ısparta merkez iç güvenlik tatbikat ama komandodan ağır eğitim veriyolarmış ve %90 doğuya düşüyomuş
çok zormuşş çevremde duyduguma göre
merabalar has nenelerim :)
92/3 asker yareniyim
aşkım 15 gün sonra ıspartaya gidiyorbayramın bitişinde
bu süreçte beni neler bekliyo anlatır mısınız
şuan duygularım çok yoğun haftasonu çantasına bişeyler alalım koyalım dedik gözlerim dolu dolu gezdim
bensiz bak dedim dayanamıyorum
o gidicek ben kiminle özlem gidericem kim bana sarılıcak kim kıskanıcakkim beni sürekli arıycak
o olmuycak aşkımla msjlaşmayı çok özlüyycemm((
merabalar has nenelerim :)
92/3 asker yareniyim
aşkım 15 gün sonra ıspartaya gidiyorbayramın bitişinde
bu süreçte beni neler bekliyo anlatır mısınız
şuan duygularım çok yoğun haftasonu çantasına bişeyler alalım koyalım dedik gözlerim dolu dolu gezdim
bensiz bak dedim dayanamıyorum
o gidicek ben kiminle özlem gidericem kim bana sarılıcak kim kıskanıcakkim beni sürekli arıycak
o olmuycak aşkımla msjlaşmayı çok özlüyycemm((
Günaydın devrelerimmmmm :)
Adaşım gidiyoruz moduna girdin artık hesüper yaaaaaaaaaaaa...
meraba canım öncelikler hayırlsı olsun bizim kızların dediği gibi bol bol dua et askerin için benim askerimde acemi birliği ısparta merkezdeydi aynı yerde yapacak seninkide şimdi usta birliği Ağrıda Doğu batı farketmez bencede rahat olur kuzum korkma fırsat buldukca emin ol arayacaksın çok sıra filan oluyordu biz konuşurken kart yetmiyordu filan ama olsun bak o günlerde geçti geçecek yeni başlayacak biri için çok zor snei en iyi bizler anlarız burda hepimiz birbiirmize destek oldukkk senin gibi binlerce bekleyen var onlarıla birlikte sayacaksın geriye doğru şimdiden allah kavuştursun onu hiç üzme ve tadını çıkarr uzun bi müddet göremeyeceksin sonuçtaa
günaydın kızlar nasılsınız ? esracım gözün aydın 6 yı da yedin.4 de hızlıca akıp gidecek inş. hepimiz için
bu aralar pek uğramıosunuz bakıorum ?? neler yapıosunuz
91/3 | Şafak Panomuz
// 09.08.2012 \\
:119: :119: :119: :119:
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ esraburak ♥ : 93
♥ iwran ♥ : 96
♥ romromela ♥ : 104
♥ angeloflove ♥ : 106
♥ edaogz ♥ : 107
♥ EmrEsra ♥ : 111
♥ seker ♥ : 114
♥ asigimbensana ♥ : 123
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
:119: :119: :119: :119:
kuzularım ya şaka yapıyorummm. Ben size kıyabiliryim :dgünaydın kızlar. Yine kötü bi haberle başladık güne.Izmirde 1 asker şehit olmuş çatışma sürüyormuş. Yazıyı görünce yüreğim ağzıma geldi valla
Allah rahmet eylesin.. Artık söyleyecek bişey bulamıyorum. Sözlerim tükendi.
Esraburak 2 aya düşüyorsun gözün aydın tertibim..Biz daha üç buçuğa yeni geldik.
Esracım exlusive de eklesene bak kız bizdenmiş
ekleyeceğim büşracım yarından itibaren..
Neden sevmeyelim , önceden ekleme demiştin ondan eklememeiştim ben.
zeynep ya çok kötü oldum ya
allahım ailesine bekleyenlerine sabır versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?