Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kavuştursunnnnaramıza hoşgeldin. Komandomu senin askerin?
valla hepimiz aynı durumdayız burda birbirimize teselli vermeye çalışıyoruz işte..
Ve farkındamısınız kızlar bu aralık ayı neyse hiç geçmedi yaaa !! bitsede kurtulsak..
hoşgeldin canım aramıza benim askerimde doğuda beklemek tabiki zor ama bitecek ben buna inanarak devam ediyorum herseye esracım gercekten bu aralık cok uzun sürdü banada öle geldi niye böle olduki ,![]()
hoşgeldin aramıza
aynen bana da uzun geldi. neyse artık bitiyo son haftası.. bu ayı da yedik
şafak 349 allaha şükür 40lılara düştük :) buluşma şafağımız 61
200lüleri görmeye az kaldı inanıyorum![]()
hoşgeldin canım aramıza benim askerimde doğuda beklemek tabiki zor ama bitecek ben buna inanarak devam ediyorum herseye esracım gercekten bu aralık cok uzun sürdü banada öle geldi niye böle olduki ,![]()
amin hepimizi inşallah.hoşbulduk.evet komando.2012 gelseydi hayırlısıyla ve bitseysi :)
hoşbulduk :) buarada ocakta askerlik düşme ihtimali var mı bilgisi olan var mı? hergün haberler bakıyorum ama düşmedi gitti.askerim umutlu diil ama ben umutluyum belkide kendimi öle avutuyorum.
hoşbulduk :) buarada ocakta askerlik düşme ihtimali var mı bilgisi olan var mı? hergün haberler bakıyorum ama düşmedi gitti.askerim umutlu diil ama ben umutluyum belkide kendimi öle avutuyorum.
KIZLARRR umudunuzu kaybetmeyin hepimizde dua edelim inş düşer ve bizde inş 3ay önceden kavusuruz (umud fakirin ekmegidir)
2012 ye aşkım olmadn girecem ama o tek iyi olsunda cnm benim askerim doguda ama carsısı var bi kaç kere çıktı en son dün çıktı bana soruyor cıkıyımmı diye ona göre cıkıyor şimdide telefon sokmustu onu yakalamıslar ama baskası üzerine almıs allahdan ceza yemekden kurtulmus geri alacam dior ama bakalım :79:
Benmkinin de çarşı izni yokhoşbulduk canım.inşallah bitecek zaten bu kısmını düşünmese insan kafayı yiyor.doğuda çarşı izni yok seninkininde yok dimi.
esra naptı acaba kavuşmuştur sevdiceğine![]()
k
esrada ohh valla kebab keske bende görüşebilsem herkes sanslı olmuyor ıste
Evvveett tertibim, bide esra5353 var benim adaşım onunda şafağı benimkiyle aynı. Biz iki Esra 1.'yiz galiba.
Aaaahhh ahhh o günler yeterki gelsinde İwrancım, 3'ün 5'in hesabımı olur :)
kızlar bu askerlik düşme konusunda , benimde aşkım askerde ve 1 ay kadar önce iskenderun celp konak amirliğinden bir arkadaşıyla görüşmüş telefonda arkadaşı demişki askerliğin düşüceğine dair yazı geçti bugün elimize askerliğin 12 aya düşmesi bekleniyor çok yakında haberlerde açıklanır demiş.. İnşallah böyle bişi olur yaa vallahi o 3 ay 1 yıl gibi gelirken 3 ayın düşmesine aşkımın askerliğinin bitmesi kadar çok sevinirim yani inşallah olur kızlar dua edelim hep birliktebu arada bizdede şafak karanlıkk: 348 henüz
![]()
Ah keşkem keşkemm doğru olsa dediğinn ama ben de inananlardanım valla düşecek inşallah
Benmkinin de çarşı izni yok![]()
Şafak : 344
........
Adaşım hoşgeldin, nasıl geçti askerine kavuştunmu. Naptın ne ettinnn..
ŞAFAK : 347 (mutsuz sevgili) ayrılmanın eşiğindeyiz![]()
ben onu beklerken onun bana kötü davranmasını hazmedemiorum
bizde ayrılmanın eşiğinde gibi bişeyleriz...