91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Askerim, canımdan öte sevdiğim nişanlım bugun teslim oldu... 91/3... Manisa Kırkağaç...
Şafak okadar karanlıkki, söylemeye dilim varmıyor.

Onsuz çok üşüyorum çok... Çok yalnızım.
Neyapacağımı şaşırdım.

Allah aşkıma ve tüm askerlerimize güç kuvvet, bana ve tüm asker yakınlarınada sabır versin.
Allah kavuştursun canım tez zamanda, hayırlı teskereler...:72:

Askerim, canımdan öte sevdiğim nişanlım bugun teslim oldu... 91/3... Manisa Kırkağaç...

Neyapacağımı şaşırdım.

Allah aşkıma ve tüm askerlerimize güç kuvvet, bana ve tüm asker yakınlarınada sabır versin.
Allah kavuştursun canım tez zamanda, hayırlı teskereler...:72:

burda yazılanları okuyunca birde günlüğe yazdıklarımı ( o gittiğinden beri günlük tutuyorum) anılarım canlandı. 5.5 yıl hemen hergün gördüm, herşeyimi ona anlatırdım ve birden ayrılık gelip çatmıştı. Aslında ben onlarda otururken hadi zaman geldi çıkalım diyip bayrağıda omzuna verdikleri an çok kötü olmuştum o zamana kadar iyiydim. İlk 12-13 gün dışarı çıkmamıştım , resmen yaşamıyodum desem yerdir şimdide 100 ü geçtik diyorum :) Allah öyle büyük ki hiç beklemediğimiz anda özlediğimize kavuşmamızı sağlayabiliyo bol bol dua ettim rahat etsin diye çok şükür dualarımda kabul oldu :21: . kim ne derse desin kalbinin ta ortasında hissediceksiniz ama emin olun geçiyo iyi düşünün bol bol dua edin :34:

91\3 leride gördük zaman zorluda olsa ilerliyormuş. ilk buraya geldigimde 91\2 leri gördüm ve atladım.
Hmm şimdi ne desem ki sizlere kızlar. yaşamayan anlamıyor gerçekten. sabıra çok ihtiyacımız var. hele ki ilk günler çok daha fazla ihtiyaç olacak.
Allah hepsine hayırlı teskereler versin. yapacak en güzel şey dua etmek. ve sabır istemek. askerlerimze moral vermek.
Topiginiz hayırlı olsun...

ezgi, özge ve yaseminn gördünüzmü 91\3 topigi açılmıs sanırım eskiyoruz ne güzel bi duyguymuşş:8:

Evet canım benim eskidik lakin eskidiğimize sevinemediğimiz zamanları yaşıyorum:59:
Hayırlı teskereler hepimiz için, geçmeyen gün yok geçiyor..

Neyapacağımı şaşırdım.

Allah kavuştursun canım. Gerçekten geçiyor günler. ömrümüz geçiyor askerlikmi bitmicek. hep olumlu düşün:72:

merhaba kızlar...

yarın saat 10 uçağıyla gidiyo sevgilim ankara ya..benim gözlerim dolu dolu boğazım düğüm düğüm nasıl geçecek hiç bilmiyorum..Allah beni de sizi de tez zamanda kavuştursun inşallah..:43:

merhaba kızlar...

yarın saat 10 uçağıyla gidiyo sevgilim ankara ya..benim gözlerim dolu dolu boğazım düğüm düğüm nasıl geçecek hiç bilmiyorum..Allah beni de sizi de tez zamanda kavuştursun inşallah..:43:

merhaba cnm Allah kavuştursun..başta çok zorlanıcakın açıkça söliyim ama zamannla gerçkten alışıcaksın..nası alışılır deme inanki alışılıo..sadece sabır

merhaba cnm Allah kavuştursun..başta çok zorlanıcakın açıkça söliyim ama zamannla gerçkten alışıcaksın..nası alışılır deme inanki alışılıo..sadece sabır

inşallah cnm yaa :59: neyseki benim sevgilim çok rahat askere ben gidiyorum sana noluyo deyip kızıyo bile bana :53::53:birazdan gelecek son bi 5-10 dakka görüşücez nasıl ayrılacammm :84::84::84::84:

91/3 lerde gelmiş

Zaman geçmeye başlamış demek ki.

