- 28 Şubat 2011
- 13.690
- 14.523
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Sene 2005-2006. Lise yılları ve meşhur dj Akman
Valla ben bazen kocamın bile fenomeni olamadım diye düşünüp, evlenmesem de olurmuş diyorumKizin biri 23 24 yasında fenomen oluyor benim o yasta çocuğum olmuştu
Beste yapardık yaaa 3310 da sonra onları dinlerdik ilk içimizdeki beste ve müzik canavarı o zaman çıkmıştı
Valla ben bazen kocamın bile fenomeni olamadım diye düşünüp, evlenmesem de olurmuş diyorum
Hayatta en sinir olduğun kişi kim deseler cevap kocamevlenmesem olurmuş diye bende çok diyorum yalniz degilsin
Birde bı oyun vardı topla oynardık herkes bı duvara sirrlanirdi sayı mi söylerdik şarkı mi soylerdik oyunu anlatcam ama onu bile hatırlamıyorum :/
Ben çok sinir olurum ama gözlerinin içine içine bakıp iyikim demisimdir içimden :)Hayatta en sinir olduğun kişi kim deseler cevap kocamsinir olmasam da olurmuş yani
Bilemedim bunu hangi oyundu ki?Birde bı oyun vardı topla oynardık herkes bı duvara sirrlanirdi sayı mi söylerdik şarkı mi soylerdik oyunu anlatcam ama onu bile hatırlamıyorum :/
:))Ben çok sinir olurum ama gözlerinin içine içine bakıp iyikim demisimdir içimden :)
Bazen düşünüyorum onun kadar merhametlisini bulabilirmiydim diye
Sanmayin güllük gülistan hayatımız kaynanamın kulağını cinlattigim da olmuştur biseye kizdiginda