91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

amin cnm..

ah esraaaa ahhh..neyse yanlış anlama olduğunu sevindi cnm..

Ah Esra ah,, canım benim neyse ki sorun halloldu :)
Hadi bakalım Allah ayırmasın diyeyim

amin canım ya , kimseyi ayırmasın inşaAllah..
çok sagol...

Canım Allah aşkına nasıl bir mesajdıki o ne yazdığını bilemedi ve sen ayrılık mesajı olarak anladın bunu..

Aslında mesajda bişey yoktu..
yani ben işte öyle anladım..
o bana ... yinede sözlerini unutma.. hoşçakal... iyi geceler... diye bir msj attı emrem bana hoşçakal demezdi bende ayrıldıgından hoşçakal diyor sandım.. yani işte sıkıntı çekeceğim varmış boşu boşuna kendimi üzdüm..

amin cnm..

ah esraaaa ahhh..neyse yanlış anlama olduğunu sevindi cnm..

hemde ne yanlış anlama ya..
işte burdan da anlıyoruz ki benimde psikolojim bozulmuş demek ki

esracım kader arkadaşım nası sevindim anlatamam işe yeni geldim ilk kk forumu açmak oldu işim çok merak ettim dün gece dua ettim sizin için. ben demiştim ama altından çok saçma bişi çıkacak die sende boşuna üzmüşsün be tatlım kendini. neyse başka bişi olmasın da. böle kolay ayrılık mı olur. bazen bizimkine de oluo çok uykusu gelince mesajda sapıtıo

çok sevindim allah sevdiklerimizden bizi ayırmasın. bende dün çok mu üzüldüm ne kabus gibi rüya gördüm. bu akşamı zor bekliorum hemen sevdiğimle konuşmam lazım
mustakbel kayınvaliceğimde rahatsızlanmış. ona da üzüldüm. inş kötü bişey çıkmaz
şu askerlik bitse de rahatlasak

şafak: 47

tertibim yaa Allah razı olsun ... çok teşekkür ederim dualarınız içinn... sizleride üzdüğüm için çook üzgünüm..
evet gerçekten çok saçma bişey çıktı resmen...

amin canım, kimse sevdiğinden ayrılmasın inşaAllah..
gerçekten çok kötü bişeyya..

.

arkadaşlar ben de aranıza katılıyorum bugn itibariyle..ben sevgilmnde 270 gün var gelmesine...s 4 yıllık bi birlikteliğimiz var. herşey iyi güzeldi ama şu son günlerde aramız çok kötü. beni çok kıskanıyo hiçbişy yapmamı istemiyo hatta kuzenimn nişanına bile gitmemi istemiyo:s böle sorunlar yüzünden bikaç haftadır sürekli tartışıyoruz. bana hatalarn var dio sürekli.gecen günde aradı sana güvenmiycem bundan sonra falan gbi laflar etti...en küçk olayları büyütüyo ve bunlar beni çok üzüyo inanın ayrlğı bile düşünüyorum şu konumda:S ama 4 yıllk işlki böle koly koly bitmemeli. askerde değişmesinden çok korkuyorum bana karşı. arkdşlarını falan hep nişanlıları sevgilileri aldtmış hep bunun beynini yıkıyolar işte en güvendiğin kız bile askerde rahat durmaz falan die:S kızlar napcağmı nasl davrancağmı bilmiyorum gecrektn bi önersi olan var mı daha tecrübeli böle olaylar yaşamış olanlar yardm ederlerse çok sevnrm.

sevgili hasretzor arkadaşım..

şu satırlarını okurken sanki ben yazmışım gibi hissettim..
inan bütün hepsi aynı.. askerlik psikolojisi erkekleri böyle kıskançlık krizlerine itip bu tür sorunlar yaşatıyor..
aynı kıskançlık bizde de var, ama onu çok iyi anlıyorum, yanında olmadıgımdan başıma herhangi birşey gelmesinden korktugundan evden işe, işten eve gitme dışında tek bir arkadaşıma bile gidemiyorum ama bundan yakınmıyorum çünkü askerlik bittikten sonra zaten bunların hepsi bitecek geçecek.. rahatlayacagız..
o yüzden sabretmemiz lazım ..

sabır bütün sıkıntımızı gidereecektir..
geleceği günü düşünüp geldikten sonraki olacakları düşünüp mutlu olup sabrediyorum ben

başka türlü geçmaz ki zaman

.

tertibim esracım gözün aydın sevindim iyi haberlerine inş bi daha böle sorunlar yasamazsınız daha evlendiğinizi duyacagız burda inş

bizde sorunlar yasıyoruz sizlerin yazdıklarını okudum gercekten erkegin psikolojisi degişiyor askerde benimkide dün isyan bayragını cekmiş dayanamıyorum artık diyor sende üstüme gelme diyor cok üzüldüm valla bi gelseydi hayırlısıyla bunlar hep bitecek ama işteee:2:

şafak 40lara düştüm bugun : 249
yarılamamıza son : 19 gün

kızlar bi bukadar daha dayansam varya hersey cok süper olacak

Son düzenleme:

sagol canım ya,
amin inşaAllah yaşamayız..

evet hayırlısıyla bi gelselerde bitirsek askerliği
herkes aynı problemleri yaşıyor demekki..

maşaAllah canım şafağına
çok az kaldı.. şu yaz'ı bi atlattıkmı herşey bitecek kavuşacağız inşaAllah..

.

selam kızlar. allaha sukur bızde o tarz problemler yok. ben gayet geziyorum
hatta kendi sölüo gez eğlen benim yerime de gez dio
sabırlı olun kızlar. genelde askerde herkes komutanlar da dahil. kız arkadaşları nişanlı olanlara hep aynı baskıyı yapıolarmış. kız arkadaşın kesin birini bulmuştur vs.
o yüzden fevri olmaları normal. anlayışlı olun derim.

şafak: 275-79-46 çözün bakalım

Ben bu kısıtlamalardan şikayetçi değilim zaten kıskanması aksine çok hoşuma gidiyor işte sadece biraz sabır gerekiyor..

o nasıl bir şafak öyle ben çözemedim

Son düzenleme:

275: bitiş şafağımız
79: haziranda gelme şafağımız
46: yarısını bitirme şafağımız

daha ne kadar uzatabilirim acaba

Canım yazdıklarını okuyunca çok üzülmüştüm bir denk gelipde soramadım sana..
Neyse şimdi bunları okuyunca içim rahatladı inşallah bundan sonra böyle bir sorunla yada yanlış anlaşılmayla karşı karşıya kalmazsınız

Çok Sagol Canım..
Amin İnşaAllah..

Seni de bittmiş maşaAllah
depük atmak içi sabırsızlanıyorum

bizde görürüz o günleri inşaAllah, bizde burda depük yeriz inşaAllah

.

aynen canım sıkılınca ugrasıorum. yarın goruscez ıns.
nısan saatını beencek yarın bakalım.

Çok Sagol Canım..
Amin İnşaAllah..

Seni de bittmiş maşaAllah
depük atmak içi sabırsızlanıyorum

bizde görürüz o günleri inşaAllah, bizde burda depük yeriz inşaAllah

.

Sağol canım bitiriyoruz çok şükür çok kaldık artık yeter
Bende depük gecem için sabırsızlanıyorum hepinizi bekliyorummm
İnşallah sizde görüceksiniz o günleri bende gelip sizleri depüklücek canımm

bugün bizim topik çevrimdısı kimse ugramamıs ben yazım bari

şafak : 248

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…