90 lar.....

Ha sorma babamdan gizli yerdim. Birde çekirdek poşetinin içinden içleri olanları ayiklayip onları da yerdim
bizim hic bakkalimiz olmadi ki:)) ya o bakkalarin kendine has kokusu vardi hala burnumda bir de fanuslar icinde renkli sekerler olurdu

super mariooo ben hic beceremezdim onu ya muzigi hala kulagimda :)
Presnseis defalarca kurtardım atari oynarken Mario y u zıplatnak istediğimizde kendimizde ziplamamiz sağa sola gitmemiz ve atarinin bantlanmis aşınmış oyun kolları

En özlemle hatırladığım şeyler dostluklar var komşuluklar.. oyun oynayıp alt mahalladeki komşuya gidip su içerdik insanlar temizdi güvenilirdi ..acıkırsık salçalı ekmek yaparlardı yerdik hiç art niyet düşünmeden ..iyi insanlar vardı saf ve temiz . Şimdi karşı komşuya bile güvenemiyoruz oysa ne güzeldi güvenle korkmadan karanlıkta sokaklarda saklambaç oynamak

bakkaliniz mi vardi ayy nasil havaliymissindir o zmanlar
Bizimkisi daha bi havalıydı ama ifşa edemiyciim kendimi
O çalışanların etrafımızda pervane olmaları nasıl da hoşumuza giderdi
Çocukluk...
Geçenlerde bizim işyerimize benzer bir yere girdim,hem özlem giderdim,hem kokusunu içime çekerken gözlerim doldu,ağzımdaki lokma büyüdü,gülerek herşeyi incelerken yaş aktı bir yandan gözlerimden...

denizzz yoksa sen fabrikator kizi miydin hulusi kentmenin kizi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…