Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar. sınavdan çıktım. atlattık allaha sukur ama ıı gecmedıkısmet artık yapacak bırsey yok.
![]()
çoğunluk aynı şeyi söylüyo ama benim umudum yok. dün iş aramaya başladım zaten. matematik zor değilde uğraştırıcıydı zaman kaybettirdi. coğrafya çok yoruma dayalıydı tarih keza kitapta hiç okumadığım sorular vardı. sınavda bu ne yaa dedim resmenhatta bi ara çıkmayı düşündüm erkenden, bari bitireyim dedim. emrenin de kötü geçmiş. artık nasip. şafak: 62- TUNCELİ
![]()
ne kadar üzülmicem desem de üzülüyorum. hatta şimdi evdeyim yapacak bişe de yok iyice asabiyete bağlamaya başladım. hayırlısıyla bi iş bulurum inş. ziraat bankasının sınavları varmış onlara mı girsemtickerıma bile sevinemiyorum o derece
yarın da babam gelio kıbrıstan bi postada ona anlat şimdi. aramayan kalmadı zaten. afiş ascam evin balkonuna
şafağımı da erkenden attırmak istiyorum. şafak: 61-TRABZON memleketime az kaldı. komşu memleketteyiz
![]()
selam kızlar. sınavdan çıktım. atlattık allaha sukur ama ıı gecmedıkısmet artık yapacak bırsey yok.
![]()
kızlar günaydın. ziraat sınavına girsem mi bilemedim ya. bizim bankacılar girme çok torpil dönüyo zaten ayrıca iş zor saatleri uzun vs diyip soğuttular beni ya.kafam allak bullak.
![]()
esracım hayırlısı artık.. 2 ayı bulur sonucların acıklanması 2.700.000 kısı gırdı sınava.
evet ben de diyorum esra napıoevet gireyim ya şansımı denemiş olurum.
sınav da 24 kasımda 2 ay var daha of
Beybilerim selammmmm :)
İyi haftalar..
Zeynepcim ziraat bankası sınavına ben ve sevdiceğimde giriyoruz.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız :)
En azından şansımızı deneriz yaa fenamı..