tamam canım senide ekliyorum listeye :116:
.
teşekkür ederim :) bir de birşey soracağım siz bu hareketli ifadeleri nasıl yapıyorsunuz ? ben bilmiyorum :)
rica ederim.. :116:
cevap yzdığın pencerenin hemen altında ifadeler var onlara tıklayıp seçiyorsun geliyor zaten otomatik..
457 gün diye biliyorum ben kızlar ama bilemiyorum yani :)
457 gün diye biliyorum ben kızlar ama bilemiyorum yani :)
bende öyle biliyorum ama bazı senelerde o değişiyomuş adaşım şubat 28 çekiyor falan ya aslında 460 mışş.. ama işte bilmiyorum benimde kafamkarışık ben 460'tan gidiyorum tabloda öyle ya zaten :)
Olabilir.. :) benim akıllı sevgilim hiçbirşey bilmiyor. soruyorum bilmem ilgilenmiyorum diyor =)
Adaşım normalde 460 işte bu şubatların 28 29 çekmesi falan etilediği için 457 diyolar...
Amaaaann neyse kalmış şurda 86 güncük
Züleyhacığım, sizin şafak niye 121 çokmu izin kullandı seninki?
canım aslında hiç izin kullanmadı. 7 eylülde gitti 28 gün acemi birliğinde kaldı. geldi 7 gün izin yaptı afyona gitti daha işte bu cumartesi gelicek 10 gün kalıcak.
Canım senin şafak 99 olabilir bugün :)
sen yanlış hesaplıosun canım..
hadi ya :) nasıl oluyorki o :) ay 99sa çok mutlu olurum :)))
canım aslında hiç izin kullanmadı. 7 eylülde gitti 28 gün acemi birliğinde kaldı. geldi 7 gün izin yaptı afyona gitti daha işte bu cumartesi gelicek 10 gün kalıcak.
canım bak şimdi sülüs tarihin önemli,
7 Eylülse eger
toplamda dağıtımla birlikte 17 gün izin kullanıyosanızz
vee yol izninizde varsa bi günnnn
şafağınız;
bugün tam : 99
istersen kendinde hesaplayabilirsin
safaksoyle.com'dan..
Sana bişey diyimmi senin şafağın bugün 100 falan olmalı... Ben öyle hesapladım...
ben de şimdi bi hesapladım sülüs tarihi 5 eylül 7 gün dağıtım izni yazdım 89 gün çıktı şimdi aradım akıllı sevgilime söyledim yok ya o kadar az değildir yanlış hesaplamışsındır diyo. tam konuşamadım müsait değildi yine konuşcam birazdan.
Doğru doğru canım, böyle...
Boşver sen onu
Doğru doğru canım, böyle...
Boşver sen onu
evett canım adaşımın dediği gibi boşver sen onu :d
o bilerek boyle yapıyodur ki hani çok olsun sonra sevinmek için
bak gördün mü şafağın benden de güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?