91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

ay onun bişeye siniri bozulmuştur. sen hiç takılma bence canım. düzelir kendi haline bırak biraz. 2 gün önce burda süpriz yapan kişi çat die bırakır mı hiç. ondan başka bi iş var.

ay canım noldu sorun neydide öle yaptı çok üzüldüm inş düzelir aranız bi anlık öfkeyle filan yaklaşmıs belliki sana

canım valla öyle bir sorunumuz yoktu..
hatta dün gece sorunlarımızı nasıl çözeriz kavgasız tartışmasız diye oturduk konuştuk..
bilmiyorum hiç bişey.. aklım dondu kaldı..

ay onun bişeye siniri bozulmuştur. sen hiç takılma bence canım. düzelir kendi haline bırak biraz. 2 gün önce burda süpriz yapan kişi çat die bırakır mı hiç. ondan başka bi iş var.

bırakır mı bırakır işte..
7 yıl..
eger bitirirsede kendi bilir.. yani bilmiyorum.. yapacak bişey yok..
ama bir daha beni asla bulamayacağı kesin..

ayrılıık olacaksa bile oturulur konuşulur ve bitirilir..
yani bilmiyorum ya..
üzülmemek elde değil ama..
yapacak bişey de yok..

bozma moralini bak görürsün kesin altından başka bişe çıkacak. ve belki de çok önemsiz bişe. dediydin dersin. erkekler bazen böle salakça davranabiliyorlar işte. sen takılmamaya çalış.

Nasıl gidiyor kızlar ziyarete geldim sizi
Allah yardımcımız olsun kızlar ..

Hemşerim ne yazmışsın sen böyle
Ne oldu ya ayrıldınız mı ?
Of kuzum ya

bozma moralini bak görürsün kesin altından başka bişe çıkacak. ve belki de çok önemsiz bişe. dediydin dersin. erkekler bazen böle salakça davranabiliyorlar işte. sen takılmamaya çalış.

bilmiyorum..
inşaAllah dediğin gibidir..

Hemşerim ne yazmışsın sen böyle
Ne oldu ya ayrıldınız mı ?
Of kuzum ya

bilmiyorum hemşerim, dün akşam bir mesaj attı, böyle olmak zorunda sen yinede verdiğin sözleri tutmayı unutma dedi ve telefonunu kapadı.. daha açmadı.. ulaşamıyorum bi türlü.. çok kötüyüm..
akşam 6 dan sonra bölük telefonundan ulaşmaya calışıcam, eğer yine ulaşamazsam, ablasını arayacağım.. ablasını aramam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama arayacağım..

ondan sonra da yine ulaşamaz isem, telefonumu kırıp atacağım, beni bu kadar üzmeye hakkı asla ama asla yoktu!

o ne demek öyle be kuzum sen yinede verdiğin sözleri tutmayı unutma falan :26: bişi var ama anlamadım .. geri dönüş yapcak gibi :26: anlamadım ki ..
canım benim ya anlıyorum seni ah keske elimden gelse cok üzüldüm cidden askerlikte bu durum daha da zordur ya of
cok haklısın canım sen ne güzel bekliyordun bitirip gelicekti nerden cıktı bu şimdi,, sorunlarımı var dicem de bunu yapması gerektirmez ama ,, umarım işin aslını ögrenirsin bir şekilde ... o da yaptıgından pişman olur gönlünü alır umarım ii olur hersey yani var bu işte bi iş belkide kötü seyler yasadı orda sana böyle yansıttı istemeden,, bilmiyorum canım hersey ii olsun istiyorum ..

Son düzenleme:

Belkide gerçek manada benimle mutlu olamayacağını anladı.. ve beni bu şekilde bırakmaya karar verdi..

kafamdan binlerce senaryolar geçiyor, ki böyle bir ihtimal bile olsa esra bitsin yapamıyorum deyip ne oldugunu açıklaması gerekirdi..
ama böyle ortada bırakmaması lazımdı..
çok sinirliyim, üzgünüm, elimden hiçbişey gelmiyor ..
sabırla akşamı beklemem lazım,

akıl danışayım, eğer emreye bölük telefonundan ulaşamaz isem, ablasını arayayım mı_?
doğru olur mu ?
en azından onlarla haberleşirse iyi oldugunu bilirim..

bilmiyorum ya ne yapıcam...

bence ulaşamazsan da biraz bekle üstünden biraz geçsin o arada ulaşmaya konuşmaya çalış. mektup yazabilirsin ? face den falan yaz çarşı çıkınca kesin görür yine de tepki vermiosa bitmiş demektir. o zaman ablasını da arasan işe yaramaz.

Ya tatlım sizinde uzun yılları almadımı ilişkiniz yeni mi anlayacak yahu Eminim ki barışacaksınız askerlikte oluyor bazen böyle şeyler seni hiçbir şekilde üzmesini gerektirmez ama barısacaksınız ben buna inanıyorum .. Seni yarı yolda bırakamaz bence pişman olacak ve arayacak kuzum o belkide daha naptıgının farkında bile değil ..
Orası bambaska bi dunya ..
Canım ulaşamazsan tabikide ara bilemeyiz ki belki bunalımdadır böyle söyledi sana da ayrılalım falan dünyanın binbir türlü hali var o seni seviyor sende onu yalnız bırakma ,, ara sor ablasını ara ulasamazsan ne oldu hemen sogudumu senden hayır ..
Psikolojisi tamamen çökmüş olabilir askerliği nasıl rahat mı ?
Sorunlu mu ?
ÜStleriyle arası falan,,, ama bak yine söylüyorum zorda da olsa seni yarı yolda bırakması gerekmez sadece onuda anlamaya calısıyorum ben ya

Hayırlı ve güzel haberler ver inşallah bana :116:

kızlar lütfen dua edin bana.. lütfen... herşey yoluna girsin..
neden böyle oldu...

