düşünüyorum ben ama daha babamla konuşulmadı :52:
yani işte bi nişan yapcam millet gelcek die paramı sokağa atmak istemiyorum açıkcası.. yeni evlenecek arkadaşlarımı görüyorum zor valla herşey para yetmiyor diyorlar o yüzden bende aşırı lüx içine girmek istemiyorum.
kardeşimde il dışında okuyor. çok masrafı oluyor. o yüzden annemlerden de pek bi beklentim yok. :14:

benimde tek ödemelerim çeyiizlerime çok şükür :nazar:
bende çok istiyorum bu yaz söyle bir söz yapsak o yüzüğü bir parmağıma taksamm ammaaa bakalım nasip :31: belki olur hiç belli olmaz şimdiden :31:

bende aşırı luxe girmiyorum ama evimiz zaten küçük taş ta patlasa millet mutfaga falan geçse bile 50 kişi tıka basa anca olur oda tıklım tıklım hali :(
ama benim birim arkadaşlarım zaten 10kşi :) hepsi de ablam gibi kardeşim gibi kesin gelirler :) birde yakın akraba amca dayı hala teyze desek ne sii geçiyor 50i malesef :(
ben de babamlara hiç bişey yaptırmak istemiyorum ki zaten yapacak çok bir imkanları da yok o yuzden artık maaşlar hesapta kalacak dokunulmayacak :)

canım millet gelecek diye düşünme çok büyük bi yer tutmazsın küçük bir salon tutarsın rahat rahat yaparsın hem kışın olursa salon epey ucuza da gelir :)
benim tutacağım salon küçük bir salon ve kışa denk gelirse yarı yarıya indirim yapıyolar :)

Size diyorummmm en iyisi ev diye :)
Düşünsenize takılan takılarda bana kaldı.. Hemde çok güzel yemek verdik evde, pastamızı kestik halay bile çektikkkkkkkkkkkkkkkk..
Bizim evde bildiğiniz 110 m2 bir apartman dairesi öyle kocaman bir ev değil :1:

adaşım ne güzel ya inan salonumuz biraz büyük olsa idi bende kesinlikle evde yapardım ama kimse sıgmıyor ki biz 5 kişiyiz ailecek, bi amcmlar geldiğinde bile oturacak yer kalmıyor :1:

ama tabi bakalım o gün bi gelsin gerçekten imkan yoksa sıgmaz dedğim evde yapacagım nişanı başka care de yok :31: napalım nasip :)

.

Son düzenleme:
napalım canım takılıyoruz işte nişan hayalleri planları nasıl olur ne olmaz düşünce deryalarında bogulmadan günleri geçiriyoruz :1:
sen nasılsın napıyor sun?

.

gördüm gördümm :9: bende eksik kalmayım bari nişan hayallerim var benimde ahh o günler gelecek inş biizm aileler biliyor ama birbirlerini görmediler yemege davet etti geçen bende aşkıma söledim annesigil gideriz demişler tanısma olacak bize kalsa biz gelir gelmez nişan istioruz ama ilk tanısmadan olmaz tabi ailesi gelcek bize ama malesef askım olmayack aman hersey yolunda gitsinde tekkk:44:

biz ne zmn plakala yaa 100lere bari düşşeydik biraz moral olurdu 400lerden sonra 100ler demi offf:14:

gördüm gördümm :9: bende eksik kalmayım bari nişan hayallerim var benimde ahh o günler gelecek inş biizm aileler biliyor ama birbirlerini görmediler yemege davet etti geçen bende aşkıma söledim annesigil gideriz demişler tanısma olacak bize kalsa biz gelir gelmez nişan istioruz ama ilk tanısmadan olmaz tabi ailesi gelcek bize ama malesef askım olmayack aman hersey yolunda gitsinde tekkk:44:

öyle herşey sorunsuz olsun yolunda gitsin de yeter ki daha ne isterizz değil mi:16:

.

selam kızlar. bizimkilerde haziranda tanışcaklar işte ama bizimkiler çok nazlı çıktı 3 keredir gelelim dio erkek tarafı. bakalım vazgeçmez bizimkiler inş. :31:

şafak:40 :nazar::72:

Günaydın Kızlarr :12:

Bugün 50'lerden Kurtuluyorum çok şükür :12:

şafak : 249 :72:

plakalara 168 gün kaldı :72:

.

Son düzenleme:
Back
X