aynen zaten ne kaldı ki bitiyor :)
çok tuhaf ya ben sanki uzun zamandır seni tanıyor gibiyim, bi yerde otursak muhabet etsik hiç ilk gibi olmaz gibi geliyor :)
bende çok sevdimmm
günaydın kızlarresracım mekanınızı çok sevdim bizde şilede gezmiştik öyle o günleri hatırladım birden çok iyi olmuş sizin için.
biz şafak attırmaya devam vallaizin kullanmayı düşünmüyoruz. biran önce bitsin istiyoruz. dün sahura kadar mesajlastık çok özlüyorum onu
inşallah bitecek. ramazan tantanası var bizde de. biz emrelere gitcez onlar bize gelecek. halamlar gelecek baya işimiz var.
bugun de evde temızlık zamanı dersaneye gitmedim oruçlu da pek bi zor oluyor yahu
günaydın kızlarresracım mekanınızı çok sevdim bizde şilede gezmiştik öyle o günleri hatırladım birden çok iyi olmuş sizin için.
biz şafak attırmaya devam vallaizin kullanmayı düşünmüyoruz. biran önce bitsin istiyoruz. dün sahura kadar mesajlastık çok özlüyorum onu
inşallah bitecek. ramazan tantanası var bizde de. biz emrelere gitcez onlar bize gelecek. halamlar gelecek baya işimiz var.
bugun de evde temızlık zamanı dersaneye gitmedim oruçlu da pek bi zor oluyor yahu
valla emre olmadan benım hıc hosuma gıtmıo.ama yapılcak bısı yok 4 ay daha dısımızı sıkmamız lazım
ben zaten ev oturmasını akraba gezmelerını hıc sevmem zorakı katlanıorum ıste emre burda olsa bı bakısıoduk bı su ıcmeye gıdıoduk vs bı heyecan oluodu o da olmayınca anlamsız oluo yaw
Selam kızlarrr nasılsınız bakalım biz yavas yavas gidiyoruz ilk hürgeneralimiz Özge terhis oldu askeri çok şükür :)
Sırayla gideceğiz meydan size kalacak
Günaydın tertolarım :)
Allahımmmm yaaa iki haneli sayılara geliyoruz yaaaaa, 2 güncük kaldıııı...
Çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm...
Günaydın Tertip :)
Vallaha süper gidiyosun
bende bu gece 20'lerden kurtuluyorum :119:
çok mutluyum bendee adaşımmmmm :119:
Allah mutluluğumuzu bozmasınnn
günaydınnn ya evet 91/2ler terhis olmaya başladı sıra bize geliyorrr ohh
BöLük önü Dizi DizidiR ,
HeR YeR PoStaL izidiR ..
Komutaan (!) ÇoK aLıStın Ama ,,
105 Gün SonRa ''O'' Yaar BenimdiR ♥ :))
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...ikirlerinizi-alabilir-miyim.html#post25759433
Fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)
Şükürler olsun böyle bi konu açmak nasip oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?