- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.459
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
minikk ifsaa olma haKardesle bı örnek giyinmeyi de unutmayalım ablam a da aynı elbise alınırdı
Benimki eskirdi aynısının bı büyüğünü ablam biraz uzadiysa ben giyerdim
Hoş ergenlikten sonra o benim küçükleri mi giymeye başladı
Ramak kaldı marla :)) çok detaya girersem biri fırlayacak ustume trend olacağını düşünmediudimminikk ifsaa olma ha
+1 :)iyi kizlar cenneteee kotu kizlar heryere,citir kizlar nereye nereye de giderler hatirlayan var mi bu sarkiyi
Ben ilk defa internet kafe ye gittiğimde 6 .sınıftayım o yaşa kadar net bilgisayar görmediğim içinİlk internet e kolay miydi neydi sene 99 veya 2000de evimize gelmişti. Çok girersek ya paket bitecek diye kizilirdi ya da ev telefonu sürekli meşgul çalıyor arayan ulaşamaz diye :)))
Hakan Peker'in kızın evini dikizlemesi klibi :)))Hatırlamıyorum benim aklıma da Karam şarkısı geldi
Karam aşkın sevgin bu mu şöyle ne olacak bu aşkın sonu :))
Hatırlıyorum birde Ciguli vardı :))Hakan Peker'in kızın evini dikizlemesi klibi :)))
Levent Yüksel bi daha klibinde tvnin camdan atılisini hatırlayan? :))))
2 sene önce annemin 25 yıllık çamaşır makinesini sırf yenisi daha kisa yıkasın daha enerjiden tasarruf etsin diye sapasaglam çalışırken değiştirdik. Annemi geçtim ben bile özlüyorum o makineyi. Taş gibi yıkıyormuş meğer.Eski eşyalar kaliteliydi bence şimdi ki gibi değil mesela eski çamaşır makineleri daha iyiydi kazanları çelikti annem bizim çenemize dayanamadı kadın değiştirdi makinesini hala der eski makinem daha iyiydi bozulmazdı bile.
Herşey daha kaliteliydi seri üretim vardı elbet ama herşeyi makinalar robotlar yaptıkça elbette kalite de düştü2 sene önce annemin 25 yıllık çamaşır makinesini sırf yenisi daha kisa yıkasın daha enerjiden tasarruf etsin diye sapasaglam çalışırken değiştirdik. Annemi geçtim ben bile özlüyorum o makineyi. Taş gibi yıkıyormuş meğer.
Vardııı. Ölmüş müydü ya o?Hatırlıyorum birde Ciguli vardı :))
Biz bayramda bile ordan almazdik demekki biz bayağı fakirmisiz ://Vardııı. Ölmüş müydü ya o?
Şimdi düşündün de çocukluguma dair hep şarkı klip hatirliyorum. Anneannem beni hep kral tv açıp odada bırakır işini yapardı hafıza çöplük olmuş :))
Kağıttan bebek ve giysileri...
Lcw'nin lüks ve kaliteli olması. Bayramlarda muhakkak oradan kıyafet alınması...
Ben bu filmden korkardım :)))Herşey daha kaliteliydi seri üretim vardı elbet ama herşeyi makinalar robotlar yaptıkça elbette kalite de düştü
Birde bazen çıkardı Ayşecik in robotlu bı filmi vardı :)) adı aklıma gelmedi Eki Görüntüle 2171058
Buldum Ayşecik sihirli cüceler
Birde turist Ömer'in filminde uzaylılar insanları tuzlarını yiyordu bende ondan korkuyordumBen bu filmden korkardım :)))
Ay bir de bi itiraf. Bu eski Türk filmleri böyle görüntü kalitesi olarak düşük ya, hatta hafif sarı ışıkta çekilmiş gibi veya renkler daha soluk. Eskiden yani o filmlerin çekildiği zaman insanlar etrafı öyle görüyor zannediyordum :)))))
Eh ben hem memur çocuğu hem de tek çocuk olarak lüks mü takılıyormusum :))Biz bayramda bile ordan almazdik demekki biz bayağı fakirmisiz ://
Ben işçi ailenin bayağı çocuklu bı bireyiydum daha fazla açık etmeyeyim sayı verip demi @_Marla_Eh ben hem memur çocuğu hem de tek çocuk olarak lüks mü takılıyormusum :))
Toys r us vardı asla annem beni oraya sokmazdi olur olmadık bişey isterim diye olsa gerek :))
ben 86liyim yaslandim beee
Evet biliyorumdiğer Hatırladıklarım alf, HeMan, Richie Rich Hey gidi günler
Benim olmadı kardeşime almıştım o kadar büyüktü m ki hiç denemedim sanırım hatırlamıyorum :))Hulahopu belinizde kaç tur ceviriyordunuz hadi bakalım? Ben söyleyemem çok tur çeviriyordum.