Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bakalım haziranda tanışma+söz yapalım diyoruz bizimkileri ikna edebilirsem
şubatta da nişan düşünüyoruz. nişanı salonda mı evde mi yapsam karar veremiyorum.. masraf olsun istemiyorum.![]()
bizde geldikten sonra düşünüyorduk ama sevgilimin ailesi bi tanışalım artık söz vs olsun 1,5 senedir tanışacaz güya die sölenmeye başlamışlar emre de artık lütfen yani die bana baskı yapıo
dedim gelin artık napiim..
dışarda yapsam; düğün salonu, davetiyesi, şekeri, kıyafeti, kuaförü vs derken 6-7 bıne gelio :S o parayla evimin beyaz eşyalarını alırdım![]()
aynen bende hiçbir gereksiz masraf yapmıyorum. kk extrem çeyiz alışverişle dolu.
benim babamda sertti ama artık herkes öğrendi kulaktan kulağa yayıldı bari bi söz olursa daha ii olur die düşünüyorum ben ama daha babamla konuşulmadı
yani işte bi nişan yapcam millet gelcek die paramı sokağa atmak istemiyorum açıkcası.. yeni evlenecek arkadaşlarımı görüyorum zor valla herşey para yetmiyor diyorlar o yüzden bende aşırı lüx içine girmek istemiyorum.
kardeşimde il dışında okuyor. çok masrafı oluyor. o yüzden annemlerden de pek bi beklentim yok.![]()
Size diyorummmm en iyisi ev diye :)
Düşünsenize takılan takılarda bana kaldı.. Hemde çok güzel yemek verdik evde, pastamızı kestik halay bile çektikkkkkkkkkkkkkkkk..
Bizim evde bildiğiniz 110 m2 bir apartman dairesi öyle kocaman bir ev değil![]()
şafak : 244
kızlarrrrrrr napıosunuzzzzzzzzz :80::130:
napalım canım takılıyoruz işte nişan hayalleri planları nasıl olur ne olmaz düşünce deryalarında bogulmadan günleri geçiriyoruz
sen nasılsın napıyor sun?
.
gördüm gördümmbende eksik kalmayım bari nişan hayallerim var benimde ahh o günler gelecek inş biizm aileler biliyor ama birbirlerini görmediler yemege davet etti geçen bende aşkıma söledim annesigil gideriz demişler tanısma olacak bize kalsa biz gelir gelmez nişan istioruz ama ilk tanısmadan olmaz tabi ailesi gelcek bize ama malesef askım olmayack aman hersey yolunda gitsinde tekkk:44:
günaydın kızlar..
yeni bir güne günaydın..
şafak: 39![]()