ayy çok şirinmiş bize çok uzak, gerçi çok benim tarzım değil biz daha rahat tavla okey falan çevirebileceğimiz tabu oynayabileceğimiz saatlerce takılabileceğimiz cafeleri tercih ediyoruz.
Günaydın kızlaaarrrrr,
Adaşım bulduğun cafe'ye bayıldımmmmmmmmm.... Bayıldımmmmmmmmm.. Tam benim tarzım, mutlaka ama mutlaka gideceğim ve listeme bende ekledimmmmm. Süpersin.
Bende aof kayıt yenilemeye gitmem lazımmmm, aayyy ne sıkıcıııı
Adaşım senin doğumgününde benimşafağım 4 oluyooooAllah allaaahhhhh inanamıyorum hala
Aynen adaşım, bi gidip görelim blogta harika bahsedilmiş
Yaaa 4 olacak 4460'ın sadece 4'ü
Buarada kızlar aşkım öğlen çarşıya çıkabilirmiş, azönce iki dakika eve gidip webcam'i aldım geldimhazırladım şimdi aşkım gelir falan yaaaniii
günaydın kızlar keyifler yerinde maşallah nası olmasın di mi şafaklar bu kaar azalmışken. ben de şafağımı attıram. şafak:24-ERZİNCAN... esra memleketindeyim yanlış hatırlamıosam
aof kayıt yenileme için büroya mı gidiosunuz ki ?? ben gitmiyorum internet üzerinden seçtim derslerimi parayı da kasımda yatıracağım tamamdır. bu sene bütün derslerimi verebilirsem mezun oluyorum. 4. sınıfım sistemde.
emrenin komutanı hala belgesini imzalamamış emre de sinirliydi dün, bi aksilik olmaz inş.
günaydın kızlar keyifler yerinde maşallah nası olmasın di mi şafaklar bu kaar azalmışken. ben de şafağımı attıram. şafak:24-ERZİNCAN... esra memleketindeyim yanlış hatırlamıosam
aof kayıt yenileme için büroya mı gidiosunuz ki ?? ben gitmiyorum internet üzerinden seçtim derslerimi parayı da kasımda yatıracağım tamamdır. bu sene bütün derslerimi verebilirsem mezun oluyorum. 4. sınıfım sistemde.
emrenin komutanı hala belgesini imzalamamış emre de sinirliydi dün, bi aksilik olmaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?