90 lar.....

İlk internet e kolay miydi neydi sene 99 veya 2000de evimize gelmişti. Çok girersek ya paket bitecek diye kizilirdi ya da ev telefonu sürekli meşgul çalıyor arayan ulaşamaz diye :)))
Ben ilk defa internet kafe ye gittiğimde 6 .sınıftayım o yaşa kadar net bilgisayar görmediğim için

Benimle dalga geçmişlerdi uçak sanıp korkma diye :))

2 sene önce annemin 25 yıllık çamaşır makinesini sırf yenisi daha kisa yıkasın daha enerjiden tasarruf etsin diye sapasaglam çalışırken değiştirdik. Annemi geçtim ben bile özlüyorum o makineyi. Taş gibi yıkıyormuş meğer.

Herşey daha kaliteliydi seri üretim vardı elbet ama herşeyi makinalar robotlar yaptıkça elbette kalite de düştü

Birde bazen çıkardı Ayşecik in robotlu bı filmi vardı :)) adı aklıma gelmedi
Buldum Ayşecik sihirli cüceler

Hatırlıyorum birde Ciguli vardı :))
Vardııı. Ölmüş müydü ya o?
Şimdi düşündün de çocukluguma dair hep şarkı klip hatirliyorum. Anneannem beni hep kral tv açıp odada bırakır işini yapardı hafıza çöplük olmuş :))

Kağıttan bebek ve giysileri...
Lcw'nin lüks ve kaliteli olması. Bayramlarda muhakkak oradan kıyafet alınması...

Biz bayramda bile ordan almazdik demekki biz bayağı fakirmisiz ://

Ben bu filmden korkardım :)))
Ay bir de bi itiraf. Bu eski Türk filmleri böyle görüntü kalitesi olarak düşük ya, hatta hafif sarı ışıkta çekilmiş gibi veya renkler daha soluk. Eskiden yani o filmlerin çekildiği zaman insanlar etrafı öyle görüyor zannediyordum :)))))

Birde turist Ömer'in filminde uzaylılar insanları tuzlarını yiyordu bende ondan korkuyordum

Eh ben hem memur çocuğu hem de tek çocuk olarak lüks mü takılıyormusum :))
Toys r us vardı asla annem beni oraya sokmazdi olur olmadık bişey isterim diye olsa gerek :))
Ben işçi ailenin bayağı çocuklu bı bireyiydum daha fazla açık etmeyeyim sayı verip demi @_Marla_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…