• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

valla cnm bn direk bütün izinleri kullanmış sayıorum ölehesaplıorum..sende ölehesapla..ama bu programda şubatı28 çekio..bu sene 29 çekcek..şuan bnce şafakalrınız 5 eylüle göre 447

benim sülüs tarihim 6 eylül canım ozaman 448 oluyo
Bide izinde kullanmazsak dahada düser dimi
450lerden düsmek bile insanı mutlu ediyo yaa:9:

Canım benim yaa coooookkkkkkkkkk tesekkür ediyorum sana bıkmadan sorularımıza cevap verdiğin icin
Bende yatayım artık canım iyi geceler:54::54::54:

szleredee tsk ederm.ve ben safak hesabı yaptm 447 cıktı o uc gun nereden farkediyor ki cnm toplam askerlk gunu 457 yazdı??

cnm normalde 457..ama bu sene 458..çünkü şubat 29 çekio..

ama genel kısalması ayların 30 ve 31 çekmesinden dolayıymış..

ama geliceği günü hesaplamıoruz genelde zatenurda olucakları için Allahın izniyle..o yüzden sizin şafaklar 447..

benim sülüs tarihim 6 eylül canım ozaman 448 oluyo
Bide izinde kullanmazsak dahada düser dimi
450lerden düsmek bile insanı mutlu ediyo yaa:9:

Canım benim yaa coooookkkkkkkkkk tesekkür ediyorum sana bıkmadan sorularımıza cevap verdiğin icin
Bende yatayım artık canım iyi geceler:54::54::54:

ne demek cnm bizde aynı aynı yollardan geçtik..gün gelicek başkalarıda sizesorucak:1::1::1:

valla 2 gün 2 gündür düşür şafağını..:8::8::8:

sanada ii geceler cnm:54::54::54:

cnm normalde 457..ama bu sene 458..çünkü şubat 29 çekio..

ama genel kısalması ayların 30 ve 31 çekmesinden dolayıymış..

ama geliceği günü hesaplamıoruz genelde zatenurda olucakları için Allahın izniyle..o yüzden sizin şafaklar 447..

3 gun dusmek mukemmel oldu cok tsk ederm cnm gorusmk uzere i geceler

selam kızlar :( iki gündür 12.00-13.00 arası arıyordu ama bugün aramadı off o gittiginden beri sürekli geziyorum zaman geçsin die ama yinede geçmiyor :(

slm cnm askerin kaç günlük niye ?

atarsa 453 canım uff tabi 460 dan düşerse internette 458 diyor fakat ben yinede emin olamadım 458 olursa atarsa 451 o zaman :( senin ne kadar oldu canım offf ben zaten o gitmedende öleydim aramayınca hemen bişey mi oldu ona die aklıma gelirdi :( 15 ay nasıl geçicek bilmiyorum:14:

atarsa 453 canım uff tabi 460 dan düşerse internette 458 diyor fakat ben yinede emin olamadım 458 olursa atarsa 451 o zaman :( senin ne kadar oldu canım offf ben zaten o gitmedende öleydim aramayınca hemen bişey mi oldu ona die aklıma gelirdi :( 15 ay nasıl geçicek bilmiyorum:14:
sülüs tarihimiz 5 eylül safak 447 oluyor canm sizn ne sülüs tarihi.ve hemen ole kotu dusunme cnm yaa cunku fırsat olunca arayabiliolar

iyiymiş yeri cok sukur cnm ya bzde nişanlıyz işte allah kavustrsun hepmzi.senn yas kaç cnm çalısıomusun

amin canımmmm..20 canım sen..senin nişanlın nerede ?

belli oldu mu hangi bölükte olduğu ? :34:

evet canım aynı yer sanırım meram ve hava savunma eğitim taburu senin dedigin ile aynı dimi canım yemek için gayet güzel oldugunu söyledi senin dedigin gibi canım komutanlardanda sadece 1 tanesi sıkıntılıymış..

amin canımmmm..20 canım sen..senin nişanlın nerede ?

evet canım aynı yer sanırım meram ve hava savunma eğitim taburu senin dedigin ile aynı dimi canım yemek için gayet güzel oldugunu söyledi senin dedigin gibi canım komutanlardanda sadece 1 tanesi sıkıntılıymış..

22 cnm ben.askerim çanakkale merkezde jandarma er bugun aradı meslekçi secilmiş ve duyduguma gore meslekçiler yemn toreninden sonra dagtma yollanıyormus dogru um acaba

22 cnm ben.askerim çanakkale merkezde jandarma er bugun aradı meslekçi secilmiş ve duyduguma gore meslekçiler yemn toreninden sonra dagtma yollanıyormus dogru um acaba

inş dogrudur canım benimde kısa zamanda usta birlige geçer :) çalışıyormusun demişsin görmedim canım part time çalışıyorum ve şuanda iş arıyorum ama yemin töreninden önce girmicem yoksa yanına gidemem..:)

Back