90 lar.....

Allı ballı cı gecerdi sokaktan bir de. Çubuğa dolayip verirdi. Yerken rüzgardan sacimiza felan yapışirdi şekerleme. Ama çok tatlıydi.

Bir de kivi yeni yeni çıktığında birkaç tane almıştı babam . Ne kadar çok şaşırmıştik bu nasıl birşey diye.

Her mesajı okudum saniyorum ama gözden kacirmisim sanırım ben pembeyi severdim :))

90 larda çocuk ya da genç olanlar burdaysa ben de varım diyorum. Ama 1000mesajın tamamını okumam çok zor. O yüzden konu tekrarı olursa kusura bakmayın..
Yeni Türkü yeşilmişik ve Sezen Aksu gülümse bende iz bırakanlardan..
Bir de o senelere tekabül ediyor mu bilmiyorum mektup arkadaşlıkları vardı. Yaşayan var mı?

Bundan yemedim :) şeker galiba görmedim daha doğrusu,dondurmacı,tatlıcı,pamuk şekerci geçerdi ama bunu tatmadım.galiba

Allı balcı yı isim olarak hatırlamıyorum ama macuna benzeyen rengarenk şekerler vardı yerken de uzardı, onları mı diyorsun?

Ben de merdivenden yuvarlanmıştım okula gitmiyordum daha merdivenden atlayıp zıplıyorum gezmeye gideceğiz galiba annem elimi tutmaya çalışıyor falan kadın kapı örtüyor bir yandan sanki enerji içeği içmiş gibiydim :) taki ayağım takılıncaya kadar 3. kattan 1. kata kadar sanırım yada 2. kat ama 1. kat diye hatırlıyorum gözlerimi doktorda açtım tabi :) dikiş vs atıldı hala izleri duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…