• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

evet ya hava güzel olunca mutlu oluyor insan :32:
haftasonu gezeyim biraz :24:

galiba bizim söz haziranda olcak kızlar :17:

teşekkür ederim canım :16:
annemle konuştum tanışmaya gelsinler vs die. uzatmayalım sözde yapalım dedi. şaşırdım birden :53: hatta nişan sığar mı dedi. yok o kalsın dedim. :52:

teşekkür ederim canım :16:
annemle konuştum tanışmaya gelsinler vs die. uzatmayalım sözde yapalım dedi. şaşırdım birden :53: hatta nişan sığar mı dedi. yok o kalsın dedim. :52:

Ayy ne güzel yaaa :52: ben bile heycanlandım inan ki :27:
hazırlıklara şimdiden başlaman lazım tertippp :16:

hadi bakalım belki bizdede olur bir gelişmelerrr duaa ett bizedeee :31:

.

inşallah hepimiz için hayırlısı olur. :nazar:
çok bi hazırlık yapmıcam. fazla kişi gelmicek zaten. biz amcamlar, babannem. bizden bu kadar.
karşı tarafta aşağı yukarı bu kadar gelir.
ne giycem onu düşünüyorum şimdi :52:
bi de nası yapsak söz alyansı mı alsak. almasak mı bana zaten teştaş pırlanta takmıştı evlenme teklifinde.

inşallah hepimiz için hayırlısı olur. :nazar:
çok bi hazırlık yapmıcam. fazla kişi gelmicek zaten. biz amcamlar, babannem. bizden bu kadar.
karşı tarafta aşağı yukarı bu kadar gelir.
ne giycem onu düşünüyorum şimdi :52:
bi de nası yapsak söz alyansı mı alsak. almasak mı bana zaten teştaş pırlanta takmıştı evlenme teklifinde.

evet çok kalabalık olmasın zaten, aile büyükleri yeterli fazla kalabalığa gerek yok ki zaten :75:
evet ne giyecekksiiin şimdidenn bakmaya başlaamalısın :16:

Bence sade tek taş gibi olan söz yüzüklerinden takmanız yeterli hatta madem sana bir pırlanta takmıştı onu verirsin geldiklerinde o yüzük takılır sana bir daha gerek yok bence yani ben olsam öyle yapardım :75:

.

bende öle düşünüyorum. bi daha masrafa gerek yok. zaten o söz yüzükleri çıkarılıyor sonradan. emreminde gümüş yüzüğü var. altın tamıyor. onları takarız yine tamamdır. :52:
bi kaçtane elbisem var onlardan giyerim sanırım. hiç giymemiştim daha. bi daha masraf yapmamış olurum.bak ekliim onları da sizde yardımcı olun.
ben beyaz puantiyeliyi giyeyim diyorum ama. kırmızı uzun olan da olabilir. iki aile de muhafazakar çünkü.

Son düzenleme:
bende öle düşünüyorum. bi daha masrafa gerek yok. zaten o söz yüzükleri çıkarılıyor sonradan. emreminde gümüş yüzüğü var. altın tamıyor. onları takarız yine tamamdır. :52:
bi kaçtane elbisem var onlardan giyerim sanırım. hiç giymemiştim daha. bi daha masraf yapmamış olurum.bak ekliim onları da sizde yardımcı olun.
ben beyaz puantiyeliyi giyeyim diyorum ama. kırmızı uzun olan da olabilir. iki aile de muhafazakar çünkü.

bencede oyle yapman daha iyi olur nasıl olsa nişanda alınacak zaten yüzük şimdi bir daha ne lüzüm varki :75:

canım ben sunu begendim :

$3krfj.webp

en güzel bu geldi gözüme :16: bunu begendim :16:

.

