şafak:347 buluşma şafağımız 59
ayy cnm ya neden öle davranıo acaba ? çok mu huzursuz bulundugu yerde acaba ?
rahatlık batıyor cnm yaptıgı bişey yokki orda ben kendi haline bırakdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şafak:347 buluşma şafağımız 59
ayy cnm ya neden öle davranıo acaba ? çok mu huzursuz bulundugu yerde acaba ?
seninkinin derdi neymiş cok canımı sıkıyor ya neymiş onu degiştiremezmisim istemeyen ceker gidermiş o korkmuyosa beni kaybetmekden bende ona yalvaramam bakalım nolcak sonumuz
biraz ben kızdırdım onu ondan ya..
aynen bakalım bizim sonumuzda ne olacak..
Rabbim hayırlısıyla hayırlı olna neyse onu nasip etsin inşaAllah..![]()
esracım sen görmeye gitmemiş miydin noldu hemen. insan daha bi sıkı sarılır sevdiğine yaaa anlamıyorum bu erkekleri. bence seviyorsanız biraz alttan alın derim. biz iyiyiz allaha şükür ama mesela benim burda iş için bile dışarı çıkmam ona batmaya başladı bende herşeyi anlatmama kararı aldım. sadece onun hoşuna gidecekleri anlatıyorum hehe![]()
esracım sen görmeye gitmemiş miydin noldu hemen. insan daha bi sıkı sarılır sevdiğine yaaa anlamıyorum bu erkekleri. bence seviyorsanız biraz alttan alın derim. biz iyiyiz allaha şükür ama mesela benim burda iş için bile dışarı çıkmam ona batmaya başladı bende herşeyi anlatmama kararı aldım. sadece onun hoşuna gidecekleri anlatıyorum hehe![]()
evet sen yeni görmüştün duzelir de insan kırılınca üzülünce ne bileyim ya bunlar olmasa cok daha iyi olacak bi bitseydi hiçbişi kalmazda askerlik elimizi kolumuzu bağlıyor malesef
gelibolu'ya selamlar![]()
Kız sen nerdesin kıızzzz :)
GÜNAYDIN CANIM
şafak :346
ya askerim telefonunu yakalatmıs 6 ay uzadı diyor askerliğim ben 1 güne dayanamazken napcam yaaa inş bişey olmaz dua edin kızlar nolur![]()
![]()
![]()
GÜNAYDIN CANIM
ya askerim telefonunu yakalatmıs 6 ay uzadı diyor askerliğim ben 1 güne dayanamazken napcam yaaa inş bişey olmaz dua edin kızlar nolur![]()
![]()
![]()
hadi ya yok öle korkutmuştur komutanı onu belki. Inşallah işlem başlatmaz. Ay bi 6 ay daha dayanamam sanırım. Bizimki kullanmıyor ben izin vermiyorum
Zaten 6 kişisiniz kabak gibi ortadasınız neyi saklıcaksın diorum bakalım nereye kadar dayanabilecek.
şafak: 346 buluşma şafağı 5830lulara az kaldı haydeee
![]()
GÜNAYDIN CANIM
![]()
![]()
GÜNAYDIN CANIM
![]()
![]()
bizimdeee azz kalddııı 30 laraaa
şu 200leri bi görseydik hayırlısıylaaa![]()
görürürüz esracım inancım tam.
benim çizelgeme göre 15 şubata denk geliyor. 26 şubatta da ben gideceğim kısmetse.
arkadaşımın nişanı var 29 ocakta onun telaşıyla yılbaşı partisi var bizde onun telaşıyla günler çabuk geçiyor gibi
açık öğretim okuyan var mı acaba ?
birbirimizi de tanımıyoruz hiç okuyor musunuz çalışyor musunuz yaşlar kaç ? nerede oturuyorsunuz paylaşalım biraz.
ben başliim. 24 yaşındayım istanbulda oturuyorum hem sigortada çalışıyorum hem okuyorum aöf işletme hem de kpss çalışıyorum. bilg. programlama mezunuyum ist üniv.