- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Denizler kadar derin,
Rüzgarlar kadar serin,
Senin en güzel yerin,
Kahverengi gözlerin. :))
Rüzgarlar kadar serin,
Senin en güzel yerin,
Kahverengi gözlerin. :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sonradan anket defterleri de çıkmıştı. Kimi arkadaşlar bir parça saç keser yapıştırırdı bu hatıra defterlerineKalbin kadar temiz bu sayfayı bana ayırdığını için teşekkürler
Bir de anket yapardık 30 40 tane soru sorup sınıfta da ki arkadaşlara verirsin onlar da cevaplandırir
Evet sonradan anket defterleri de çıkmıştı. Kimi arkadaşlar bir parça saç keser yapıştırırdı bu hatıra defterlerine
Ben hoşlandığım çocukla bakışamıyordum bile. Hemen gözümü kaçırırdımBilenler bilir ozaman sevgililerimizle sadece bakışırdık. Hiç konuşmadan ayları devirir adında çıktık olurdu. Ne saf duygular...
Sen küçüksünBeni etiketlememişsin
94 lüyük diye insan değilmiydik
Valla içim tuhaf oldu. Herşey güzeldi ya havası suyu yemekleri bitmeyen yazın sitede çimşerde oynamalar dansa kaldırmalar eşşek oynamalarBen hoşlandığım çocukla bakışamıyordum bile. Hemen gözümü kaçırırdım
Jetgiller vardı çizgi film bayılırdim. Ben büyüyünce belki böyle olur diye hayal kurardim.
Bir de müfettiş Gadget vardı. Dedektif. Bej şapka ve paltosu vardı.
Sonra Snopy vardı beyaz bir kopek.
Danver vardı. Yeşil dinazor.
Başka Tazmanya canavarı.
Bir de Redkit vardı.
Hatırlıyoruz di mi?
Power Rangers vardı. Onu yazdım gerçi sanırım hatırlayan olmadı. Renkli savaşçılar vardı. Ben şu rengim ben bu rengim diye kavga ederdik kardeslerimle.
Aaaa Sabrina vardı bir de onu da çok severdik.
Bende 86 lıyım kızlar çok özlüyorum o yılları..Tam tamına 90 doğumlu biri olarak çok özledim o yılları hatırlamak anmak istiyorum çocukluğumu
Cocuklugunuz dan 90 li yıllardan aklımizda neler kaldı
Kimler özledi o yılları ???
Ne güzel oyunduEki Görüntüle 2171770 Bu oyunu oynamayı çok özledim
Evet malesef. Kapı önünde oturup çay, çekirdek eşliğinde ne güzel sohbetler ederdikNe güzel oyundu
Aslında o zamnlar küçücük şeylerle mutlu olurduk, şimdi öyle değil ne yazık ki
Ah o zamanlar...Evet malesef. Kapı önünde oturup çay, çekirdek eşliğinde ne güzel sohbetler ederdik