- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.561
Sabahtan beri kargo bekliyorum eve tıkıldım dışaraı çıkamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kargosu bekliyon kizSabahtan beri kargo bekliyorum eve tıkıldım dışaraı çıkamadım
Mesaj geldi kargonuz mesai saatlerinde gelecek diye hala gelmedi :/Ne kargosu bekliyon kiz
Gelir o zaman bugun icinde evde otur gezme bugundeMesaj geldi kargonuz mesai saatlerinde gelecek diye hala gelmedi :/
İşim vardı ödeme yapmam lazımGelir o zaman bugun icinde evde otur gezme bugunde
Şube de cevap vermiyor telefonaGelir o zaman bugun icinde evde otur gezme bugunde
İşim vardı ödeme yapmam lazım
Ara tekrar yada sube yakinsa oraya gitŞube de cevap vermiyor telefona
Uzak işte teeeee nerde yürüyerek en az 45 dk bir de dönüşte bir sürü yokuş var 4 kg kargoyla çıkamam o yokuşları elim boşken zor çıkıyorumAra tekrar yada sube yakinsa oraya git
Yarin yap odemeni olmuyomu oyleUzak işte teeeee nerde yürüyerek en az 45 dk bir de dönüşte bir sürü yokuş var 4 kg kargoyla çıkamam o yokuşları elim boşken zor çıkıyorum
O da telefon gelmiş unutmuş eşim yatırmayı mecbur yatıcak, neyse 5e kadar bekliyim ondan sonra giderim yağmur bastırdı zatenYarin yap odemeni olmuyomu oyle
Evet 5 e kadar acik kargo zaten sonra gidersinO da telefon gelmiş unutmuş eşim yatırmayı mecbur yatıcak, neyse 5e kadar bekliyim ondan sonra giderim yağmur bastırdı zaten
Hayır şube telefonu niye açmıyor? Çok sinirlendim yaaa 20 kez aradımEvet 5 e kadar acik kargo zaten sonra gidersin
Ne bilem yavrum benHayır şube telefonu niye açmıyor? Çok sinirlendim yaaa 20 kez aradım
Sen ara açarlarsa payla bir güzelNe bilem yavrum ben
Tamam ver nosunu butun kk arasinSen ara açarlarsa payla bir güzel
Ben sana kargo ve şube ismi veriyim internette çıkıyor nosuTamam ver nosunu butun kk arasin
Ver anamBen sana kargo ve şube ismi veriyim internette çıkıyor nosu
Yok la açmıyorlar müzik çalıyor boyuna :/Ver anam
Engellemisler seniYok la açmıyorlar müzik çalıyor boyuna :/