Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya hava güzel olunca mutlu oluyor insan
haftasonu gezeyim biraz
galiba bizim söz haziranda olcak kızlar![]()
teşekkür ederim canım
annemle konuştum tanışmaya gelsinler vs die. uzatmayalım sözde yapalım dedi. şaşırdım birdenhatta nişan sığar mı dedi. yok o kalsın dedim.
![]()
inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
çok bi hazırlık yapmıcam. fazla kişi gelmicek zaten. biz amcamlar, babannem. bizden bu kadar.
karşı tarafta aşağı yukarı bu kadar gelir.
ne giycem onu düşünüyorum şimdi
bi de nası yapsak söz alyansı mı alsak. almasak mı bana zaten teştaş pırlanta takmıştı evlenme teklifinde.
bende öle düşünüyorum. bi daha masrafa gerek yok. zaten o söz yüzükleri çıkarılıyor sonradan. emreminde gümüş yüzüğü var. altın tamıyor. onları takarız yine tamamdır.
bi kaçtane elbisem var onlardan giyerim sanırım. hiç giymemiştim daha. bi daha masraf yapmamış olurum.bak ekliim onları da sizde yardımcı olun.
ben beyaz puantiyeliyi giyeyim diyorum ama. kırmızı uzun olan da olabilir. iki aile de muhafazakar çünkü.
evet ya hava güzel olunca mutlu oluyor insan
haftasonu gezeyim biraz
galiba bizim söz haziranda olcak kızlar![]()
amin iwrancım. şubat gibi nişan düşünüyorum bende. kararımı da verdim salonda yapcam kısmetse. paylaşım yaptım kafamda. salonu annemler tutcak. davetiye, şeker, resim, kuaför olayını da ben halletcem. kıyafet işini yazmadım sanmayın. karşılıklı alcaz zaten. onun takımını ben, benim kıyafetimi de o alacak. hayaller güzel.. hava açınca hayalperest oldum![]()
tamam imrancım. tabiki masraf oluyor ama nişanda fazla açılmak istemiyorum. ev almak istiyoruz çünkü. çok masraf yapıp düğün nişan derken ev fikrimizden vazgeçmek istemiyorum. ondan kısıyorum biraz yoksa uçarım yapacaklar listesinde![]()
amacımız kpss ile atanmak o zaman daha kolay olacak inş. sınav eylülde işte. ama atanamazsa da gitmeden çalıştığı işine geri dönecek. 5 yıldır aynı yerde çalışıyordu. geri dönünce devam edebilirsin firmamizda demişlerdi. ama nasip tabi hiçbiri olmazsa fikirlerimiz yatar![]()
amin iwrancım. şubat gibi nişan düşünüyorum bende. kararımı da verdim salonda yapcam kısmetse. paylaşım yaptım kafamda. salonu annemler tutcak. davetiye, şeker, resim, kuaför olayını da ben halletcem. kıyafet işini yazmadım sanmayın. karşılıklı alcaz zaten. onun takımını ben, benim kıyafetimi de o alacak. hayaller güzel.. hava açınca hayalperest oldum![]()
üzülme yaaa niye yatsın beraber herseyi atlatırsınız bugun olmazsa yarın olur diyerek birbirinize sarılırsınız baska türlü hayat yürümez zatenn anladınmı kuzummm![]()