91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

91/3 | Şafak Panomuz

// 12.09.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 13

♥ iwran ♥ : 14

♥ seker ♥ : 17

♥ romromela ♥ : 22

♥ edaogz ♥ : 24

♥ angeloflove ♥ : 25

♥ zlhism ♥ : 25

♥ EmrEsra ♥ : 28

♥ exclusive ♥ : 35

♥ asigimbensana ♥ : 41

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kızlar Listemizi Tekrar Yayınlamaya Başladım, Aradan Epey Bir Tarih Geçti İzin Kullananlar Kullanmayanlar Şafaklarda Değişiklik Olabilir Yanlış Olabilir, Bildiklerimi Yazdım Bilmediklerimi Geçen Günleri Çıkardım :)

Son düzenleme:
ne zamandır yayınlamıyorduk evet ayyyy ne güzel göründü gözüme çift hanelerdeyiz ama rakamlar baya azalmış toplu halde görünce yüzüm güldü valla zaten son ayımıza da giriyoruz allahın izniyle. benimki doğru esracım ellerine sağlık

Şuan Güncellemeler Yapıyorum Tabloda Napayım Can Sıkıntısı İşte :)
bakalım güzel Olacak mı :)

Evet Zeynep Bendede Çok Güzel Göründü Gözüme Mutlandım Epey :)

Aaaayyyy benimde gözüme bir güzel göründüki anlatamam kızlar, 3 gün sonra orada benim şafağım çift rakam bile olmayacakkkkkkkkkkk !!!

Adaşım iyiki paylaştın yaaaa, emeklerine sağlık...

ayy çok şirinmiş bize çok uzak, gerçi çok benim tarzım değil biz daha rahat tavla okey falan çevirebileceğimiz tabu oynayabileceğimiz saatlerce takılabileceğimiz cafeleri tercih ediyoruz.

Son düzenleme:
ayy çok şirinmiş bize çok uzak, gerçi çok benim tarzım değil biz daha rahat tavla okey falan çevirebileceğimiz tabu oynayabileceğimiz saatlerce takılabileceğimiz cafeleri tercih ediyoruz.

ay zeynep burası tam benlik beyazın ağır bastığı pembe mavi dokunuşların oldugu harika ya..
emre gelsin bize de uzak ama bir kere de olsa gitmek istiyorum :)

Kızlar ben kaçıyorum bizim kış tarifesi başladı mesailer 8.00 / 4.30 oldu :)
hepinizi öpüyorum Hoşçakalınnn..

.

91/3 | Şafak Panomuz

// 31.10.2012 \\

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 12

♥ iwran ♥ : 13

♥ seker ♥ : 16

♥ romromela ♥ : 21

♥ edaogz ♥ : 23

♥ angeloflove ♥ : 24

♥ zlhism ♥ : 24

♥ EmrEsra ♥ : 27

♥ exclusive ♥ : 34

♥ asigimbensana ♥ : 40

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Son Sürat Devam Ediyoruz Şafak Atmaya

Bugün GAZİANTEP'teyiz..

GAZİANTEP'e Selamlar Olsun..

.

Kızlar Hepinizee Günaydınnnlarrrr..

Sabah Çiçeklerinizzz Benden Olsun :

bugün haftanın tam orta günü..
cuma günü de aöf kayıt yenileme işlemlerimi yapıcam birde öğrenci pasosu için randevu aldım, işten deizinide aldım tamamdır, bu hafta 3 gün çalışıcam :)
haftaya bomba gibi gelicem Allah nasip ederse :)
hem doğum günüm geliyor haftaya hemmde doğum günümde 19 diyeceğim :119:

Allahım hayırlı bi şekilde bitirmeyi nasip etsin askerliği..
bişey olacak diye çok korkuyorum..

"... 12 BİNGÖL ..."
Dört dağ içinde Bingöl’e selam olsun…

Günaydın kızlaaarrrrr,

Adaşım bulduğun cafe'ye bayıldımmmmmmmmm.... Bayıldımmmmmmmmm.. Tam benim tarzım, mutlaka ama mutlaka gideceğim ve listeme bende ekledimmmmm. Süpersin.

Bende aof kayıt yenilemeye gitmem lazımmmm, aayyy ne sıkıcıııı

Adaşım senin doğumgününde benimşafağım 4 oluyoooo Allah allaaahhhhh inanamıyorum hala

Günaydın Adaşımm,
Beğenmenee Çok Sevindim Bende Çok Beğendim Biran Evvel Gidip Görmek İçin Sabırsızlanıyorum :)

vay arkadaş demek benim doğum günümdeee şafağın 4 olacak öylemi

maşaAllah ya Allahım İnanamıyorum ya Gerçekten..

Aynen adaşım, bi gidip görelim blogta harika bahsedilmiş

Yaaa 4 olacak 4 460'ın sadece 4'ü

Buarada kızlar aşkım öğlen çarşıya çıkabilirmiş, azönce iki dakika eve gidip webcam'i aldım geldim hazırladım şimdi aşkım gelir falan yaaaniii

günaydın kızlar keyifler yerinde maşallah nası olmasın di mi şafaklar bu kaar azalmışken. ben de şafağımı attıram. şafak:24-ERZİNCAN... esra memleketindeyim yanlış hatırlamıosam
aof kayıt yenileme için büroya mı gidiosunuz ki ?? ben gitmiyorum internet üzerinden seçtim derslerimi parayı da kasımda yatıracağım tamamdır. bu sene bütün derslerimi verebilirsem mezun oluyorum. 4. sınıfım sistemde.
emrenin komutanı hala belgesini imzalamamış emre de sinirliydi dün, bi aksilik olmaz inş.

süper ya.. sadece 4 :)
inanılır gibi değil..
hadi bakalım seni bi gönderelim de sıra bizlere gelsin :)
oh ne güzel adaşım :)

evetZeynep çok şükür şafaklar azaldıkça heycan yükseliyor,
bu arada emreye bayramdabir mektup yazmıştım dün gönderdim bugün elinde olacak, değişikliik olsun dedim :)
yiyecek bişeyler ben hiç yapıp yollamadım kurabiye kek gibi yapsam mı dedim vazgeçtim dedim zaten geliyo
gelince yaparım yerrr :)

ya ben geçen sene ikince dönem yenilemememişttiimm de ondan gidip yenilemem gerekiyor yoksa bende gitmiyorum..
olmaz belkide komutan erken izin verecek falan süpriz yapacak :)

Son düzenleme:
ayyy esracım inş. dediğin gibi süprüs yapar komutanı ama nerdeeeee hiç sanmıyorum
ben bayramda kurabiye yollamıştım mektubumla beraber tabiki, ağızları tadlansın die çok beğenmişlerdi arkadaşlarına falan da dağıtmıştı.
sonra da ailesi gitti onlar da börek baklava götürmüşler yine bayram etmişler tabiki çok yedirdik valla daha öncede z.yağlı sarma götürmüştüm

anladım aslında şimdiden başlasam mı aöf e sınav ocakta zaten aboow sallayarak da hepsinden geçemem sonuçta
evet ya esrayı gönderelim biran önce hadi bakalım esracık iisin heee
iwran nerde yaa yine ayrıldık demesin düşer bayılırım

Aynenn canım, memleketime hoşgeldinnnnnnnn

Ya ben sınıfta kaldım ya gidip yenilemem gerekmiyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…