Kızlar,
Nasıl anlatayım, Nerden Başlayayım Bilemiyorum..
ilk Önce Herşey Yolunda Diyeyim:)
Şimdi Bunların Denetimleri Varmış Bugün,, Emre bana yoğun olacağını söylemişti ama yogun oldugunda bile ben msj atıyordum yani telefonunu kapamıyordu o bana akşam cevap veriyordu..
işte dün akşam.. yavrumun öyle uykusu gelmişkiii son mesajda ne yazdıgımı bile bilmiyorum dedi bana...
öyle çok uykusu gelince hemen msj atıp kapamış telefonu.. gün içindede komutanla ordan oraya çok yogunmuşlar..
neyse ben tabi öyle sacma sapan bir mesajdan sonra telefon kapalı olunca herşey bitti sanıp senaryolar yazdım kendime..
çünkü emrem hiç böyle yapmazdı...
akşam yıne ulaşamadım, nizamiyeye not bıraktım o da gelince aradı beni, çocuk herşeyden habersiz.. ben telefonda aglıyorum.. çok şaşırdı..
dedi ki, ben nerden bileyim böyle olacagını sana söyledim denetim var diye oyle yorgundum ki son mesajımı hatırlamıyorum bile dedi...
çok şükür bişey yok.. yarim iyi , hali vakti yerinde, işte yani ne desem bilemedim..
sizleride üzdüm hakkınızı helal edin.. vaktinizi aldım..
ama kızlar çok kötü bişey ya.. inanın ki ben bugün bi kez daha anladım, onsuz bir hayatım olamaz..
kimse sevdiğinden ayrılmasın, herkes mutlu mesut yaşasın.. ♥ ♥ ♥
Ah Esra ah,, canım benim neyse ki sorun halloldu :)
Hadi bakalım Allah ayırmasın diyeyim
Canım Allah aşkına nasıl bir mesajdıki o ne yazdığını bilemedi ve sen ayrılık mesajı olarak anladın bunu..
amin cnm..
ah esraaaa ahhh..neyse yanlış anlama olduğunu sevindi cnm..
esracım kader arkadaşım nası sevindim anlatamam işe yeni geldim ilk kk forumu açmak oldu işim çok merak ettim dün gece dua ettim sizin için. ben demiştim ama altından çok saçma bişi çıkacak die sende boşuna üzmüşsün be tatlım kendini. neyse başka bişi olmasın da. böle kolay ayrılık mı olur. bazen bizimkine de oluo çok uykusu gelince mesajda sapıtıo
çok sevindim allah sevdiklerimizden bizi ayırmasın. bende dün çok mu üzüldüm ne kabus gibi rüya gördüm. bu akşamı zor bekliorum hemen sevdiğimle konuşmam lazım
mustakbel kayınvaliceğimde rahatsızlanmış. ona da üzüldüm. inş kötü bişey çıkmaz
şu askerlik bitse de rahatlasak
şafak: 47
arkadaşlar ben de aranıza katılıyorum bugn itibariyle..ben sevgilmnde 270 gün var gelmesine...s 4 yıllık bi birlikteliğimiz var. herşey iyi güzeldi ama şu son günlerde aramız çok kötü. beni çok kıskanıyo hiçbişy yapmamı istemiyo hatta kuzenimn nişanına bile gitmemi istemiyo:s böle sorunlar yüzünden bikaç haftadır sürekli tartışıyoruz. bana hatalarn var dio sürekli.gecen günde aradı sana güvenmiycem bundan sonra falan gbi laflar etti...en küçk olayları büyütüyo ve bunlar beni çok üzüyo inanın ayrlğı bile düşünüyorum şu konumda:S ama 4 yıllk işlki böle koly koly bitmemeli. askerde değişmesinden çok korkuyorum bana karşı. arkdşlarını falan hep nişanlıları sevgilileri aldtmış hep bunun beynini yıkıyolar işte en güvendiğin kız bile askerde rahat durmaz falan die:S kızlar napcağmı nasl davrancağmı bilmiyorum gecrektn bi önersi olan var mı daha tecrübeli böle olaylar yaşamış olanlar yardm ederlerse çok sevnrm.
