adaşım aminnnn inşaAllah...
Benim Sevdiceğim İzmir/Narlıdere'de yaptı
yemin törenine gidemedim
annesi/babası gittiler..
seni zaten biliyorum gittin ne güzel..
.
emre ankara mamakta yapmıştı ben gitmiştim hem de ailesiyle
çok güzeldi.
emre ankara mamakta yapmıştı ben gitmiştim hem de ailesiyle
çok güzeldi.
Anladım canom, güzel yerde yapmış yine.
Komando değildi tabii..
Sağlık olsun bacım. Ben gitmiştim evet Manisa Kırkağaçtaydı ve inanılmaz muhteşem bir törendi ordaki askerler komando olduğu için daha fenaydı yani.
Anlatmışmıydım yaa ben hiiç hatırlamıyorumm
Aynen bacım bende gitmiştim :) ben...benim ailem...sevdiceğimin ailesi..
İki araba gitmiştik.
Muhteşemdi yaaa :)
Aaaayyy çok güzeldi.
Şimdi biz akşamdan yola çıktık Kırkağaç'a vardığımızda saat gece 2'ydi... Bizi böyle çamlık adında bir ormana yönlendirdiler. arabalar oraya parkedilecekti.. neyse arabalarımızı parkettik... ama öyle heyecanlıyımki aşkımla aynı şehirde nefes aldığım için öyle mutluyumki...
sabah 4'te sevgilim aradı uyandırmışlar bunları son hazırlıklar için...
neyse saat 5'te askeri otobüsler minibüsler geldi.. dedilerki yanınıza hiçbir eşya almayın sonra kapıda eşyalarınızı kayıt ettirmek için uğraşırsınız. kaybolur falan size zararı olur. dedi komutanlar... bizlerde sadece kimliklerimizi ve hırkalarımızı alıp askeri araçlara bindik... hava buuuuuuuuzzzzzzzz, üzerimdeki kıyafetler en üstünde ceket ceketin üstünde kalın hırka görmeniz lazım, tam mülteci gibiyiz biryerlere kaçıyomuş gibi
neyse 10 dk ya alay'da olduk.. aramalar falan derken ziyaretçi parkına aldılar bizi... ziyaretçi parkına geçince saate baktım saat 05:30.. hava buz gibi ve zifiri karanlık...
Aşkımda beni her sabah saat 05:30'da arardı.. dedimki aşkım beni hava böyleykenmi arıyomuş hep.. bu havada kalkıyolarmış demekki.... karanlık, soğuk.. ölürüm ben ona nasıl kötü oldum.
sonra bekle allah bekle, sürekli askerler gelip geçiyo yüzlerine bakıyosun YA BENİM ASKERİM GEÇERSE diye...
Tesadüf bizim durup beklediğimiz yer, tam tören alanına giden yolun kapısıymışinanılmaz kalabalık onbinlerce insan var.
en önde durman lazımki en iyi yere oturasın... 05:30'dan 08:00'a kadar bekledik.. bizi tören alanına aldılar, koşa koşa gidiyoruzki tam burağın bana anlattığı yere oturalım. oraya oturursak tam burağın karşısında oturcaz ve çok rahat izleyeceğiz çünkü
neyse tam dediğim yere oturdukve başladık beklemeye bekle allah bekle... saat 10'a kadar...
bir baktım marşlar söyleye söyleye taaa uzaktan çıkmış geliyorlar...
işte o an başladık ağlamaya.... bölük bölük geldiler.. bizde 10. bölüğü bekliyoruz... baktık bizim bölük geliyo mavi bereleride takmışlar. ama hepsi aynı bilemiyosunki senin askerin hangisi uzakta göremiyosun..
neyse konuşmalar falan yapıldı marşlar söylendi.. istiklal marşı saygı duruşu falan..
herşey okadar güzeldiki.. istiklal marşında bile ağladık kızlar o derece duygusaldı yaa...
Neyse bunlar yemin etmek için ortadaki masalara geldiler..
BİR BAKTIMKİ BENİM AŞKIM ORDA HEMEN İKİNCİ SIRADA.. aayy nasıl bağırıyorum gördümm gördümmmmmmmmmmmmmmmm.. orda işte bakın bakınnnnn
burakta o ara beni görmüş, deli gibi bağırınca ben
kurban olurum ona bir yemin ettiler... bir yemin ettiler.. benim babam bile ağladı.. böyle bir mutluluk, gurur yok !!! aynı anda hem hüznü yaşıyosun hemde gururu....birde görmüş olmanın mutluluğunu...
Neyse yemin edildi...sonra yürüyüş başladı bölükler tek tek önümüzden geçip içeri gidiyolar üstünü değiştirip çıkacaklar...
Yürüyüş yaparkende gözüm aşkımı nasıl arıyor, okadar aynı kıyafetli adamın içinde göremiyosunki.. ANAMMM BİR BAKTIMKİ GELİYOOOO.. yine deli esra GÖRDÜM GÖRDÜMMMM diye bağırıyo tabii
aşkımında o an gülesi gelmiş
sonra tören bitti, gittik aşkımı almaya... bekle allah bekle gelmiyo, neyse izin işini halletmek için sıraya girdim kayınpederimle..
askeriniz olması lazım dediler... yaa bi dakka hemen geliyorum dedim bir baktım gelmiş benim kurban olduğummmmmmmmmmmmmmmmmmm... hiç sarılmadan etmeden, hemen çektim izin işini halletmek için neyse hallettik çıktık, sarıldık işte ağladım yine bir güzel...
sonra ver elini soma... somadaydı otelimiz, o 3 gün boyunca gezdiik tozduk, soma zaten küçücük biryer, altüst ettik orayı.. ailelerimizde başımızda dikilmedi bizi yalnız bıraktılar sağolsunlar
ve geldik gelelim ayrılık gününe...
anlatmak bile istemiyorum.. ruh gibiydim... sevgilim bişey söylüyo güleyim diye gülüyorum öylesine.. diyoki nekadar belli sahte güldüğüneşşek
bide orası asker kaynıyo kızlar küçücük biryer zaten sağına dönsen asker soluna dönsen asker... inanılmaz çok asker vardı...çok büyük bir alay zaten kırkağaçtaki...
bilmem bilirmisiniz Nişantaşı mecidiyeköy arasını... okadar işte.. (örnek verdim) :)))))))
yağmur başladı hemde nasıl bir yağmur sel gidiyo... resmen benim gözyşlarımdı o yağmur..
aşkımı yaban ellerde bırakıp geldik....
okadar...((
Adaşım,
Okurken Ağladım Desem İnanır mısın?
Tek Kelimeyle Harika.
O Kadar Şanlısınki..
Keşke Bende Yaşayabilseydim Bu Guru Verici Tabloyu..
Sevdiğimde Yaşayamadım, Rabbim nasip Eder Oğlu'm(z)da Yaşarız Sevdiceğimle Birlikte....
Canım benim benimde nezaman aklıma gelse çok kötü oluyorummm...Ağlıyorum.. tüylerim diken diken oluyo..
İnşallah adaşımmm inşallaaaaaaaaaaahhh..
Ozamanda anneler olarak şafak sayarız beraber inşallah :)))
iMRANCIM Seni Tebrik Ediyorum..
Şafağını Özel Yayınlıyorum..
BirAn Önce Düzce'ye Selam Demeni 4 Gözle Bekliyorum..
İki Haneliler Hayırlı Olsun Diyorum :)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ iwran ♥ : 99
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?