90 lar.....

Bazı bölümleri kanser eder insanı bı bisiklet sahnesi vardı eşim işletti

Dedim senin neden bu halde olduğunu şimdi anladım sizin psikolojinizle oynamışlar

Nedense sevemedim o çok sever ama
ne guzel iste cizgifilm izleyen adamlardan korkmamak lazim cok sevkatli olurlar

ben cok ozluyorum instadan 90 larda çocukluk sayfasi var onu takip edip ara ara ozlem gideriyorum
"Piknik" vardi biskuvi o tadi bulamiyorum mesela artik
leblebi tozlari vardi yemek bi iskenceydi ama severdim
ah o 15 kurusluk meybuzlar onlar yuzunden kronik faranjit oldum
kerim tekin ve sarkilari..
nalan in of aman sarkisi
çilgin bedis sidika hastasiydim simdi olsa yine izlerim ya hatta nette varmi bastan izlemek istiyorum ??
bi de tabi ki eltiler kuşum aydın oynardi o dizide ne dedikodular donerdi
ah o eski diziler cok ozluyorum.....
baris manco öldugu zaman tv basindan ayrilmamistim o yasimda cok uzulmustum..
cocuklugum heidi seker kiz candy caper ile gecti...

Allı balcı yı isim olarak hatırlamıyorum ama macuna benzeyen rengarenk şekerler vardı yerken de uzardı, onları mı diyorsun?

Evet onlar. Adam alli balliii diye bagirirdi.
Tornavida gibi birseyle tahta çubuğa dolardı macunu.

Bundan yemedim :) şeker galiba görmedim daha doğrusu,dondurmacı,tatlıcı,pamuk şekerci geçerdi ama bunu tatmadım.galiba
Resmini atayım.

Ablamın vardı mektup arkadasi. Uzak doğu ülkelerinden birinden hatırlayamadım. Basit ingilizceyle yazardı birşeyler. Birkaç mektup gitti geldi sonra kesildi.

Para çikolatayı biliyor musun aslında 2000 lerin başına kadar oldu diye hatırlıyorum hatta bazı yerlerde hala var bazı bakkalda öyle diyorlar ama o eski tadı yok.
Biliyorum onu en ucuz şeylerden di. Çok alırdık. Çok güzeldi tadı.

Bir de beyaz peyniri kestirirdik gramla ama o beyaz peynirin de tadı baskaydi. Belki az yiyebildigimiz için bilmiyorum.

Ablamın vardı mektup arkadasi. Uzak doğu ülkelerinden birinden hatırlayamadım. Basit ingilizceyle yazardı birşeyler. Birkaç mektup gitti geldi sonra kesildi.
benim de vardi mary:) 4 senenin sonunda benim vefasizligim sonucu bitti.Bileklik kolye yollamisti bana :)

Gunaydin. Gunduz yazmiyonuz gece kuslari. Para cikolata oglumun okulundq satiliyo ilk gordugunde ne sevinmistim. Alip eve gelip yiyodum
Bende gunduzlzeri geliyorum uykunun en datlu yerinde geliyorlar denk gelemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…