Umarım sizin içinde hızla geçer ilk günler donduğunu sansam da 91/3 lerde geldiğine göre zaman geçiyormuş..

inşallah cnm yaa :59: neyseki benim sevgilim çok rahat askere ben gidiyorum sana noluyo deyip kızıyo bile bana :53::53:birazdan gelecek son bi 5-10 dakka görüşücez nasıl ayrılacammm :84::84::84::84:

en güzelini yapıo cnm inş ordda bu durumunu korur..bol bol sarıl öp..ilk gitiğinde nefesin keslmiş gbi hissediceksn ama kendne moral verbn ii olıyım ki askerime moral veriyim de

91/3 lerde gelmiş

Zaman geçmeye başlamış demek ki.

Umarım sizin içinde hızla geçer ilk günler donduğunu sansam da 91/3 lerde geldiğine göre zaman geçiyormuş..

ah cnm ahhh vlla geçiomuş zaman 91/2Leri gördüm şimdi ise 91/3leri görüorum..torunlar gelmiş işte vay beee

en güzelini yapıo cnm inş ordda bu durumunu korur..bol bol sarıl öp..ilk gitiğinde nefesin keslmiş gbi hissediceksn ama kendne moral verbn ii olıyım ki askerime moral veriyim de

onu düşünüyorum zaten şu huzuru kaçmasın yeter ben bi şekilde idare ederim artık mecburum:59:

ah cnm ahhh vlla geçiomuş zaman 91/2Leri gördüm şimdi ise 91/3leri görüorum..torunlar gelmiş işte vay beee

Sorma 91-3 leri görünce evet dedimya geçiyormuş bu zaman eskiyormuşuz bizde

Onların adına zor olsada alt devreleri gördüklerinde onlarda sevinecekler

he ayrıcaburayada bol bol gel..aynı derdi paylaşıouz hepimiz o yüzden birbirimizi daha ii anlarız..:34::34::34:

uzun zamandır buralardayım zaten gerçekten iyi geliyo :)
gittim sevgilimin yanına son kez görüştük sarıldım ağladım öptüm ve şimdi evdeyim yanında olmak varken :43:

Sorma 91-3 leri görünce evet dedimya geçiyormuş bu zaman eskiyormuşuz bizde

Onların adına zor olsada alt devreleri gördüklerinde onlarda sevinecekler

ewt cnm hakkatten sraylaymış bazı şeylerrr..

uzun zamandır buralardayım zaten gerçekten iyi geliyo :)
gittim sevgilimin yanına son kez görüştük sarıldım ağladım öptüm ve şimdi evdeyim yanında olmak varken :43:

olsun cnm önünüzdeki bu engeli aşınca hep bareber olcaksnız Allahın izniyle..

ewt cnm hakkatten sraylaymış bazı şeylerrr..

olsun cnm önünüzdeki bu engeli aşınca hep bareber olcaksnız Allahın izniyle..

İnşallah canım..usta birliğini düşünüyorum şimdiden yakın bi yere düşse diye tabiki hemde rahat bi yere...yaa o kadar rahattı ki o ne güzel beni de rahatlattı biraz

İnşallah canım..usta birliğini düşünüyorum şimdiden yakın bi yere düşse diye tabiki hemde rahat bi yere...yaa o kadar rahattı ki o ne güzel beni de rahatlattı biraz

inş dahada rahat eder cnm..oraya bi varsın içerden seni arasın dahada rahatlıcaksn..

Kurban olurum yaa, daha bugün teslim oldu ama 2 kez aradı.. Sesini duydum, çok iyi geliyodu sesi.. İnşallah hep böyle olur.
Candan öte'm benim.

Back