90 lar.....

Kalbin kadar temiz bu sayfayı bana ayırdığını için teşekkürler

Bir de anket yapardık 30 40 tane soru sorup sınıfta da ki arkadaşlara verirsin onlar da cevaplandırir
Evet sonradan anket defterleri de çıkmıştı. Kimi arkadaşlar bir parça saç keser yapıştırırdı bu hatıra defterlerine

Jetgiller vardı çizgi film bayılırdim. Ben büyüyünce belki böyle olur diye hayal kurardim.

Bir de müfettiş Gadget vardı. Dedektif. Bej şapka ve paltosu vardı.

Sonra Snopy vardı beyaz bir kopek.

Danver vardı. Yeşil dinazor.

Başka Tazmanya canavarı.

Bir de Redkit vardı.

Hatırlıyoruz di mi?

Power Rangers vardı. Onu yazdım gerçi sanırım hatırlayan olmadı. Renkli savaşçılar vardı. Ben şu rengim ben bu rengim diye kavga ederdik kardeslerimle.

Hepsini hatırlıyorum :))))

Tam tamına 90 doğumlu biri olarak çok özledim o yılları hatırlamak anmak istiyorum çocukluğumu

Cocuklugunuz dan 90 li yıllardan aklımizda neler kaldı

Kimler özledi o yılları ???

Bende 86 lıyım kızlar çok özlüyorum o yılları..
En çok leblebi tozunu severdim
Sonra meybuz
Tasolar çıkardı cipsten onlarla oynardık
Yakan top seksek saatlerce hava kararana kadar...
Favori dizim çılgın bedişti.arkadaşlarımızla onun karakterlerini canlandırırdık.
Gece saatlerine kadar oynardık
Dansa kaldırmaca oynardık
Baskül ailesi vardı ona da bayılırdım bide rosalinda
Çookkk özlüyorum keşke dönebilsem....

Bi küçüklük anımı anlatayım..
Saklanbac oynuyoruz. Herkes saklandı bi köşeye. Bi evin kapısının arkasına saklandık 3-4 kişi. Kapıda da tahtadan.. Nasıl ettiysek üzerimize devrildi altında kaldık. Evin sahibi de kim var lan orda diye tüfeğiyle çıktı hırsız sanıp Saniyesinde kendimizi evin önünde bulduk tüfeği görünce, can havliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…