• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

hoşgeldin aramıza :16:
aynen bana da uzun geldi. neyse artık bitiyo son haftası.. bu ayı da yedik :56::27:
şafak 349 allaha şükür 40lılara düştük :) buluşma şafağımız 61 :72::nazar:
200lüleri görmeye az kaldı inanıyorum :10:

:27: 200 Lerde bitecek 100lerde beklioruz zaman geciyor bitene kadar beraber burda saymaya devam edecez canlarım

ŞAFAK : 349 :72:

Allah kavuştursunnnn :( aramıza hoşgeldin. Komandomu senin askerin?
valla hepimiz aynı durumdayız burda birbirimize teselli vermeye çalışıyoruz işte..
Ve farkındamısınız kızlar bu aralık ayı neyse hiç geçmedi yaaa !! bitsede kurtulsak..

amin hepimizi inşallah.hoşbulduk.evet komando.2012 gelseydi hayırlısıyla ve bitseysi :)

hoşgeldin canım aramıza benim askerimde doğuda beklemek tabiki zor ama bitecek ben buna inanarak devam ediyorum herseye esracım gercekten bu aralık cok uzun sürdü banada öle geldi niye böle olduki ,:43:

hoşbulduk canım.inşallah bitecek zaten bu kısmını düşünmese insan kafayı yiyor.doğuda çarşı izni yok seninkininde yok dimi.

hoşgeldin aramıza :16:
aynen bana da uzun geldi. neyse artık bitiyo son haftası.. bu ayı da yedik :56::27:
şafak 349 allaha şükür 40lılara düştük :) buluşma şafağımız 61 :72::nazar:
200lüleri görmeye az kaldı inanıyorum :10:

hoşbulduk :) buarada ocakta askerlik düşme ihtimali var mı bilgisi olan var mı? hergün haberler bakıyorum ama düşmedi gitti.askerim umutlu diil ama ben umutluyum belkide kendimi öle avutuyorum.

hoşgeldin canım aramıza benim askerimde doğuda beklemek tabiki zor ama bitecek ben buna inanarak devam ediyorum herseye esracım gercekten bu aralık cok uzun sürdü banada öle geldi niye böle olduki ,:43:

Dimi tertibim yaa, bitse hayırlısıyla...

amin hepimizi inşallah.hoşbulduk.evet komando.2012 gelseydi hayırlısıyla ve bitseysi :)

Benim nişanlımda komando olarak gitti manisa kırkağaçta acemiliğini yaptı, ama orda komandoluktan refize oldu, şuanda Kars'ta askeri gazinoda garson..
Bitecek tabiiki, geçmeyen günmü var tertip..

hoşbulduk :) buarada ocakta askerlik düşme ihtimali var mı bilgisi olan var mı? hergün haberler bakıyorum ama düşmedi gitti.askerim umutlu diil ama ben umutluyum belkide kendimi öle avutuyorum.

Ya ben haberlerde hiççç göremiyorum dün araştırdım birsürü ama yok yok... Benim umudum bitiyo yavaş yavaş :(

KIZLARRR umudunuzu kaybetmeyin hepimizde dua edelim inş düşer ve bizde inş 3ay önceden kavusuruz (umud fakirin ekmegidir)
2012 ye aşkım olmadn girecem ama o tek iyi olsunda cnm benim askerim doguda ama carsısı var bi kaç kere çıktı en son dün çıktı bana soruyor cıkıyımmı diye ona göre cıkıyor şimdide telefon sokmustu onu yakalamıslar ama baskası üzerine almıs allahdan ceza yemekden kurtulmus geri alacam dior ama bakalım :79:

KIZLARRR umudunuzu kaybetmeyin hepimizde dua edelim inş düşer ve bizde inş 3ay önceden kavusuruz (umud fakirin ekmegidir)
2012 ye aşkım olmadn girecem ama o tek iyi olsunda cnm benim askerim doguda ama carsısı var bi kaç kere çıktı en son dün çıktı bana soruyor cıkıyımmı diye ona göre cıkıyor şimdide telefon sokmustu onu yakalamıslar ama baskası üzerine almıs allahdan ceza yemekden kurtulmus geri alacam dior ama bakalım :79:

kızlar bu askerlik düşme konusunda , benimde aşkım askerde ve 1 ay kadar önce iskenderun celp konak amirliğinden bir arkadaşıyla görüşmüş telefonda arkadaşı demişki askerliğin düşüceğine dair yazı geçti bugün elimize askerliğin 12 aya düşmesi bekleniyor çok yakında haberlerde açıklanır demiş.. İnşallah böyle bişi olur yaa vallahi o 3 ay 1 yıl gibi gelirken 3 ayın düşmesine aşkımın askerliğinin bitmesi kadar çok sevinirim yani inşallah olur kızlar dua edelim hep birlikte :43::43::43::43: bu arada bizdede şafak karanlıkk: 348 henüz :5::5::5::5:

Ah keşkem keşkemm doğru olsa dediğinn ama ben de inananlardanım valla düşecek inşallah :61:

hoşbulduk canım.inşallah bitecek zaten bu kısmını düşünmese insan kafayı yiyor.doğuda çarşı izni yok seninkininde yok dimi.
Benmkinin de çarşı izni yok :59:

esra naptı acaba kavuşmuştur sevdiceğine :29:

çok şükür canım gittim gördüm geldim..

k
esrada ohh valla kebab keske bende görüşebilsem herkes sanslı olmuyor ıste

sonunda hep göreceğin günler gelecek nasıl olsa sayılı günler geçer biter bunlarda..

