Kurban olurum yaa, daha bugün teslim oldu ama 2 kez aradı.. Sesini duydum, çok iyi geliyodu sesi.. İnşallah hep böyle olur.
Candan öte'm benim.
ve gitti... :84::84::84::84:
Gelecekde canım merak etme gittiği gibi bir gün gelecek.
Askerliğin en sor zamanı ilk haftalar alışamamak özlemek yokluğunu yadırgamak gibi büssürü duyguyla baş ediyorsun
Ama zaman geçtikçe anlıyorsun ki götüren zaman onu sana getirecek.
offf çok kötüymüş ama bu yaa...hem gidip yola koyamadım uçağa bindiğini göremedim ya bi tuhafım şimdi gittiğini biliyorum ama gitmemiş gibi hissediyorum
ailesiyle mi gitti? teslim olana kadar msjlaşabilirsiniz belki diye dedimben ilk gidişinde yolcu ettim usta birliğine giderken göndermedim yolcu etmediğinde daha iyi oluyomuş insan gerçekten. Allah yardımcınız olsun bol bol sabır versin müsait olduğu ilk anda arıcakdır zaten süpriz bi telefon alabilirsin her an cep telefonununu yanından ayırma derim ben akşam
offf çok kötüymüş ama bu yaa...hem gidip yola koyamadım uçağa bindiğini göremedim ya bi tuhafım şimdi gittiğini biliyorum ama gitmemiş gibi hissediyorum
ailesiyle birlikte gitti havaalanına herkes biliyo beni ama tanışma olaylarına şimdiden girmek istemedik..ben gidecektim ama sevgilim istemedi hiççaz önce aradı beni inmiş mesajda atar teslim olana kadar sesini duymak çok iyi geldi
Bende yol etmeye gidememiştim hala burdaymış gibi hissediyordum ama ordan arayıp telefonum 0274.. bi numara görünce ikna oldum
Geçer canım merak etme bir bakmışssın alt devereler geliyor
birliğine teslim olduktan sonra saat 9 gibi falan yatmadan öncede arayabilir belki dediğim ovalla ben ailesiyle gittim hep onu görmeye başka türlü göremezdim çok zor olurdu
çok zor zaten uffonun ailesiyle bile gidecek olsam burda benim ailem problem çıkarır onun için usta brliği yakın olsun dua ediyorum çünkü şu an baya uzağız
inşallah canım çabuk çabuk geçsin..kendimi oyalayacak şeyler arıyorum bende işte yakında okullar da açılacak gerekirse bi kursa falan giderim hiç boş kalmim istiyorum ama ne olursa olsun düşünmeden durulmaz..inşallah usta birliği yakın yerlere düşerde sık sık görüşebiliriz
rahat olmayaksa 15 ay görmim gelmesin yani...tabiki rahat edecekse gelsinben trabzondayım o şimdi acemilikte ankara da şöyle bi samsun a giresuna falan gelsee hayırlısı ne o olur inşallah...ben beklemeye razıyımm
evet canım trabzonluyum bennn
samsuna bikaç ay önce geldim gerçekten çok beğendim askeriye nasıl bilmiyorum ama şehir olarak çok güzel
hemşeriyiz yanii
samsun çok iyi olur çünkü arkadaşlarım da var orda kalacak yerim de var ne güzel olur ya izin de rahat alabilirim öyle olursa
tabi ki yüzyüze görüşmek bambaşka yaaa..biz 2 hafta görüşemezsek hemen kavgalar başlıyo huzursuzluklar çıkıyo çok özlüyoruz çünkü en çok da kavga etmektan korkuyorum zaten
senin askerin nerdeydi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?