- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.021
4 yılın hesabını yapıyonuz ayıp ayıpYaşın tutmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 yılın hesabını yapıyonuz ayıp ayıpYaşın tutmuyor
Para çikolatayı biliyor musun aslında 2000 lerin başına kadar oldu diye hatırlıyorum hatta bazı yerlerde hala var bazı bakkalda öyle diyorlar ama o eski tadı yok.Anaa bilmiyom la ben onu :/
Aynen yao zaman ki çekirdeklerin tadıda daha güzeldi şimdikiler o tadı vermiyor,
90 da 9 yasindaydimabla hoşgeldin diceksiniz bana,çay şu ne verim ablama diyeceksiniz. Zira siz kısa don ile gezerken ben üniv deydim
Tamam sağ kolumsun. Ortamı kurduk burda nerde benim baklavam. (Diyetteyim bide geberdim canım istedi offf)Filmlerde ki gibi koğuş ağası gibi ben de yardımcın olayım 4 yaşındaydım
Mektup arkadaşım hiç olmadı bizzat PTT den yolladığım elden çok mektup verdim eşine bile yazmisimdir ama o bana hiç yazmadı ://90 larda çocuk ya da genç olanlar burdaysa ben de varım diyorum. Ama 1000mesajın tamamını okumam çok zor. O yüzden konu tekrarı olursa kusura bakmayın..
Yeni Türkü yeşilmişik ve Sezen Aksu gülümse bende iz bırakanlardan..
Bir de o senelere tekabül ediyor mu bilmiyorum mektup arkadaşlıkları vardı. Yaşayan var mı?
:)) Çok şey kacirmissin coookkk :))Anaa bilmiyom la ben onu :/
Yazık bana kısa dönüm bile yoktu kundakdaydim 90 yılının ağustosunda90 da 9 yasindaydimabla hoşgeldin diceksiniz bana,çay şu ne verim ablama diyeceksiniz. Zira siz kısa don ile gezerken ben üniv deydim
Benimde Bayram çikolatası vardı sevdiğim liva ydi adı sanırım içi beyazLuna çikolata vardı çok severdim şimdi yok artık :)
Para çikolatayı biliyor musun aslında 2000 lerin başına kadar oldu diye hatırlıyorum hatta bazı yerlerde hala var bazı bakkalda öyle diyorlar ama o eski tadı yok.
jetgilleri cok severdim ya acip da bakayim biraz ozlem gidereyimJetgiller vardı çizgi film bayılırdim. Ben büyüyünce belki böyle olur diye hayal kurardim.
Bir de müfettiş Gadget vardı. Dedektif. Bej şapka ve paltosu vardı.
Sonra Snopy vardı beyaz bir kopek.
Danver vardı. Yeşil dinazor.
Başka Tazmanya canavarı.
Bir de Redkit vardı.
Hatırlıyoruz di mi?
Power Rangers vardı. Onu yazdım gerçi sanırım hatırlayan olmadı. Renkli savaşçılar vardı. Ben şu rengim ben bu rengim diye kavga ederdik kardeslerimle.
Kendi çocukluğuma dair herşeyi çok seviyorum da şu susam sokağı kadar bana bıkkınlık veren bı çocuk programı daha yoktu r nedense hiç sevemedim eşim hala izlerjetgilleri cok severdim ya acip da bakayim biraz ozlem gidereyim
ben de 4 yasindaydim sinif baskani olabilir miyimFilmlerde ki gibi koğuş ağası gibi ben de yardımcın olayım 4 yaşındaydım
susam sokagini da severdim ama cok degil.Ediyle Büdü yu severdim en cokKendi çocukluğuma dair herşeyi çok seviyorum da şu susam sokağı kadar bana bıkkınlık veren bı çocuk programı daha yoktu r nedense hiç sevemedim eşim hala izler
Bazı bölümleri kanser eder insanı bı bisiklet sahnesi vardı eşim işlettisusam sokagini da severdim ama cok degil.Ediyle Büdü yu severdim en cok