- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
Çiğdem çiçek açmış tezkere yakın, yeşiller giy artık yollara baakınn..
Ezgimin manileri geliyor akın akın
Doğacak olan güneş çok yakın
Gel Yavuz Ezgiyi koluna takın
Devrem mutluluk senin en doğal hakkın
Bi anda yazdım kızHiçte beceremem ama içimden geldi
Hahaha
Yerim seni yaaa canımmm
Mutluluğumuz bozulmasın maşallahh
Yetenek var sende anacım benim gibi çalıp çırpmıyon
Ah Yavuzum bi gelse bi an bırakmam valla
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...ikirlerinizi-alabilir-miyim.html#post25759433
Fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)
Şükürler olsun böyle bi konu açmak nasip oldu ..
Yaseminnn, Canımmm Yorumumu Yaptım ve İnannnn Çok Mutlu Oldum..
Günaydın Tertiplerimmm..
Adaşımm 2 Güne 99 Diyorsunnnn :119:
Bunu Kutlamalıyız Benceee :119:
Zeynep ve İmrannn Sizi Kaçaklar Arada Uğrayın yahu
.
Günaydın tertiplerimmm..
Adaşım yeminle rüyalarıma giriyo 99 diyeceğim gün
Süper bir duygu yaaa..
ATARSA: 100
şuna bak heleeee :)
günaydın kızlar.. ya nolmus buralara bı gelmedım nısanlıklar secılmeye baslamıs. ben de merak edıodum bu myzt ne zaman gıdıo yaaa bana dert oldu
ayyy 14 olmusum her gordugumde ayrı sevınıorum vallaama su yuz rakamını gormekten sıkıldım yaaaa bıtse artık. esra 99 demeye cok az kalmıs senın ufff supersın valla
dersanelerde sürünüyorum esracım yoksa burdan cıkmazdım bılıorsun
bugun de gıtcem belkı gıtmem ama
napıosunuz genel olarak bakayım
günaydın kızlar.. ya nolmus buralara bı gelmedım nısanlıklar secılmeye baslamıs. ben de merak edıodum bu myzt ne zaman gıdıo yaaa bana dert oldu
ayyy 14 olmusum her gordugumde ayrı sevınıorum vallaama su yuz rakamını gormekten sıkıldım yaaaa bıtse artık. esra 99 demeye cok az kalmıs senın ufff supersın valla
valla adaşım senin şafak beni bu kadar heycanlandırıyosa, senin rüyalarına girmesi çok normal
bende sen 99'a düşünce bi kutlama yapalım :119:
kız myzt supermıs 20 mi bakam valla 20allah göz açıp kapayınca kadar geçirsin zamanı hemen gelsin sevdiceğin.. sonra da sıra bize gelsin yeter yaw
bu aralar çalışıyorum die fazla anlamıyorum bi de ramazan çabuk geçer derler öyle oluyo valla
ben kaçıyorum kızlar yine uğrarım arada görüşürüz kendinize çok iyi bakın beybiler
kız myzt supermıs 20 mi bakam valla 20allah göz açıp kapayınca kadar geçirsin zamanı hemen gelsin sevdiceğin.. sonra da sıra bize gelsin yeter yaw
bu aralar çalışıyorum die fazla anlamıyorum bi de ramazan çabuk geçer derler öyle oluyo valla
ben kaçıyorum kızlar yine uğrarım arada görüşürüz kendinize çok iyi bakın beybiler
Yapalım anneeeemmm kutlayalım coşalım kopalım :)
Hoşgeldin zeyneeepp :)
99 Demeye çok çok çok azıcık kaldıııı çoookkkk :)
Acayip heyecanlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?