- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
bakkaliniz mi vardi ayy nasil havaliymissindir o zmanlar
minik kendini ifsa edecek sonunda tez kellesi alinaaHeey siz ikiniz,siz Münevver ablanın kızları Hadiyeyle Şadiye değlmisiniz
bizim hic bakkalimiz olmadi ki:)) ya o bakkalarin kendine has kokusu vardi hala burnumda bir de fanuslar icinde renkli sekerler olurduHa sormababamdan gizli yerdim. Birde çekirdek poşetinin içinden içleri olanları ayiklayip onları da yerdim
bizim hic bakkalimiz olmadi ki:)) ya o bakkalarin kendine has kokusu vardi hala burnumda bir de fanuslar icinde renkli sekerler olurdu
adami batiracaktiniz zaar ongorulu adammisValla babam en sonunda kardeşimle bizi kovardi.
Benim kocaman tinkivinkim vardı hala duruyorUtanarak söylüyorum teletubbies bile izlemisligim vardır
Evet ben domates ve yeşil erik alırdım mahalledeki manavdan yolda yarışı biterdi o zaman domateslerin arkasında bide çıkıntı gibi bişey olurdu oradan ısırmaya başlardık yemek icinheyy kese kagidinda birseyler alinirdi bildiniz mi
Anammm denizin yosunu buldu biziHeey siz ikiniz,siz Münevver ablanın kızları Hadiyeyle Şadiye değlmisiniz
Presnseis defalarca kurtardım atari oynarken Mario y u zıplatnak istediğimizde kendimizde ziplamamiz sağa sola gitmemiz ve atarinin bantlanmis aşınmış oyun kollarısuper mariooo ben hic beceremezdim onu ya muzigi hala kulagimda :)
Hala var küçük marketlerdeBen 1-2 yıl önce bir markette Cino bulmuştum.
Bizimkisi daha bi havalıydı ama ifşa edemiyciim kendimibakkaliniz mi vardi ayy nasil havaliymissindir o zmanlar
denizzz yoksa sen fabrikator kizi miydin hulusi kentmenin kizi misinBizimkisi daha bi havalıydı ama ifşa edemiyciim kendimi
O çalışanların etrafımızda pervane olmaları nasıl da hoşumuza giderdi
Çocukluk...
Geçenlerde bizim işyerimize benzer bir yere girdim,hem özlem giderdim,hem kokusunu içime çekerken gözlerim doldu,ağzımdaki lokma büyüdü,gülerek herşeyi incelerken yaş aktı bir yandan gözlerimden...
Sıdıka vardı bir de