Evvveett tertibim, bide esra5353 var benim adaşım onunda şafağı benimkiyle aynı. Biz iki Esra 1.'yiz galiba.
Aaaahhh ahhh o günler yeterki gelsinde İwrancım, 3'ün 5'in hesabımı olur :)

evet hatta izin kullanmazsa birazdaha erkene gelir şafağımız ..

Kızlar bu askerlik çok fena bişey, kararlıyım oğlum olursa askere göndermyeceğim.. hele uzun dönem asla!
iki tarafta çok yıpranıyor..
Allah büyük sabır versin herkese.
Gerçekten 15 ay sevdiğini bekleyebiliyorsa bir insan çok büyük bir birliktelik başlamış demektir..
anlatılmaz ya..
ne diyeyim..
zaman çabucak geçer inşallah...

valla bakıyorumda hepimizde bi umut benim askımda acemi birliğindeyken ıspartada askerliğin düşecegine dair önceden bi bilgilendirme geldiği sölemişti bende haberlerde filan yok demiştim bura askeriye oldugu için daha önceden haberimiz oluyor demişti beklioruz bakalım 2012 de belli olacak elbet 3 ayı gectim 1 gün bile lazım bize ahh askım ahhhh valla kendi ellerimle bozdurdum tecili bileydim yollamazdımm :59:

ŞAFAK : 348

kızlar moraller düşmüş ahh keşkeler başlamış. yapmayalım lütfen hemen salmayın kendinizi. hayırlısı böyleymiş demekki. benimki de normalde öğrenci olmasına rağmen şubedeki kişinin yanlış işlem yapması üzerine gitti ama istese itiraz edebilirdi etmedi nasip böyleymiş demekki dedi gitti. hemen yelkenler inmiş bakıyorum. gururlu olun bakayım asker bekliyorsunuz. herkesin yapamayacağı göğüsleyemeyeceği birşeyi yapıyorsunuz. kimimiz hiç görmüyor kimimiz görüyor ama hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. anımız bile olacak çocuklarımıza babanızı 15 ay bekledim hatta daha fazla bekledim bile diyebileceksiniz. yüzler gülsün bakalım. :34:

askerliğin kısalacağına ben inanmıyorum. konyada askerlik yapan arkadaşımın nişanlısı da aynı şeyi sölemiş. hatta komutanı askerlik düşmesin arabamı veririm demiş. ama ne zaman çıkar bizi etkiler mi bilmiyorum. ama umudum yok. askerime de umut vermiyorum beklemesin boşuna :25:

şafak: 348 buluşma şafağımız:60 :72::nazar:

kızlar bu askerlik düşme konusunda , benimde aşkım askerde ve 1 ay kadar önce iskenderun celp konak amirliğinden bir arkadaşıyla görüşmüş telefonda arkadaşı demişki askerliğin düşüceğine dair yazı geçti bugün elimize askerliğin 12 aya düşmesi bekleniyor çok yakında haberlerde açıklanır demiş.. İnşallah böyle bişi olur yaa vallahi o 3 ay 1 yıl gibi gelirken 3 ayın düşmesine aşkımın askerliğinin bitmesi kadar çok sevinirim yani inşallah olur kızlar dua edelim hep birlikte :43::43::43::43: bu arada bizdede şafak karanlıkk: 348 henüz :5::5::5::5:

Aaaayyy inşallah devrem yaa, başka bişey dedimi. Senin dediğini askerime söyledim. O sordu başka bişey demişmi diye.
Bi bilgi gelirse bizede ilet emi..

Ah keşkem keşkemm doğru olsa dediğinn ama ben de inananlardanım valla düşecek inşallah :61:

Benmkinin de çarşı izni yok :59:

Kız sen nerdesin kıızzzz :)

Şafak : 344

........

Adaşım hoşgeldin, nasıl geçti askerine kavuştunmu. Naptın ne ettinnn..

ŞAFAK : 347 (mutsuz sevgili) ayrılmanın eşiğindeyiz :43:
ben onu beklerken onun bana kötü davranmasını hazmedemiorum

şafak:347 buluşma şafağımız 59:72::nazar::17:

ayy cnm ya neden öle davranıo acaba ? çok mu huzursuz bulundugu yerde acaba ?

Back