- 15 Şubat 2017
- 361
- 650
- 31
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Gitme kız yaŞarja a taktım ama ayakta duramayacagimq göre yatarım birazdan herkes uyudu :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitme kız yaŞarja a taktım ama ayakta duramayacagimq göre yatarım birazdan herkes uyudu :))
Ben uyumayı düşünmüyordum ahali uyuyorken kıyafet ayiklamam lazım ama kaldı yine kulüp sayesinde işler :)
Kalk işini yap minikim ben de çıkıyorum :**Ben uyumayı düşünmüyordum ahali uyuyorken kıyafet ayiklamam lazım ama kaldı yine kulüp sayesinde işler :)
İşler çok delimm ahh birde yapan olsa :))Kalk işini yap minikim ben de çıkıyorum :**
30 a ne kaldı şunun şurasındaYaşlandıkça daha bı eskiyi arar oldu gözler bı çocuk gördüğümde yada benim yaptığımı yaptığında agladigim bile oluyor
Benim 30 psikolojisi bu sene başladı işte :)30 a ne kaldı şunun şurasında
Ciddi ciddi 3 lü rakamlar koyuyor insana
Mutfakları bulasiklar makineye tepilmek ister ama totosundan kalkasi yokBen uyumayı düşünmüyordum ahali uyuyorken kıyafet ayiklamam lazım ama kaldı yine kulüp sayesinde işler :)
Benim o sorun yok çamaşır dağınıklığı var şuan :/Mutfakları bulasiklar makineye tepilmek ister ama totosundan kalkasi yok
Aynen benim de öyle :)Benim 30 psikolojisi bu sene başladı işte :)
Konuyu da ben açmıştım zatenHakettin
TV de yaşıtlarımı görünce sanki ben küçüğüm onlar büyükmüş gibi hissediyorum niyeyse. Kendimle yaşıt olduğunu öğrenince de şaşırıyorum. 30 yaş sendromu sanırım bu :))Valla bende hic inanmak istemiyorum 30 a geldigime :/
Yasitlarmin askere gittiğini öğrendiğimde yuhh dedim kendi kendime ne ara 20 oldukTV de yaşıtlarımı görünce sanki ben küçüğüm onlar büyükmüş gibi hissediyorum niyeyse. Kendimle yaşıt olduğunu öğrenince de şaşırıyorum. 30 yaş sendromu sanırım bu :))
Çevremde 30 a girmiş insanlar ne kadar mutlular. Ben onları bile düşünüyorum nasıl bu kadar mutlu görünüyorlar korkmuyorlar mi 30 yaşından diye
TV de yaşıtlarımı görünce sanki ben küçüğüm onlar büyükmüş gibi hissediyorum niyeyse. Kendimle yaşıt olduğunu öğrenince de şaşırıyorum. 30 yaş sendromu sanırım bu :))
Çevremde 30 a girmiş insanlar ne kadar mutlular. Ben onları bile düşünüyorum nasıl bu kadar mutlu görünüyorlar korkmuyorlar mi 30 yaşından diye
Konuyu da ben açmıştım zaten
Hakettiği canimÖdülü kendi kendime taktım edeceğim 90. Sayfaya yorumu ben yaptım