tertibim esracım gözün aydın sevindim iyi haberlerine inş bi daha böle sorunlar yasamazsınız daha evlendiğinizi duyacagız burda inş
bizde sorunlar yasıyoruz sizlerin yazdıklarını okudum gercekten erkegin psikolojisi degişiyor askerde benimkide dün isyan bayragını cekmiş dayanamıyorum artık diyor sende üstüme gelme diyor cok üzüldüm valla bi gelseydi hayırlısıyla bunlar hep bitecek ama işteee:2:
şafak 40lara düştüm bugun: 249
yarılamamıza son : 19 gün
kızlar bi bukadar daha dayansam varya hersey cok süper olacak
selam kızlar. allaha sukur bızde o tarz problemler yok. ben gayet geziyorum
hatta kendi sölüo gez eğlen benim yerime de gez dio
sabırlı olun kızlar. genelde askerde herkes komutanlar da dahil. kız arkadaşları nişanlı olanlara hep aynı baskıyı yapıolarmış. kız arkadaşın kesin birini bulmuştur vs.
o yüzden fevri olmaları normal. anlayışlı olun derim.
şafak: 275-79-46çözün bakalım
Canım yazdıklarını okuyunca çok üzülmüştüm bir denk gelipde soramadım sana..
Kızlar,
Nasıl anlatayım, Nerden Başlayayım Bilemiyorum..
ilk Önce Herşey Yolunda Diyeyim:)
Şimdi Bunların Denetimleri Varmış Bugün,, Emre bana yoğun olacağını söylemişti ama yogun oldugunda bile ben msj atıyordum yani telefonunu kapamıyordu o bana akşam cevap veriyordu..
işte dün akşam.. yavrumun öyle uykusu gelmişkiii son mesajda ne yazdıgımı bile bilmiyorum dedi bana...
öyle çok uykusu gelince hemen msj atıp kapamış telefonu.. gün içindede komutanla ordan oraya çok yogunmuşlar..
neyse ben tabi öyle sacma sapan bir mesajdan sonra telefon kapalı olunca herşey bitti sanıp senaryolar yazdım kendime..
çünkü emrem hiç böyle yapmazdı...
akşam yıne ulaşamadım, nizamiyeye not bıraktım o da gelince aradı beni, çocuk herşeyden habersiz.. ben telefonda aglıyorum.. çok şaşırdı..
dedi ki, ben nerden bileyim böyle olacagını sana söyledim denetim var diye oyle yorgundum ki son mesajımı hatırlamıyorum bile dedi...
çok şükür bişey yok.. yarim iyi , hali vakti yerinde, işte yani ne desem bilemedim..
sizleride üzdüm hakkınızı helal edin.. vaktinizi aldım..
ama kızlar çok kötü bişey ya.. inanın ki ben bugün bi kez daha anladım, onsuz bir hayatım olamaz..
kimse sevdiğinden ayrılmasın, herkes mutlu mesut yaşasın.. ♥ ♥ ♥
Canım yazdıklarını okuyunca çok üzülmüştüm bir denk gelipde soramadım sana..
Neyse şimdi bunları okuyunca içim rahatladı inşallah bundan sonra böyle bir sorunla yada yanlış anlaşılmayla karşı karşıya kalmazsınız
275: bitiş şafağımız
79: haziranda gelme şafağımız
46: yarısını bitirme şafağımız
daha ne kadar uzatabilirim acaba
Çok Sagol Canım..
Amin İnşaAllah..
Seni de bittmiş maşaAllah
depük atmak içi sabırsızlanıyorum
bizde görürüz o günleri inşaAllah, bizde burda depük yeriz inşaAllah
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?