Eğer gerçekten ses seda çıkmıyorsa Esra ablasını ara derim ben en azından bak onlarla görüşüyor mu ?
He görüşüyorda seni aramıyorsa sen bi süre sessiz kal Emre yi arama..

O zaten arayacak Sensiz kalsın bi görsün gününü

kızlar lütfen dua edin bana.. lütfen... herşey yoluna girsin..
neden böyle oldu...

Canımsın ya yürekten anlıyorum seni varya kıyamam
Nefret ediyorum böyle olaylardan ayrılık haberlerinden vs ..

Herşey iyi olacak inanıyorum ben inanıyorum

evet ruh hali pek iyi değildi. hiç sevmiyor orayı, uzak olmak çıldırtıyordu onu..
ama rahattı.. komutanın postasıydı, yani çok rahat eme yinede işte bilmiyorum ya..

akşam ulaşabilirim inşaAllah..
gerçekten tekrar geri geleceğine inanamıyorum ben..

bittiğine hiç inanamıyorum..
7 yılın hatrına böyle bitmemeli..

inşaAllah ulaştıktan sonra buraya güzel şeyler yazabilirim..

zaten eger bu geceye kadar ulaşamazsam ve o bana hiçbir şekilde haber vermez ise..
o telefonu kırıcam bir daha asla telefon bile kullanmayacağım..

zaten emre yoksa telefonda olmasa olur yani...

ay kuzum ne diyeyim ki çok üzüldüm ben ya 7 yıllık bi ilişki öyle kolay bitemez bitmemeli,, bizde 7.yılımıza gircez bi kaç ay sonra böyle olmamalı..
ne demek ya böyle kolay çöpe atabilcek mi ?
umarım hersey tatlıya baglanır pişman olacak gibi geliyor bana belkide yalnız kalıp sonra arayacak ama bilmiyorum senin bu durumda olman üzücü
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum ben..

zaten eger bu geceye kadar ulaşamazsam ve o bana hiçbir şekilde haber vermez ise..
o telefonu kırıcam bir daha asla telefon bile kullanmayacağım..

zaten emre yoksa telefonda olmasa olur yani...

canım ya :/ kaldım öyle birşey diyemiyorum
hersey gönlünce olsun ..
kavga falan mı ettiniz ki ne bilim hani olur ya uzar gider falan
bi anda mı yazdı sana o msjı cok alakasız ama yaa

tatlım ben okuyunca şok oldum emre gerçekten böle bişeyi bilinçli yapmış olamaz..eminim hatasını anlayıp dönücektir..umarım askerine ulaşmış sorunlarınızı çözmüşsünüzdür..inş herşey istediğin gibi olur tatlım..gerçekten bende çok üzüldüm..inş güzel haberlerle dönersin buraya..

Son düzenleme:

Kızlar,
Nasıl anlatayım, Nerden Başlayayım Bilemiyorum..
ilk Önce Herşey Yolunda Diyeyim:)

Şimdi Bunların Denetimleri Varmış Bugün,, Emre bana yoğun olacağını söylemişti ama yogun oldugunda bile ben msj atıyordum yani telefonunu kapamıyordu o bana akşam cevap veriyordu..

işte dün akşam.. yavrumun öyle uykusu gelmişkiii son mesajda ne yazdıgımı bile bilmiyorum dedi bana...
öyle çok uykusu gelince hemen msj atıp kapamış telefonu.. gün içindede komutanla ordan oraya çok yogunmuşlar..

neyse ben tabi öyle sacma sapan bir mesajdan sonra telefon kapalı olunca herşey bitti sanıp senaryolar yazdım kendime..
çünkü emrem hiç böyle yapmazdı...

akşam yıne ulaşamadım, nizamiyeye not bıraktım o da gelince aradı beni, çocuk herşeyden habersiz.. ben telefonda aglıyorum.. çok şaşırdı..
dedi ki, ben nerden bileyim böyle olacagını sana söyledim denetim var diye oyle yorgundum ki son mesajımı hatırlamıyorum bile dedi...

çok şükür bişey yok.. yarim iyi , hali vakti yerinde, işte yani ne desem bilemedim..

sizleride üzdüm hakkınızı helal edin.. vaktinizi aldım..
ama kızlar çok kötü bişey ya.. inanın ki ben bugün bi kez daha anladım, onsuz bir hayatım olamaz..

kimse sevdiğinden ayrılmasın, herkes mutlu mesut yaşasın..
♥ ♥ ♥

Ah Esra ah,, canım benim neyse ki sorun halloldu :)
Hadi bakalım Allah ayırmasın diyeyim

Canım Allah aşkına nasıl bir mesajdıki o ne yazdığını bilemedi ve sen ayrılık mesajı olarak anladın bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…