• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

selam kızlar. sınavdan çıktım. atlattık allaha sukur ama ıı gecmedı :31: kısmet artık yapacak bırsey yok. :31:

selam kızlar. sınavdan çıktım. atlattık allaha sukur ama ıı gecmedı :31: kısmet artık yapacak bırsey yok. :31:

Canım hadi bakalım üzerindeki yük kalktı..Canın sağolsun ama öyle deme şimdiden, inşallah hepsi doğrudur.
Hayırlısı neyse o olsun..
Süre yettimi?

çoğunluk aynı şeyi söylüyo ama benim umudum yok. dün iş aramaya başladım zaten. matematik zor değilde uğraştırıcıydı zaman kaybettirdi. coğrafya çok yoruma dayalıydı tarih keza kitapta hiç okumadığım sorular vardı. sınavda bu ne yaa dedim resmen :53: hatta bi ara çıkmayı düşündüm erkenden, bari bitireyim dedim. emrenin de kötü geçmiş. artık nasip. şafak: 62- TUNCELİ :31:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 50 NEVŞEHİR ..."
Hacı Bektaş-ı Veli diyarı Nevşehir’e selam olsun…

$50 NEVŞEHİR.webp

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:72::72::72:

Selam Trabzonuma!
Trabzon’un uşağına
Kaytanına, kuşağına
Zipkasına, mintanina,kukulasina Çülkisine,çapulasina
Horonina, kemençesine, yayına
Funduğuna, misirine, çayına selam!

$trabzon2.webp

şafak

61 / TRABZON

:72::72:SELAM TRABZON'UMA:72::72:

:nazar::nazar::nazar:

çoğunluk aynı şeyi söylüyo ama benim umudum yok. dün iş aramaya başladım zaten. matematik zor değilde uğraştırıcıydı zaman kaybettirdi. coğrafya çok yoruma dayalıydı tarih keza kitapta hiç okumadığım sorular vardı. sınavda bu ne yaa dedim resmen :53: hatta bi ara çıkmayı düşündüm erkenden, bari bitireyim dedim. emrenin de kötü geçmiş. artık nasip. şafak: 62- TUNCELİ :31:

Sağlık olsunnnnnnnnn..
Bak ticker'ın nekadar güzel görünüyo :)

ne kadar üzülmicem desem de üzülüyorum. hatta şimdi evdeyim yapacak bişe de yok iyice asabiyete bağlamaya başladım. hayırlısıyla bi iş bulurum inş. ziraat bankasının sınavları varmış onlara mı girsem :31: tickerıma bile sevinemiyorum o derece :31: yarın da babam gelio kıbrıstan bi postada ona anlat şimdi. aramayan kalmadı zaten. afiş ascam evin balkonuna :27: şafağımı da erkenden attırmak istiyorum. şafak: 61-TRABZON memleketime az kaldı. komşu memleketteyiz :31:

ne kadar üzülmicem desem de üzülüyorum. hatta şimdi evdeyim yapacak bişe de yok iyice asabiyete bağlamaya başladım. hayırlısıyla bi iş bulurum inş. ziraat bankasının sınavları varmış onlara mı girsem :31: tickerıma bile sevinemiyorum o derece :31: yarın da babam gelio kıbrıstan bi postada ona anlat şimdi. aramayan kalmadı zaten. afiş ascam evin balkonuna :27: şafağımı da erkenden attırmak istiyorum. şafak: 61-TRABZON memleketime az kaldı. komşu memleketteyiz :31:

Canışko bende gircem ziraat sınavına. sen de dene derim yaa ne bilim biz elimizden geleni yapalım en azından :32: Trabzonun komşisi neresi oliyii rize midur ordi midur neresidur:52:

şafak da attıraryımm 54 SAKARYA :72: :46:

Kızlar Yeni Bir Haftanın Daha Başına Geldik,
Bu Hafta Bitiminde Bende Bİr Aya Düşeceğim Allah nasip Ederse..

HaftaSonu Emremin Ailesi Gitti emremi evciye Çıkardılar..
Sınava Girdi Yarim..
Hiç Çalışmamıştı ama olsun hiç belli olmaz :)

Bu Haftayı Çabucak Atlatabilmek Dileğiyle...

kızlar günaydın. ziraat sınavına girsem mi bilemedim ya. bizim bankacılar girme çok torpil dönüyo zaten ayrıca iş zor saatleri uzun vs diyip soğuttular beni ya. :14: kafam allak bullak. :14:

esracım hayırlısı artık.. 2 ayı bulur sonucların acıklanması 2.700.000 kısı gırdı sınava.

kızlar günaydın. ziraat sınavına girsem mi bilemedim ya. bizim bankacılar girme çok torpil dönüyo zaten ayrıca iş zor saatleri uzun vs diyip soğuttular beni ya. :14: kafam allak bullak. :14:

esracım hayırlısı artık.. 2 ayı bulur sonucların acıklanması 2.700.000 kısı gırdı sınava.

bence kesinlikle girmelisin şansını dene derim ben,
çünkü orda da devlet memuru oluyosun bi bakıma, yükselme imkanın oluyor..

sansını deneyebilirsin bence.
yada başka bankalarada başvuru yapabilirsin nasip belli olmaz..
hayırlısı olsun bakalım
2 ay sürmez diye düşünüyorum açıklanması..

evet ben de diyorum esra napıo :52: evet gireyim ya şansımı denemiş olurum. :34: sınav da 24 kasımda 2 ay var daha of

Beybilerim selammmmm :)
İyi haftalar..

Zeynepcim ziraat bankası sınavına ben ve sevdiceğimde giriyoruz.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız :)

En azından şansımızı deneriz yaa fenamı..

evet ben de diyorum esra napıo :52: evet gireyim ya şansımı denemiş olurum. :34: sınav da 24 kasımda 2 ay var daha of

kafayı yedim ya ben şafak azaldıkça kafa yeme oranı yükseliyor galiba:27:

bencede girmelisin şansını denersin..

hayırlısı diyelim.
nasibin nerdeyse bekliyodur seni..

Back