- 15 Şubat 2017
- 361
- 650
- 31
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Hı Evet tüp deyince benim aklim harbi tupe gittiDiş macunu gibi sıkıp yerdik :))
Zaman makinesiyle geçmişe yollayalımKayıplarda 90. Sayfanın ilk yorumunu yapana ne yapalım
Gerçekten yapabilseydik topik olarak giderdikZaman makinesiyle geçmişe yollayalım
Geçmiş e geçmişe kalkıyor vatandaş gel abim gel geçmiş geçmiş geçmiş
Benim de yüzde 9Şarj yüzde 3 elveda :/
Biz bilmeniz konu sahibesi onu sen bulKayıplarda 90. Sayfanın ilk yorumunu yapana ne yapalım
Şarja a taktım ama ayakta duramayacagimq göre yatarım birazdan herkes uyudu :))Benim de yüzde 9
Böyle bir topigi ben açmayı düşünmüştüm ama, açılmış olmasına da sevindim koştum hemen görür görmezTam tamına 90 doğumlu biri olarak çok özledim o yılları hatırlamak anmak istiyorum çocukluğumu
Cocuklugunuz dan 90 li yıllardan aklımizda neler kaldı
Kimler özledi o yılları ???
Şarja a taktım ama ayakta duramayacagimq göre yatarım birazdan herkes uyudu :))
Bayağıdır aklımdaydı benimde geçen yalnız kaldığım bir günde sürekli aklıma gelince yazdım durdum iyice dertlendim sanırım :))Böyle bir topigi ben açmayı düşünmüştüm ama, açılmış olmasına da sevindim koştum hemen görür görmezHayırlı olsun
Ben de 90 doğumluyum. Cook özledim valla
Her zamanki yerde ayaktayım kankaAzcık kal yahu
Ben de destekçinim kankaaaHer zamanki yerde ayaktayım kanka
Şu son zamanlar, doğumdan sonra, iyice geçmişte dolanmaya başladım ben de..Bayağıdır aklımdaydı benimde geçen yalnız kaldığım bir günde sürekli aklıma gelince yazdım durdum iyice dertlendim sanırım :))
Çok güzel yıllar di
Ben uyumayı düşünmüyordum ahali uyuyorken kıyafet ayiklamam lazım ama kaldı yine kulüp sayesinde işler :)
Yaşlandıkça daha bı eskiyi arar oldu gözler bı çocuk gördüğümde yada benim yaptığımı yaptığında agladigim bile oluyorŞu son zamanlar, doğumdan sonra, iyice geçmişte dolanmaya başladım ben de..
Piknik bisküviler vardı ya onlar çok güzeldi :)