91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Kurban olurum yaa, daha bugün teslim oldu ama 2 kez aradı.. Sesini duydum, çok iyi geliyodu sesi.. İnşallah hep böyle olur.
Candan öte'm benim.

gözün aydın canım arayabiliyosa çok iyi bol telefon varsa çavuşlarıda iyi olursa bool bool konuşursunuz. bizde ilk hafta bazen 2 bazen 3 kere konuşurduk sonra baktık olmıcak gece yatmadan iştimadan sonra aradı hep 40 dakka konuştuğumuzu bilirim kaaç kere :90: akşam 7 den sonra aramak bedavaydı o çaldırırdı ben geri dönerdim öyle bi imkanı varsa değerlendirin derim sizde tabi 1-2 güne belli olur o da

ve gitti... :84::84::84::84:

Gelecekde canım merak etme gittiği gibi bir gün gelecek.

Askerliğin en sor zamanı ilk haftalar alışamamak özlemek yokluğunu yadırgamak gibi büssürü duyguyla baş ediyorsun

Ama zaman geçtikçe anlıyorsun ki götüren zaman onu sana getirecek.

offf çok kötüymüş ama bu yaa...hem gidip yola koyamadım uçağa bindiğini göremedim ya bi tuhafım şimdi gittiğini biliyorum ama gitmemiş gibi hissediyorum

offf çok kötüymüş ama bu yaa...hem gidip yola koyamadım uçağa bindiğini göremedim ya bi tuhafım şimdi gittiğini biliyorum ama gitmemiş gibi hissediyorum

ailesiyle mi gitti? teslim olana kadar msjlaşabilirsiniz belki diye dedim ben ilk gidişinde yolcu ettim usta birliğine giderken göndermedim yolcu etmediğinde daha iyi oluyomuş insan gerçekten. Allah yardımcınız olsun bol bol sabır versin müsait olduğu ilk anda arıcakdır zaten süpriz bi telefon alabilirsin her an cep telefonununu yanından ayırma derim ben akşam

ailesiyle birlikte gitti havaalanına herkes biliyo beni ama tanışma olaylarına şimdiden girmek istemedik..ben gidecektim ama sevgilim istemedi hiçç az önce aradı beni inmiş mesajda atar teslim olana kadar sesini duymak çok iyi geldi

Bende yol etmeye gidememiştim hala burdaymış gibi hissediyordum ama ordan arayıp telefonum 0274.. bi numara görünce ikna oldum

Geçer canım merak etme bir bakmışssın alt devereler geliyor

birliğine teslim olduktan sonra saat 9 gibi falan yatmadan öncede arayabilir belki dediğim o valla ben ailesiyle gittim hep onu görmeye başka türlü göremezdim çok zor olurdu

Bende yol etmeye gidememiştim hala burdaymış gibi hissediyordum ama ordan arayıp telefonum 0274.. bi numara görünce ikna oldum

Geçer canım merak etme bir bakmışssın alt devereler geliyor

inşallah canım çabuk çabuk geçsin..kendimi oyalayacak şeyler arıyorum bende işte yakında okullar da açılacak gerekirse bi kursa falan giderim hiç boş kalmim istiyorum ama ne olursa olsun düşünmeden durulmaz..inşallah usta birliği yakın yerlere düşerde sık sık görüşebiliriz

birliğine teslim olduktan sonra saat 9 gibi falan yatmadan öncede arayabilir belki dediğim o valla ben ailesiyle gittim hep onu görmeye başka türlü göremezdim çok zor olurdu

çok zor zaten uff onun ailesiyle bile gidecek olsam burda benim ailem problem çıkarır onun için usta brliği yakın olsun dua ediyorum çünkü şu an baya uzağız

çok zor zaten uff onun ailesiyle bile gidecek olsam burda benim ailem problem çıkarır onun için usta brliği yakın olsun dua ediyorum çünkü şu an baya uzağız

hmm benim bi babam bilmiyo annemde sağolsun ikna oluyo. konyaya bile gitmiştim yemin törenine ama nası gittiğimi bi ben bi Allah bilir yani 10 günde 4 kilo vemişim stresden. Şimdi tekirdağda günü birlik gidip gelme olunca annem bişe demiyo öyle gittim zaten bayramda gördüm geldim madem senin öyle bi durumun yok inşallah rahat olabilicekse yakınına gelir. hep öyle dua ettim ben rahat olabilicekse gelsin diye önemli olan rahat olmaları çünkü

Ne kadar oyalasanda o düşünceler hep hortluyor bir yerlerden

Sen yine oyala kendini ama hep güzel düşün geçecek günler

Bir bakmışsın zaman dolu vermiş

Ne 15 aylar devirdik ömrümüzde bundan mı korkacağız

Yeterki onlar orda rahat ve iyi olsunlar bekleriz elbet

rahat olmayaksa 15 ay görmim gelmesin yani...tabiki rahat edecekse gelsin ben trabzondayım o şimdi acemilikte ankara da şöyle bi samsun a giresuna falan gelsee hayırlısı ne o olur inşallah...ben beklemeye razıyımm

rahat olmayaksa 15 ay görmim gelmesin yani...tabiki rahat edecekse gelsin ben trabzondayım o şimdi acemilikte ankara da şöyle bi samsun a giresuna falan gelsee hayırlısı ne o olur inşallah...ben beklemeye razıyımm

Aa sen Karadeniz'lisin tatlım

Samsun a gelirse rahat eder burası çok güzel

Bir Samsun lu olarak tavsiye ederim
:82:

evet canım trabzonluyum bennn
samsuna bikaç ay önce geldim gerçekten çok beğendim askeriye nasıl bilmiyorum ama şehir olarak çok güzel

evet canım trabzonluyum bennn
samsuna bikaç ay önce geldim gerçekten çok beğendim askeriye nasıl bilmiyorum ama şehir olarak çok güzel

İki ilçede askerlik şubesi var tatlım ikisini de bilirim rahat temiz yerler şehir içindeler hatta

Öyle şehir dışı felanda değil.

Burası bildiğin yerse hiç problem değil rahatça git gel yaparsın buraya düşerse

Bende aslen Trabzon'luyum baba tarafın ordan gelme buraya

hemşeriyiz yanii
samsun çok iyi olur çünkü arkadaşlarım da var orda kalacak yerim de var ne güzel olur ya izin de rahat alabilirim öyle olursa

hemşeriyiz yanii
samsun çok iyi olur çünkü arkadaşlarım da var orda kalacak yerim de var ne güzel olur ya izin de rahat alabilirim öyle olursa

Aynen öyle hemşerim

İnş gönlünce olur telefonla veya netle görüşmek hiç tatmin etmiyor

Yüz yüze görüşebilmenın tadı bir başka

tabi ki yüzyüze görüşmek bambaşka yaaa..biz 2 hafta görüşemezsek hemen kavgalar başlıyo huzursuzluklar çıkıyo çok özlüyoruz çünkü en çok da kavga etmektan korkuyorum zaten

senin askerin nerdeydi şimdi

Benim askerim Kütahya'da canım

Biz çok tartışan bir çifttik bi türlü huzurlu geçiremedik zamanlarımzı

Benden kayanaklanan çok problem yaşadık

Uzak kaldığımızda birbirimizi yedik vs ama

Bu askerlik farklı bir ivme kazandırdı bize

Olgunlaştırdımı desem ilişkiye bakış açımızı değiştirdimi desem onun gibi bişeyler

Şimdi göndereli 4 ay oldu hiç tartışmadık kızmadık vs..

Karşılıklı olarak anlayış geldi

Askerlik bize yaradı yani

Umarım sizede yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…