Son düzenleme:
evet ya hava güzel olunca mutlu oluyor insan :32:
haftasonu gezeyim biraz :24:

galiba bizim söz haziranda olcak kızlar :17:

hayırlı olsun kızzz hadi darısı bize ya bizim erkek tarafıda havalar ısınınca gelecek askım olsaydı bizde söz takardık artık gelince kısmetse kasımda geliyor bi ayda haırlık yapsak aralıkda da olur inş biizmki ayy heyecanlandım birdennn düşüncesi bile gğüsel:16:

amin iwrancım. şubat gibi nişan düşünüyorum bende. kararımı da verdim salonda yapcam kısmetse. paylaşım yaptım kafamda. salonu annemler tutcak. davetiye, şeker, resim, kuaför olayını da ben halletcem. kıyafet işini yazmadım sanmayın. karşılıklı alcaz zaten. onun takımını ben, benim kıyafetimi de o alacak. hayaller güzel.. hava açınca hayalperest oldum :52:

şafağımıza son : 242 günn

aşkındır beni yaşatan beni hayata bağlayan atma beni ölümlere atma beni zülümlere götür beni gittiğin yere "sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başıma yalnız kalamam senin kokunu özlerim hep yollarını gözlerim götür beni gittiğin yere "

offf askım ya gitmeden bu şarkıyı sölemişti bana...:43:

amin iwrancım. şubat gibi nişan düşünüyorum bende. kararımı da verdim salonda yapcam kısmetse. paylaşım yaptım kafamda. salonu annemler tutcak. davetiye, şeker, resim, kuaför olayını da ben halletcem. kıyafet işini yazmadım sanmayın. karşılıklı alcaz zaten. onun takımını ben, benim kıyafetimi de o alacak. hayaller güzel.. hava açınca hayalperest oldum :52:

evet insan sevince başka oluyor inş herşey kalbine göre olur kızlar gerçekten hepimiz beklioruz hepimizde güsel günleri hakediyoruzzz masraf illaki olacak sonucta bi kere yaşayacaksın hep mutlu olll zeynepcim:86::112:

tamam imrancım. tabiki masraf oluyor ama nişanda fazla açılmak istemiyorum. ev almak istiyoruz çünkü. çok masraf yapıp düğün nişan derken ev fikrimizden vazgeçmek istemiyorum. ondan kısıyorum biraz yoksa uçarım yapacaklar listesinde :52:

tamam imrancım. tabiki masraf oluyor ama nişanda fazla açılmak istemiyorum. ev almak istiyoruz çünkü. çok masraf yapıp düğün nişan derken ev fikrimizden vazgeçmek istemiyorum. ondan kısıyorum biraz yoksa uçarım yapacaklar listesinde :52:

askerinin işi hazırmı barii inş alırsınız ev bu devirde zor ev almak haliyle

amacımız kpss ile atanmak o zaman daha kolay olacak inş. sınav eylülde işte. ama atanamazsa da gitmeden çalıştığı işine geri dönecek. 5 yıldır aynı yerde çalışıyordu. geri dönünce devam edebilirsin firmamizda demişlerdi. ama nasip tabi hiçbiri olmazsa fikirlerimiz yatar :14:

amacımız kpss ile atanmak o zaman daha kolay olacak inş. sınav eylülde işte. ama atanamazsa da gitmeden çalıştığı işine geri dönecek. 5 yıldır aynı yerde çalışıyordu. geri dönünce devam edebilirsin firmamizda demişlerdi. ama nasip tabi hiçbiri olmazsa fikirlerimiz yatar :14:

üzülme yaaa niye yatsın beraber herseyi atlatırsınız bugun olmazsa yarın olur diyerek birbirinize sarılırsınız baska türlü hayat yürümez zatenn anladınmı kuzummm:34:

çok iyi ya bende boyle ayarlamalar yapmaya başlayayım şimdidennn :27:

.

üzülme yaaa niye yatsın beraber herseyi atlatırsınız bugun olmazsa yarın olur diyerek birbirinize sarılırsınız baska türlü hayat yürümez zatenn anladınmı kuzummm:34:

ne kaadar güzel söyledin imran..
kesinlikle öyle birlik beraberlik sevgi ve saygı bir arada olduktan sonra bütün zorluklar atlatılır Allahın izniyle..:16:

.

Back
X